dimkar2405 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει ακριβως αυτο ''NON-CORPORATE edition of Windows XP Professional With Service Pack 2, No Activation is needed, no validation needed''?Τα windows αυτα ειναι αυθεντικα ή πειρατικα? Ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα με αυτο που ρωταω...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Εμφανώς είναι πειρατικά. Δεν νομίζω να είδες τον τίτλο αυτό πάνω σε κουτί με το λογότυπο της Microsoft, στην βιτρίνα κάποιου καταστήματος...
tex439 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ta CORPORATE edition ine piratika ta opia den xriazontai na ta energopiisis meso tis microsoft.
dimkar2405 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Το οτι ειναι πειρατικα το καταλαβαινω αλλα αυτο με την ενεργοποιηση? Δηλαδη μπορεις να κανεις update χωρις να εχεις προβλημα με validation?
vagpap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα πρώτα corporate που κυκλοφορούσαν είχαν συγκεκριμένους κωδικούς που ήταν blocked από την MS και δεν σε άφηναν να περάσεις το SP2 π.χ. Οπότε ούτε και update μπορούσες να κάνεις. Η ενεργοποίηση είναι η διαδικασία που δηλώνεις το προϊόν στην αρχή και έχεις χρήση πέρα των 30 ημερών που σου δίνει χωρίς ενεργοποίηση.
tex439 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 "no validation needed'" ara apo'ti lei mporis na kanis update xwris na xriazete validate. Alla ligo diskolo auto epidi kathe toso i M$ vgazi kainourio validation. An ise tixeros kai exi to teuleteo valid tha mporis.
dimkar2405 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ουτε εγω ξερω τι συμβαινει πραγματικα. Απλως ρωτησα μηπως και ηξερε καποιος τι γινεται με το validate στην συσκεκριμενη περιπτωση.
shodan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ta CORPORATE edition einai piratika ta opia den xriazontai na ta energopiisis meso tis microsoft. Eeem. vasika den einai peiratika.. einai ayto pou leei to onoma toys, gia epixeirhseis k den apaithtai energopoihsh. Peiratika einai ayta poy exoyn perasmena ta corp files me trito programma gia na mhn apithtai activation .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.