toshi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Χερεται παιδια πως είστε?Εχω ενα προβλημα και θέλω και τη δική σας γνώμη.Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει αίτηση για να βάλω σύνδεση Ondsl kit 512.Στις 26 του μηνός η σύνδεση έγινε.Όλα καλά μέχρι εδώ.Στις 15 αυγύστου είρθε ο λογαριασμός του ΟΤΕ 750ευρο!!!Ρώτησα γιατί έγινε αυτό και μου είπαν οτι γινόντουσαν κλήσεις στο εξωτερικό από εμενα(εν τω μεταξύ δεν είχα πάρει ούτε ένα τηλέφωνο στο εξωτερικό).Μου είπαν ότι στις 26 Ιουλίου αρχισαν οι κλήσεις και θα συνεχίζονταν αν ΟΤΕ δεν έκανε φραγή στις κλήσεις εξωτερικού στις 1 αυγούστου.Μου είπαν οτι ενώ έκανα εγώ τη σύνδεσή μου στο internet, την έκλεινα αλλά άφηνα το καλώδιο του modem στην πρίζα του τηλεφώνου και έτσι γινόντουσαν οι κλήσεις(ενω δεν είμουν εγώ στο internet). Τι λέτε?Και επίσης τώρα που έβαλα το zonealarm βλέπω ότι συνέχεια η οτενετ προσπαθει να επικοινωνήσει με τον υπολογιστή μου, αλλά το προγραμμα το αποτρέπει αυτο.Απ'αυτό βγάζω το συμπαιρασμα ότι μπορει και ο οτε να φταίει για αυτο.Λοιπόν?
vagpap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Αν είχες συνδεδεμένο το καλώδιο του modem (dial-up, όχι DSL), τότε μάλλον κόλλησες κάποιον dialer και έπαιρνε μόνο του τηλέφωνα κάπου μακριά.
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ειναι πιθανο να εχεις κολλησει καποιον Dialer που καλει εξωτερικο και σε χρεωνει τρελλα. Κοιτα στις συνδεσεις δικτυου σου και δες αν υπαρχει καποια που δεν εκανες εσυ. Απο την στιγμη που ειχες το καλωδιο του μοντεμ σου στη μπριζα, μπορουσε να καλεσει ο Dialer μεσα απο την συνδεση που δημιουργουσε και ας πιστευεις εσυ πως δεν εισαι στο ιντερνετ. Το οτι το ZoneAlarm σου βγαζει μηνυμα οτι παει να συνδεθει η Otenet δε σημαινει πως φταιει η Otenet αλλα εσυ ή χρηση που εγινε στον υπολογιστη, στην θεση της Οτενετ θα μπορουσες να ειχες HOL Fοrthnet κλπ. Η συνδεση γινεται απο το μηχανημα σου προς τα εξω και οχι αντιθετα... Για να καθαρισεις απο dialer πρεπει να χρησιμοποιησεις 2-3 προγραμματα καθαρισμου spyware σε Ασφαλη Λειτουργια και θα εισαι οκ μετα.
toshi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έκανα format και φαίνεται πως ο ιος πάει.Αλλα πάλι, το zonealarm μου λέει ότι εμπόδισε σύνδεση με τον υπολογιστή μου από ην οτενετ (incoming).Και τώρα που αναβαθμίστικε η σύνδεσή μου απο 512 σε 1024 ενα πρόγραμμα (svchost-generic host process for win32 services) δέχεται επικοινωνία από το ιντερνετ με source dns dns1.otenet.gr ή dns2.otenet.gr.Δεν λεω πως προσπαθεί να με βλάψει, αλλα αυτό το πράγμα με ενοχλει.
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Φιλε toshi αυτη ειναι στανταρ κινηση διαδικτυου, δε μπορεις να κανεις κατι να την αποτρεψεις απο την στιγμη που εισαι στο ιντερνετ.... Η καλυτερη επιλογη για το generic host process for win32 services sto ZοneAlarm, ειναι να του τα επιτρεψεις ολα εκτος απο το Internet στο Server και το Send Mail
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Έκανα format και φαίνεται πως ο ιος πάει.Αλλα πάλι, το zonealarm μου λέει ότι εμπόδισε σύνδεση με τον υπολογιστή μου από ην οτενετ (incoming).Και τώρα που αναβαθμίστικε η σύνδεσή μου απο 512 σε 1024 ενα πρόγραμμα (svchost-generic host process for win32 services) δέχεται επικοινωνία από το ιντερνετ με source dns dns1.otenet.gr ή dns2.otenet.gr.Δεν λεω πως προσπαθεί να με βλάψει, αλλα αυτό το πράγμα με ενοχλει. tora tha me kaneis na gelaso.mou thimises ena palio gegonos pou leei kapoios boitheia o 193.92.150.3 mou kanei epithesi.autos pou ekane epithesi itan o dns server tis forthnet.o dns1.otenet.gr kai o dns2.otenet.gr ine o server pou otan esi grafeis px http://www.hotmail.com auto to metatrepei se ip giati os gnosto ola sto internet pezoun me ip.an den afiseis ton dns na sou apantaei poli apla den tha sou anigei kamia selida para mono an tin grafeis me ip.
toshi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδή μου λέτε να τον αφήσω, ε?Και πως όμως θα το κάνω αυτό?
Constant1ne Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Sorry αλλά τι λέμε? Μπορεί το DSL modem κάνει κλήση?
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δηλαδή μου λέτε να τον αφήσω, ε?Και πως όμως θα το κάνω αυτό? an exeis pleon adsl sindesi tote xesindese apo pano to pstn i to isdn modem oste na min mporei na kaneis kliseis.kakos pou den to exeis xesindesei.giati afises pano to isdn i to pstn modem diladi to palio modem.diameso tou adsl den mporei na ginei klisi opote egine apo to aplo modem sou.xexasa na to grapso pio pano oti to adsl den kanei klisis opote ite ebgenes ite oxi apo to internet afou isoun me adsl den ixe noima dioti i klisi egine apo to allo modem.to palio to modem to afineis pano mono ama to exeis gia na stelneis kai na lambaneis fax alios aposindese to apo pano i exete to disable kai ama iparxei kapoios logos to xrisimopoieis. Sorry αλλά τι λέμε? Μπορεί το DSL modem κάνει κλήση? to dsl den kanei klisis.ta ipoloipa pio pano.
toshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μα πως γινόντουσαν κλήσεις αφού δεν το είχα συνδεδεμένο!Αλλά και πάλι, μπορεί να γινόντουσαν κλησεις ενώ ήμουν εγώ στο ιντερνετ ή μονο όταν έκλεινα και τη δικιά μου σύνδεση?Α, και παρακαλώ, ας απαντήσει καποιος για το πως θα αφήσω τον ΟΤΕ να περάσει απ'το zonealarm.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 an exeis adsl tora den mporei na ginei pleon klisi.bgale oti pstn i isdn modem exeis pano.gia na ginei klisi mporei na ginei mono apo pstn i isdn modem?mipos den empenes me adsl toso kairo kai empenes me pstn i isdn?an empenes me pstn i isdn i se ebgaze apo to internet kai ekane klisi alou i tin ora pou tin eklines.an ixes mono to adsl pano den ginetai na kanei klisi.ase mono to adsl trexe to adware na kathariseis ta skoupidia kai to zone alarm axristo einai meta.kane permit tous dns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.