iSpO_fAcTo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εχουν βγει υπότιτλοι στο forom. Πάντως ήταν δυνατόν να παίζει η Darla από Angel (Julie Benz) σε σειρά και να μην ήταν καλή; Δεν νομίζω!
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Den pa na...i kargia pou ithele na mou to magarisei to palikari mou, alla den tin xalase pou tis ton formare kai den egine Angelus
tonypapadovic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μάλλον ελληνικούς θα εννοεί ο φίλος...Μπα δεν έχουν βγει!
dimis04 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Έχω αρχίσει την μετάφραση μόνος μου. Είμαι στα 25 λεπτά. Υπομονή και τελειώνω. Θα το ανεβάσω μάλλον αύριο.
tonypapadovic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Φίλε, δυστυχώς (για σένα) ανέβηκαν ήδη στο greektvsubs. Αν θές συνέχισε βέβαια αλλά...μην πάει χαμένος ο κόπος σου!
bchris Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ρε παδια το dexter τελειωσε? Αν οχι (ελπιζω οχι) ξερετε ποτε ειναι το επομενο επεισοδιο? Βασικα η ερωτηση ειναι αν θα υπαρξει και δευτερος κυκλος...
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ΝΑΙ εχει γινει Pickup για 2η σεζον ΝΑΙ η 1η τελειωσε.Καλοκαιρακι ή Σεπτεμβρη η 2η...
anthony_88 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!! Οποιος δεν το ειδε, ας του ριξει οχι μια ματια, ολες τις ματιες... Απιστευτη character developpment, ενδιαφερον σεναριο, αριστουργηματικο φιναλε, ισως η καλυτερη νεα σειρα μαζι με το Heroes... Respect στον Dexter και ολους τους ψυχακηδες του Insomnia
capitan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Πραγματικά η σείρα κικς σεριους αςς. Ο Dexter είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Η 2η season είπαν ότι θα είναι για τον αγώνα του Dex να βρει νόημα. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Οι μονόλογοι είναι όλα τα λεφτά!
tonypapadovic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτατου δεύτερου κύκλου σε preair dvd.
tzinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 oh yes kai guess what, they are fucking perfect!! Den ksero kapos eixa tis anyshxies mou gia to ti tha akolouthisei sthn 2rh sezon,mias kai den eixe afhsei polla anoixta metopa h 1th, alla h arxh einai eksisou synarpastikh me olh thn 1th sezon. Gerh maxh pleon me to carnivale gia na parei thn 1th thesi sthn all time favorite tv show lista mou. Sigoura oti kalytero ta teleutaia 3 xronia sthn tv! Ermhneia tou aiona apo ton micheal hall. lol apla eimai karaenthousiasmenos apo to show kai yperbalo ligo hehe
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 omg omg omg omg omg omg omg!!! Αυτη η μέρα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα! (Εγώ τώρα ξημερώματα τα εντόπισα lol). Δεν τα είδα ακόμα. Και μόνο που τα βρήκα χωρίς να το περιμένω ήταν σαν ένεση αδρεναλίνης Αργότερα εντυπώσεις...
john1987 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια εστω και κανας αγγλικος υποτιτλος παιζει?Δε βρηκα πουθενα.
tzinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 http://home.of.donsystem.hu/ pano pano exei to dexter 201, klikare katebase an sou leei index anti gia srt apla kanto arxeio rename se Dexter S02E01 - It's Alive!.srt. Kamia fora kanoun lathos kai den to onomazoun sosta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.