Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Interner Explorer !!!!

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια , εχω το εξης προβλημα με τον internet explorer ενω βαζω για αρχικη σελιδα μια δικια μου σε καθε επανεκινηση μου βγαζει μια μ@@$#@.. σελιδα (forum.videoediting.ru/) και δεν βγαινει με τιποτα !προσπαθησα να το σβησω απο το ιστορικο,διαγραφη coocies, κ.α.

αλλα τιποτα ! δεν το βλεπω να υπαρχει πουθενα ! και το αλλο ειναι οτι εχω και yahoo toolbar to opoio den to tuelv ! to kanv apegkatastash kai den feygei !!

τι να κανω παιδια καποιος να ξερει κατι ! μηπως να ξαναπερασω τον εχπλορερ απο πανω και πως ?

ευχαριστω

Δημοσ.

Και αφου καθαρισεις σταματησε να χρησιμοποιεις τον Internet Explorer και δοκιμασε καποιον αλλο καλυτερο και ασφαλεστερο οπως τον Firefox ή τον Opera

Δημοσ.

ekana kai toi ena kai to allo Spybot και ad-aware alla tipota ,oso anafora me Browser Hijack Recover (BHR)™ 2.3. se kapoia step moy briskei kapoia programatakia na epilejo olla ?

Δημοσ.

οκ παιδια νομιζω οτι εφτιαξε !! ευχαριστω για την βοηθεια ,μαλλον θα παω σε opera καλυτερα θα ειναι

Δημοσ.

Δε εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο αλλα φανταζομαι πως ναι πρεπει να τα επιλεξεις ολα... Αν δε σου πιασει και με αυτο δοκιμασε το Χ-cleaner.

Υποψιν πως αν δε τα χρησιμοποιησεις ολα αυτα σε Αφαλη Λειτουργια ( F8 οταν ξεκινα ο υπολογιστης) δε θα καθαρισεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...