Προς το περιεχόμενο

Klidoma DVD-CD

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ Ardov sigoura se kamia periptosi den eipa oti mou epite8ikes alwste giati na to kaneis den sou eimai kanena baros apla den mou arese ka8olou to ifos tou filou mas SupaCoopa pou me mia erwtisi ligo ekane na me faei k epidi iksera oti auto pou rwtisa apo tin arxi itan ligo "koulo" gia auto egrapsa k tis ntomates pou protos o enlogo filos erikse tespa den katigorw kanenan gia tipota

meraklis den se polikatalaba ti les "Άλλη φορά μην διστάσεις να ρωτήσεις και για κάτι πραγματικό by the way" giati an les auto pou katalaba psakse na deis 8emata pou aniksa k apantiseis pou exw dwsei

no offense

Δημοσ.

Είπα να μην μιλάτε για ντομάτες????? Ρε μανία με το θέμα αυτό. Έχετε πάει βόλτα στις λαϊκες τελευταία? Εδώ παίρνουν φωτιά οι τσέπες μας να τις αγοράσουμε για το φαγητό, εσείς θέλετε να παίξετε και ντοματοπόλεμο??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (έλα βρε παιδιά, χαλαρώστε λιγάκι)

Δημοσ.

file oxi egw den perasa apo laiki ka8olou edw pou meno (olimiako xorio) exei mono ena manabiko k ontos einai fotia gia auto tis anefera mpas k mazepsw kamia zwntani apo ton polemo ;-)

Vatos_locos = Desmoi ematos (Blood In Blood Out) Den 8imame akrivos ton titlo

η ταινία αναφέρεται σε μια παρέα παιδιών από οικογένειες latin μεταναστών στην αμερική, οι οποίοι στην παιδική τους τρέλα συνιστούν μια συμμορία (Vatos Locos) και καταλήγουν άσχημα μπλεγμένοι από μια γκομενοδουλειά (δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά βέβαια). Οι ζωές τους χωρίζουν και δείχνει την "εξέλιξη" του καθενός ξεχωριστά.

ton glitosa ton titlo

Δημοσ.

magos eise? tin exw dei omws tin tenia k einai ontos wrea apla den tin 8imomoun giati mou tin eixe protinei o pateras enos filou pio palia prin kati xronia k an 8imame kala itan i 3iti i 4arti tenia pou eixa dei sti zoi mou :-D

Δημοσ.

Ο νικητής του ΚΟΥΙΖ μας, ο Vatos_Locos!!! Συγχαρητήρια, κερδίζεις ενα κιλό ντομάτες Μοζαμβίκης, γενετικά τροποποιημένες να μετατρέπονται σε στόκο όταν τις ανακατεύεις. + Τον τίτλο του Stockos Member....

Όχι, που νόμιζες οτι θα τη γλίτωνες......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Όντως η ταινία μου είχε μείνει και εμένα όταν την πρωτοείδα στα 12 μου. Έχει ορισμένα μηνύματα να δώσει, άσχετα εαν λένε στο myphone.gr οτι είναι ταινία β-κατηγορίας.

Αρκετά βγήκαμε off topic και αντί να κλειδώσουμε DVD/CD θα μας κλειδώσουν το θέμα οι moderators....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Vatos_locos, τo post μου συνοδευοταν απο το emoticon :) που σημαινει οτι ειχα χιουμοριστικο υφος. Elementary... Ασε που αν ειχα αλλου ειδους υφος θα εγραφα ας πουμε "ασε μας ρε ασχετε που θελεις να κλειδωσεις μονος σου DVD" το οποιο θα μπορουσες να θεωρησεις προσβλητικο και οχι οτι εγραψα ,το οποιο ειναι απλα η πικρη αληθεια...

Τωρα το οτι το DVD που θελεις να κλειδωσεις δεν υπαρχει καν, δεν με απασχολει γιατι και να υπηρχε, δεν θα μπορουσες να το κλειδωσεις. Απλα τα πραγματα. Αν υπηρχε τροπος εστω και για εναν στοκο (ωραιος χαρακτηρισμος για τον "φιλο" σου, μπραβο, βεβαια και αυτος μαλλον δεν υπαρχει οποτε no problem) να μην σπασει DIY κλειδωμα χωρις κωδικο, να εισαι σιγουρος οτι θα υπηρχε διαφορετικη αντιμετωπιση απο την "εχθρικη" που νομιζεις οτι ειχες...

QUE VIVA LOS VATOS LOCOS! (απο αλλη ταινια αυτο)

Δημοσ.

Κατ αρχάς αν δεν θες να κλειδώσεις δικό σου πρόγραμμα μην συνεχίσεις το διάβασμα…δεν θα σε βοηθήσει…

Όλα τα CD/DVD έχουν ένα αριθμό σειράς (serial number) ο οποίος είναι εμφανής με ένα απλό dir

Εάν πρόκειται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θες να το δώσεις σε κάποιον αλλά να μην μπορεί να το αντιγράψει και να το δώσει αυτός κάπου αλλού, μια καλή ιδέα είναι να ενσωματώσεις το serial του CD/DVD στο πρόγραμμα σου (σε μια μεταβλητή του προγράμματος) και να το κάνεις compilation να παίζει μόνο όταν διαβάσει το συγκεκριμένο serial.

Το πρόγραμμα σου θα παίζει τότε μόνο με το συγκεκριμένο CD/DVD.

Το κλείδωμα είναι την πλάκας αλλά αν δεν την ψυλλιαστεί ο άλλος είναι κάπως δύσκολο να το παρακάμψει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά το να το κλειδώσει δε σημαίνει ότι δε θα σπάσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σπάσει, αλλά ποιος θα το σπάσει; Εγώ τουλάχιστο και όσους ξέρω δεν πιστεύω να το σπάσουν. Αυτά ανήκουν σε...μεγάλα κεφάλια. Πάντως αν και υπερβολικό το "στόκος", σε κάποιο βαθμό έχει δίκιο. Και το λέω γιατί και εγώ έχω κάτι φιλαράκια που τα περιμένουν όλα από εμένα. Ποτέ δεν ασχολούνται και ποτέ δε θα ρωτήσουν για να μάθουν. Ίσως από κάτι τέτοιους να θέλει να προστατευτεί το παιδί. Αν φίλε μου βρεις κάτι πες το και σε εμάς σε παρακαλώ.

Δημοσ.

Στο CDMediaWorld υπάρχει μια κατηγορία από προγράμματα που δημιουργούν "περίεργα" CD images (όπου περίεργα, εννοω με invalid TOC, dummy files κτλ) με δύο προβληματα. Το πρώτο είναι ότι τα περισσότερα κλειδώνουν audio CD, και το δεύτερο είναι ότι τα κλειδώματα αυτά εμποδίζουν την αντιγραφή του CD όπως είναι, δεν εμποδίζουν την αντιγραφή των αρχείων από μέαα τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα εργαλείο που να έχω δει που να κάνει αυτή τη δουλειά ( πρακτικά να δουλεύουν τα αρχεία μόνο μέσα από το CD).

Δημοσ.

ναι και εγώ μέχρι τώρα όσα έχω βρει αυτό κάνουν και ο σκοπός ο δικός μου είναι απλά να γράψω ένα cd και να μην μπορούν να αντιγράψουν τα περιεχόμενα η όλα το cd αλλα να μπορούν να το δουλέψουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...