Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία time!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε, κατ'αρχήν τα γεγονότα:

Πέμπτη 28/9 πηγαίνω στο oteshop στα Ιλίσια να διακόψω τη σύνδεση otenet. Συμπληρώνω 2-3 απλά και πολύ συγκεκριμένα πράγματα στην αίτηση και ΤΙΠΟΤΑ άλλο, λέω ευχαριστώ και φεύγω.

Κυριακή 1/10 απόγευμα μου κόβεται η τηλεφωνική σύνδεση, λέω οκ κάποια βλάβη θα έγινε θα το κοιτάξω αύριο. Παίρνω Δευτέρα μεσημέρι τηλέφωνο 121 και μου λένε το θεϊκό: "Είστε στο πρόγραμμα εξοχικής κατοικίας με αίτηση που κάνατε 28/9 και σας έχουμε κάνει φραγή εισερχομένων/εξερχομένων, πάρτε το 134 άμα θέλετε ξανά τηλέφωνο".

Να ξαναπώ οτι το μόνο που συμπλήρωσα 28/9 ήταν για διακοπή otenet, αυτό και γειά σας.

Πέρασε και η Δευτέρα χωρίς τηλέφωνο καθώς τα καταστήματα οτε ήτανε κλειστά απόγευμα, κι ερχόμαστε σήμερα, Τρίτη 3/10.

Πηγαίνω στον ΟΤΕ Αμπελοκήπων οπου μου είπαν να πάω με ταυτότητα για να με ξανασυνδέσουν (και αναρωτιόμουνα "για να με διακόψουν δε θέλανε ταυτότητα?":? ) όπου οι υπεύθυνοι καταλάβανε αμέσως οτι έχει γίνει κάποια λαδιά (με το που είδαν οτι το νούμερό μου είναι απο Αθήνα, κοινώς, ποιό το νόημα να μπω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα), μου είπαν επι λέξει "Να πας να τον χ#σεις!" και κάναν τα αδύνατα δυνατά να με ξανασυνδέσουν χωρίς να χρεωθώ (γιατι το πρόγραμμα σε χρεώνει άμα το διακόψεις πριν περάσει 1 χρόνος και τα συστήματά τους είναι λίγο.......), κι επίσης είδαμε οτι η "αίτηση" συμπληρώθηκε και υπογράφηκε 28/9 στο προαναφερθέν oteshop.

Κι αν ως εδώ μπορούμε να πούμε οκ, τραβηγμένο αλλά λάθος, είδα επίσης οτι το παλικάρι είχε συμπληρώσει μέχρι και αριθμό εκτροπής! Ένα αθηναϊκό νούμερο απο 72 που ανήκε σε μια κυρία. Άντε λοιπόν να μην πέσεις σε υποψίες. ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ...?

Το ερώτημα είναι, υπάρχει κάποιος εδω μέσα που να νομίζει οτι είμαι τρελός κι απλά πρόκειται για λάθος? και το σημαντικότερο, κι επειδή έχω δει αρκετές αναφορές σε αυτό το forum (γι'αυτό το πόσταρα κι εδώ, κι ας μην έχει άμεση σχέση με dsl), πώς κάνω μια ωραία, καυτή, sexy ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ?

Δημοσ.

Πολυ τραβηγμένο... Ο τύπος που το έκανε μάλλον παλεύει να χάσει την θέση του και δεν βρίσκει τρόπο...

Είναι λίγο απίθανο όμως να νόμιζε ότι δεν θα τον καταλάβουν οπότε μήπως όντως πρόκειται για λάθος? Απο την άλλη τί όφελος θα είχε απο αυτό για να προκύψει "σκοπιμότητα; Γιατί αυτό που συζητάμε είναι αν πρόκειται για σκοπιμότητα ή βλακεία.

Δημοσ.

πόσο βλάκας πρέπει να είσαι δηλαδή για να συμπληρώσεις σε μια ξεκάρφωτη αίτηση τα στοιχεία ενός πελάτη, να βάλεις την υπογραφή του, και να σημειώσεις ένα τηλέφωνο εκτροπής για το οποίο ο πελάτης δεν έχει ιδέα? :?

όπως και να'χει την καταγγελία θα την κάνω, κι άμα βγεί οτι ήταν όντως βλάκας (λέμε τώρα) οκ πάω πάσο...

edit: όσον αφορά το τι σκοπιμότητα μπορεί να είχε, δε ξέρω ακριβώς τι πάιζει με το "κατ'εξοχήν" αλλα απ'ό,τι μου δώσανε να καταλάβω δηλώνεις το τηλέφωνό σου κι ένα του "εξοχικού", το οποίο το κόβουν χριστούγεννα-πάσχα-καλοκαίρι. κι αυτός δήλωσε το τηλ. μου για εξοχικό και το άλλο της γυναίκας για το κανονικό. και λέω εγώ τώρα, παίζει και να πλήρωνα εγώ τα τηλέφωνα της άλλης της άσχετης.

αλλά αυτό που λες οτι δεν έπαιζε να μην τον πιάσουν ισχύει, δεν ξέρω....ίσως να είναι εντελώς καθυστερημένος :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...