bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 γεια σας παιδια , εχω το εξης προβλημα με τον internet explorer ενω βαζω για αρχικη σελιδα μια δικια μου σε καθε επανεκινηση μου βγαζει μια μ@@$#@.. σελιδα (forum.videoediting.ru/) και δεν βγαινει με τιποτα !προσπαθησα να το σβησω απο το ιστορικο,διαγραφη coocies, κ.α. αλλα τιποτα ! δεν το βλεπω να υπαρχει πουθενα ! και το αλλο ειναι οτι εχω και yahoo toolbar to opoio den to tuelv ! to kanv apegkatastash kai den feygei !! τι να κανω παιδια καποιος να ξερει κατι ! μηπως να ξαναπερασω τον εχπλορερ απο πανω και πως ? ευχαριστω
overclocker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Search με Ad-aware & spybot για αρχή και μετα Browser Hijack Recover (BHR)™ 2.3.
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ειναι καποιες εφαρμογες φανταζομαι ! που της βρισκω και τη κανω ? ευχαριστω
overclocker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Spybot - Search & Destroy 1.4 Ad-Aware SE Personal Edition 1.06
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Και αφου καθαρισεις σταματησε να χρησιμοποιεις τον Internet Explorer και δοκιμασε καποιον αλλο καλυτερο και ασφαλεστερο οπως τον Firefox ή τον Opera
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ekana kai toi ena kai to allo Spybot και ad-aware alla tipota ,oso anafora me Browser Hijack Recover (BHR)™ 2.3. se kapoia step moy briskei kapoia programatakia na epilejo olla ?
bill_2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 οκ παιδια νομιζω οτι εφτιαξε !! ευχαριστω για την βοηθεια ,μαλλον θα παω σε opera καλυτερα θα ειναι
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δε εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο αλλα φανταζομαι πως ναι πρεπει να τα επιλεξεις ολα... Αν δε σου πιασει και με αυτο δοκιμασε το Χ-cleaner. Υποψιν πως αν δε τα χρησιμοποιησεις ολα αυτα σε Αφαλη Λειτουργια ( F8 οταν ξεκινα ο υπολογιστης) δε θα καθαρισεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.