Προς το περιεχόμενο

Dexter - tv series (2006)

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κυκλοφόρησαν επίσημα, leaked ήταν gsarig,

kaizer δεν πρόλαβα να τσεκάρω τα επεισόδια, αν και προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα είναι ακριβώς τα ίδια, καθώς δεν είναι σαν πιλότος

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που παίζεται στην αρχή στο 2ο επεισόδιο, Waiting to Exhale εκεί που είναι ξαπλωμένος ο Dex με τον ανεμιστήρα από πάνω? Η το άλλο που παίζεται στους τίτλους τέλους?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο dexter επιστρεφει,and he rocks! Απιστευτο επεισοδιο,δεν προχωραει την ιστορια πολυ,αλλα ασχολειται περισσοτερο με τον εσωτερικο κοσμο του dexter,τα αντικρουομενα συνασιθηματα και τις σκεψεις που μονο ενας γνησιος serial killer μπορει να εχει:)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα! Βλεπω πολυ καιρο τωρα τα Topic περι Dexter , αλλα δεν ειχα κανει τον κοπο να διαβασω περι τινος προκειται. Τωρα εχω παρει μια ιδεα , αλλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας. Ειναι καλη σειρα? Περιπετεια ή θριλερ? Να αρχισω να την βλεπω?

Δημοσ.
Καλησπερα! Βλεπω πολυ καιρο τωρα τα Topic περι Dexter , αλλα δεν ειχα κανει τον κοπο να διαβασω περι τινος προκειται. Τωρα εχω παρει μια ιδεα , αλλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας. Ειναι καλη σειρα? Περιπετεια ή θριλερ? Να αρχισω να την βλεπω?

Plaka kaneis?Exeis diavasei kana arnitiko sxolio edo?Kai den einai tpt apo auta..einai...alitheia ti einai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...