Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για clear cmos

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια ερώτηση έχω. Θέλω να κάνω clear cmos και δεν ξέρω αν για να αποδώσει πρέπει να κάνω και format. Εξηγείστε μου κάποιος τι ακριβώς γίνεται. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δυστυχως φιλε θα ειναι δυσκολο καποιος να σου το εξηγησει (θα πρεπει να εξηγησει τον Η/υ απο το μηδεν) αλλα ΟΧΙ ,δεν εχει σχεση το format (διαμορφωση δισκου -αφορα μονο τον δισκο) με το clear cmos (Που ειναι η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων του bios)

Δημοσ.

Τι είναι το clear cmos για να αποδώσει?

ΤΙΠΟΤΑ.

Απλά είναι μια επαναφορά των επιλογών και ρυθμίσεων του bios στην εργοστασιακή ρύθμιση. Δεν θα δεις επιδώσει ή κατι άλλο. Ασε που αν δεν ξέρεις τι κάνεις καλύτερα μην το κάνεις για να μην γίνουν τίποτε conflicts ή χαθεί καμια περίεργη ρύθμιση και δεν φορτώνουν ta win μετά. To bios δεν κρατα απλά την ώρα και αναγνωρίζει τις συσκευές αλλά ορίζει και πως αυτές θα επικοινωνούν...

Δημοσ.

k gia na to kaneis me ton tropo diskolo alla eukolo gia autous pou den kseroun apla bgale to pc apo tin priza k bgale tin mpatareia apo tin mobo sou k perimene kanena 20alepto k balta pali k to clear exei ginei alla gia pio logo 8es na to kaneis ? (an epitrepete - Mipws den xreiazete kan - gia na se boi8isoume)

Δημοσ.

Oute kan 20lepto...Apla kleise ton upologisth vgale to kalodio tou reumatos, vgale thn mpatarioula apo to MoBo sou kai metra ws to 10 ante 20 gia na sai mesa...Meta ksanavazeis thn mpatarioula sthn thesh tis sundeeis to kalodio tou reumatos kai anoigeis ton upologisth..!Sou sunistw an den ksrereis na skalizeis estw kai elaxista to motherboard min to kaneis mpas kai sou leei tpt meta kai psaxnese.

PS:Meta apo Clear CMOS tha xreiastei na oriseis mera wra hmeromia klp..Ta upolipa pisteuw ta ta vrei to bios automata kai tha ta ruthmisei

Δημοσ.

Ας ξεκινήσει το παλικάρι λέγοντάς μας γιατί θέλει να κάνει clear το CMOS, και το παίρνουμε από εκεί...

Πάντως όχι, ούτε χρειάζεται format, ούτε έχει ιδιέταιρη σχέση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...