Προς το περιεχόμενο

Klidoma DVD-CD

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς αρχικά να δοκιμάσεις το Cyberlink Power2Go το οποίο επιτρέπει την κρυπτογράφηση των δεδομένων που θα γράψεις στο δισκάκι. Η ανάκτηση γίνεται μέσω ειδικού πλαισίου διαλόγου όπου πρέπει να εισάγεις τον σωστό κωδικό για να ανοίξει ο explorer και να δεις τα αρχεία σου..

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα που κρυπτογραφεί τα αρχεία κ έχει παράμετρο για να μην μπορεί να τα εξάγει κάποιος (μόνο να τα εγκαταστήσει ίσως). Μου διαφέυγει η ονομασία του αυτή τη στιγμή όμως. Εσύ όμως θέλεις να το κλειδώσεις ώστε να μην αντιγράφεται, κάτι σαν τις προστασίες παιχνιδιών υποθέτω. Δοκίμασε τα winlock και freelock που προσθέτουν dummy files στο τελικό cd.

Δημοσ.

Οταν βρεις το κλειδωμα που ψαχνεις, πες το και στην Sony που τα εχει δοκιμασει ολα χωρις αποτελεσμα. Μπορει να γινεις πλουσιος! :)

Δημοσ.
nai alla se afton pou 8a to dwsw den mporei giati einai oligon stokos gia auto k kapios tropos 8a iparxei na klidwnei k na antexei kserete tipota ?

Nai alla aftos o "stokos" mpori na ksestokaristi kai na kanei esena stoko epita

Kai pragmatika na se paroune me tis ntomates.

Δημοσ.

Vatos_locos,

Αυτό είναι που σιχαίνομαι περισσότερο στα δημόσια forum. Αυτός ο εκμηδενισμός είναι φοβερό φαινόμενο. Ας περιορίσουμε λίγο τις εξυπνάδες λέω εγώ. Τέλος πάντων. Δεν προτείνω κρυπτογράφηση διότι θα πρέπει να είναι και λιγάκι σχετικός αυτός που θα πάρει το δισκάκι, ή αλλιώς πρέπει να του δείξεις τη διαδικασία πώς θα το βλέπει όταν θέλει. Σωστή η απάντηση του shodan (μπράβο φίλε μου για την ιδέα). Με αυτά τα δύο κόλπα έχεις μια μικρή δικλείδα ασφαλείας. Πάντως δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν καταφέρει να σπάσουν οποιαδήποτε μέθοδο προστασίας αντιγραφής, οπότε να είσαι σίγουρος ότι κάποιο τρόπο θα βρεί αυτός που θέλει για να το αντιγράψει. Κάνε μια προσπάθεια όμως, δεν χάνεις τίποτε. Θα μάθεις μερικά πράγματα παραπάνω, είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα διαδικασία. :-D

Δημοσ.
Vatos_locos,

Αυτό είναι που σιχαίνομαι περισσότερο στα δημόσια forum. Αυτός ο εκμηδενισμός είναι φοβερό φαινόμενο. Ας περιορίσουμε λίγο τις εξυπνάδες λέω εγώ. Τέλος πάντων. Δεν προτείνω κρυπτογράφηση διότι θα πρέπει να είναι και λιγάκι σχετικός αυτός που θα πάρει το δισκάκι, ή αλλιώς πρέπει να του δείξεις τη διαδικασία πώς θα το βλέπει όταν θέλει. Σωστή η απάντηση του shodan (μπράβο φίλε μου για την ιδέα). Με αυτά τα δύο κόλπα έχεις μια μικρή δικλείδα ασφαλείας. Πάντως δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν καταφέρει να σπάσουν οποιαδήποτε μέθοδο προστασίας αντιγραφής, οπότε να είσαι σίγουρος ότι κάποιο τρόπο θα βρεί αυτός που θέλει για να το αντιγράψει. Κάνε μια προσπάθεια όμως, δεν χάνεις τίποτε. Θα μάθεις μερικά πράγματα παραπάνω, είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα διαδικασία. :-D

Ego xeris ti sixenome?

Oti pane merikoi na kanoun tous xupnious xerondas oti o allos den katexei kai pane na ton perasoun ton allon gia M@l@ka-stoko.

E!!!! giafto ekana to parapano sxolio.

sumfoneis file mou?

Δημοσ.

Αυτό το σιχαίνομαι και εγώ. Εαν ο άλλος άνθρωπος γνωρίζει και πάμε να τον βγάλουμε στόκο με ταμπελάκι κιόλας, τότε είμαι μαζί σου ασυζητητί φίλε μου polidis. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός "στόκος" τώρα που το ξαναβλέπω. Ωστόσο είπα, δεν μου αρέσει ο εκμηδενισμός. Αυτό ισχύει και για τον φίλο μας τον Vatos_locos. Υπάρχουν σαφώς πιο όμορφες εκφράσεις όπως "αδαής", "πρωτάρης", "εκπαιδευόμενος", κλπ. σε περιπτώσεις που αποδεδειγμένα ο άλλος δεν γνωρίζει αρκετά. Και στην τελική, να ρωτήσω κάτι? Συγνώμη που θα το πώ έτσι, μή με παρεξηγήσεις Vatos_Locos. Τα μυστικά της CIA θα είναι μέσα στο δισκάκι? :mrgreen: :mrgreen: Ακόμη και προσωπικό portfolio να είναι, καλύτερα να τον ενημερώσεις και να τον παρακαλέσεις να μην το δώσει αλλού και να μην το αντιγράψει. Πάντως έστω και μόνο για τη διαδικασία, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το κλείδωμα.

polidis, no offense φίλε μου, απλά μη συγχίζεσαι τόσο. Το θέμα με τις ντομάτες μη το θίγεις σε παρακαλώ. Έχουν ακριβύνει πολύ!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ.: ΚΟΥΙΖ: Η συμμορία Vatos Locos απο ποιά ξένη ταινία είναι?

Δημοσ.

@Ardov den 8imame pia tenia einai alla sigoura einai palia

lipwn oso gia to stokos einai ontos iperboliko apla egw eixa tin aporia an ginete tetio prama k apla eseis to pirate to 8ema les k den kserw k egw ti pantos sas euxaristw gia tis apantiseis olous sas

P.S to diskaki den exei tipota mesa giati apla den iparxei apla i8ela na dw an ginete tetio pragma twra ta simperasmata dika sas gia tis apantisis sas :-)

Δημοσ.

Λοιπόν, Vatos_Locos, όπως είδες δεν σου επιτέθηκα φίλε μου. Όντως το "στόκος" ήταν υπερβολικό. Κανείς δεν του αρέσει να τον αποκαλούν έτσι. Αυτό όμως είναι θέμα δικό σου και δεν μας απασχολεί στο topic αυτό. Σχετικά με το portfolio και τη CIA, σου έκανα πλάκα εαν δεν το κατάλαβες. :-D Εγώ σου προτείνω να κοιτάξεις σχετικά άρθρα στο http://www.gamecopyworld.com και στο http://www.cdfreaks.com Εκεί θα μάθεις τα πάντα για CD/DVD και σύντομα και για Blu Ray και HD-DVD. Ειδικά στο πρώτο λινκ, θα μάθεις τα πάντα για προστασίες εγγραφής. Φυσικά, δεν ενθαρρύνω σε καμία περίπτωση τη χρήση εργαλείων για σπάσιμο παιχνιδιών, για να είμαι και εγώ καλυμμένος απο ορισμένους αστυνόμους του διαδικτύου.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Δοκίμασε πάντως ότι σου κατέβει στο μυαλό για το κλείδωμα και ενημέρωσέ μας με ενα νέο topic. Νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο, έτσι απλά για το τεχνικό τζερτζελέ.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ.: Α, το ΚΟΥΙΖ ισχύει μέχρι αύριο το πρωί στις 10:00, οι νικητές κερδίζουν τη χαρά οτι απάντησαν σωστά. Μετά τη λήξη, αυτομάτως όλοι όσοι είδαν το topic αυτό και δεν απάντησαν θα αποκτήσουν νέο τίτλο, Stockos Member. Έλα, μη σοβαρέυετε αμέσως, σας πειράζω.... :-) :-) :-)

Δημοσ.

χα,χα μας την έφερες. :(

anyway το έχω δει λίγο αργά το θεμα:

Εδώ ολόκληρες multimedia εταιρίες προσπαθουν να κλειδώσουν το πρόγραμμα και δεν μπορουν και θα το μπορέσεις εσύ/εμείς?

Άλλη φορά μην διστάσεις να ρωτήσεις και για κάτι πραγματικό by the way ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...