Προς το περιεχόμενο

vga fanless

karydis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paides tha ithela na sas rwtisw exw mia asus x600xt kai epeidi kanei poli thorivo tha ithela na parw mia fanless psixtra ti protinetai?

exw dei sto e-shop mia tis zalman kai mia tis thermaaltake ti pisteuetai gia autes? pia einai kaliteri kai kati eida kai i aerocool alla einai ligo akrivoteri!

i karta den tha pusharistei opote apla thelw na min akougetai!!

an omws pusharistei ti ginetai?

Δημοσ.

Ωχ φίλε μου, καλύτερα να πάρεις μια λύση της Arctic Cooling με 20-25 ΕΥΡΩ, είναι αθόρυβη και φοβερά αποδοτική (προτίμησε τα μοντέλα ATI silencer της Arctic Cooling αν τα βρείς σε στοκ σε κάποιο κατάστημα παρά τα καινούρια Accelero). Μη βάλεις παθητική γιατί αυτές οι λύσεις είναι πολύ βαριές και ασκούν μεγάλη πίεση στην κάρτα. Είχα μια 6600gt και καταστράφηκε επειδή είχα βάλει ψύκτρα ZALMAN πάνω παθητική.

Δημοσ.

Βλέπω οτι σε φοβίζει το γεγονός να βάλεις ψύκτρα με ανεμιστήρα πάνω στην κάρτα. Κι όμως, οι Arctic Cooling έχουν εξαιρετικούς ανεμιστήρες. Ειλικρινά δεν ακούγονται καθόλου. Έχω προσωπική εμπειρία απο σύστημα SLi ενός φίλου με 2 7800GT που είχαν Arctic Cooling πάνω τους. Πιο πολύ ακουγόταν το αθόρυβο ανεμιστηράκι του επεξεργαστή, παρά οι δύο Arctic Cooling. Πάντως είμαι κατά της παθητικής ψύξης. Θέτεις σε κίνδυνο την κάρτα απο κάθε άποψη, ειδικά εαν της κάνεις overclocking. Είναι κρίμα να τη μετατρέψεις σε barbecue, έτσι δεν είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...