skevo_kos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Εχω, ας υποθεσουμε, 15 αρχεια DivX με μεγεθος 5 GB. Μπορω να τα μετατρεψω ευκολα (με τη χρηση 1 προγραμματος) σε μεγεθος 4,35 GB οσο δηλαδη ενα δισκακι DVD?
fits13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 An thes to kathe arxeio na to kaneis dvd format tote to convert x to dvd einai to programma poy thes kathws ypostirizei kai xexwrista arxeia ypotitlwn kai ta enswmatonei stin tainia otan ti kanei dvd format.
hthe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Και το nero vision το κάνει, αλλά ξέχνα τα 15, θα ρίξεις τόσο πολύ την ποιότητα που δεν θα βλέπεις τίποτα .... πχ αν τα 15 είναι "επεισόδια" 40λεπτα, μέχρι 6 μπορείς να χωρέσεις σε ανεκτή ποιότητα.
skevo_kos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Παιδια sorry, μαλλον δεν εγινα κατανοητος. DVD Data θελω να φτιαξω που να εχει μεσα αρχεια DivX. Στην πραξη ψαχνω κατι περιπου σαν και αυτο που κανει το Nero Recode αλλα οχι με DVD-Video Files
hthe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ααααααααα μαστα ... δυστηχώς δεν γίνεται ... θέλει επανασυμπίεση το .avi για να μικρύνει .... μου φένεται γίνεται και με το Auto Gordian Knot αλλά αν θες να το ψάξεις ... η ΒΙΒΛΟΣ είναι εδώ ... http://www.doom9.org
skevo_kos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 OK thx..θα το ψαξω τοτε με τις παλιες καλες μεθοδους...βλεπεις απο τοτε που βγηκαν τα DVD-R εχω να συμπιεσω σε DivX. Απλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι ποιο αυτοματοποιημενο σε κανενα προγραμμα...
kastel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς με το WinAvi Video Converter. Επίσης μπορείς και με το VirtualDub (αλλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα).
skevo_kos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 kastel, θα το δοκιμασω to WinAvi Video Converter. Thx...
mastino Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 me to virtual dub mod allazeis tin kodikopoiisi tou avi kai to kaneis microtero
skevo_kos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Βρεθηκε η λυση!!! Λεγεται Avi Recomp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.