geioannou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ξερει κανεις στο FRITZ!box fon πως αλλαζει η IP του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 http://fritz.box -> Settings -> System -> Network Settings -> IP Addresses Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω φιλε μου.με εσωσες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 min xexaseis na allaxeis kai tis ip tou dhcp an perneis automata apo dhcp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 μπηκα εκει και το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να δω την IP δεν μου εδεινε την δυνατοτητα να την αλλαξω?? και κατι αλλο εαν συνδεσω το router με το pc απο usb τοτε την LAN μπορω να την χρησιμοποιησω για να το ενωσω με αλλο router?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 kapou tha prepei na sou dinei tin dinatotita na tin allaxeis.afou tin allaxeis isos sou zitisei reboot kai meta tha prepei na doseis tin new ip stin karta diktiou gia na mporeseis na mpeis mesa.se allous routers me to pou doseis tin new ip kai kaneis submit kolaei ekei kai apla meta pas kai allazeis tin ip mpeneis mesa kai sinexizeis.episis an den rithmizei automata ton dhcp tha prepei na ton rithmizeis mono sou.nai mporeis na sindetheis me to ena pc me usb kai me to allo me lan.an kai ena switch einai 15 euro kai oute tha xriasteis drivers kai tha ise kai sigouros oti den tha sou kanei provlima to usb .sin oti tha pexei anexartitos litourgikou eno me usb prepei na iparxoun kai drivers.px an baleis vista tha prepei na perimeneis na bgoun drivers gia to fritz eno me ethernet den tha exeis provlima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 το θεμα ειναι οτι σε μπαινω στο καταλληλο μενου που μου δειχνει την IP του router αλλα δεν μου δεινει την δυνατοτητα να το αλλαξω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asusnet Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ότι θέλεις να μάθεις για το FritzBox σου... http://support.epilogi.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ότι θέλεις να μάθεις για το FritzBox σου... http://support.epilogi.net Απαιτεί εγγραφή... geioannou: http://fritz.box/ -> Settings -> System -> Expert Mode -> Το Show expert settings πρέπει να είναι ενεργοποιημένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 δυστυχος δεν μπορω να το δω τωρα..αυριο θα το δω ομως...ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 an den to breis sto manual tha sto grafei.alla opos ipe kai o filos prepei na ine kai to expret mode energopoiiimeno pou sou dinei autes tis parapano epiloges. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ναι. Έτσι είναι. (Ε, να μην ανεβάσω κ γω το post count μου λίγο...? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Ναι. Έτσι είναι.(Ε, να μην ανεβάσω κ γω το post count μου λίγο...? ) sbiste mou kai to counter kante to na pigenei ana miso kante to na pigenei kai anapoda ligo me niazei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.