Προς το περιεχόμενο

Δεσμοί Αίματος

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μια παλιά ταινία η οποία έχει καταργηθεί από όλα τα video club της Ελλάδας και γενικά σε όλοκληρο τον κόσμο. Είχα την εντύπωση πως λέγεται Vatos Locos και κοίταξα στο imdb.com αλλά δεν βρήκα κάτι. Ρώτησα σε ένα γειτονικό video club και μου είπαν ότι στα ελληνικά λέγεται δεσμή αίματος και την έβαζε κάποτε το ΕΤ-1. Μπορεί κανείς να μου δώσει πληροφορίες για τον ξένο τίτλο της ταινίας;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν απαγορεύτηκε.. η ταινία έχει παίξει άπειρες φορές στην τηλεόραση. (εγώ την πέτυχα 3+ φορές σε Mega, προς μεταμεσονύκτια ζώνη).

Έχει θέματα που κάνουν με ναρκωτικά, πρεζόνια, συμμορίες, βία και prison "καταστάσεις", αλλά είναι επιηκώς ήπιες οι σκηνές σε σχέση με άλλες ταινίες. Οπότε, αποκλείω το να απαγορεύτηκε. Να την απέσυραν λόγω ανύπαρκτης ζήτησης το συζητάμε

Δημοσ.

Vatos Locos, Tres Puntos aha!

Πολύ γαμάτο ταινιάκι όντως! Μάλλον δεν το 'χουν στα βίντεο κλαμπ που πήγες και σε dvd δε νομίζω να έχει βγεί...

Δημοσ.

@Mene, ναι αυτή είναι η ταινία. Την βρήκα με τον τίτλο "Blood in blood out" .. Ευχαριστώ πάντως..

@sniper_206, πήγα σε ένα videoclub που είναι το παλιότερο της περιοχής και μου είπε ο πωλητής πως έχει απαγορευτεί και η μόνη ευκαιρία είναι να την βρω άμα έχω καμμιά άκρη στην ET-1.

Τρομερή ταινία πάντως, την συνιστώ σε όλους!

Δημοσ.

vatos locos for ever maaaan!

ταινιαρα..

την ειχε δειξει η τηλεοραση αρκετα παλιοτερα, δυο τρεις φορες

τηνεψαχνα και εγω και την βρηκα τυχαια σενα videoclub της περιοχης...

καλη φαση βλεπεται ανετα αρκετες φορες και οχι σαν τις νουφες ταινιες που βγαζουν τωρα με το κιλο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...