Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Βασικά το να είναι ο Dexter ο δολοφόνος με τα κατεψυγμένα πτώματα είναι μάλλον απίθανο. Κυρίως γιατί ακούμε όλες τις σκέψεις του Dexter και στην αρχή είναι εντελώς χαμένος σχετικά με το τι συμβαίνει/πως τα πτώματα δεν έχουν αίμα κλπ κλπ... Η μόνη περίπτωση να ήταν ο ίδιος θα ήταν να είναι διχασμένη προσωπικότητα. Αλλά πάλι δύο προσωπικότητες και οι δύο serial killer που αντεγωνίζεται η μια την άλλη παραπάει! Εγώ θα πόνταρα σε καποιο κοντινό και ανταγωνιστικό πρόσωπο προς τον Dexter. Για παράδειγμα η φαινομενικά χαζούλα αδερφή του. Εκείνη η στιγμή στο -παραλίγο- νεκροκρέβατο που ο πατέρας άφηνε μηνύματα στο Dexter και αυτή είχε μείνει στην απ'έξω να μην καταλαβαίνει ίσως να λέει πολλά... Ισως επίσης να είναι κάποιο απο τα θύματα που άφησε ο Dexter να ζήσουν (όπως πχ έκανε με το κακοποιημένο παιδί), τα οποία τώρα γίναν ή ανταγωνιστικά ή κάνουν το copycat.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ντεξτερ ρουλζ!!! Ο τυπας εχει τρελο γελιο και ακομα περισσοτερο εκεινος ο ψυχακιας ο πατερας του -God rest his soul
tzinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 kala h skhnh sto nosokomeio htan entelos apath, exoun balei ton idio ton dexter me perouka na pezei ton eauto tou pro 15etias peripou. eixe plaka omos. h eksephthdes to kanane h exoun polyyy mikro budget lol
robas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα είδα κι εγώ τα 2 και 3. Δε παίζεται η σειρά. Πολύ παράνοια. Και ο Dexter ασχέτως με το τι συμβαίνει δίπλα του είναι στην κοσμάρα του. Βλέπει τα πτώματα και φτιάχνεται. Μιλάμε σκέτη τρέλα. Όσο για τον serial killer δε νομίζω οτι μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. Δε νομίζω οτι θα είναι κάποιος απο αυτούς που έχουμε δεί μέχρι τώρα. Περιμένουμε λοιπόν.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Eida kai to 1x3 Kathe episodeio pou pernaei pisteuw olo kai pio poly oti einai o idios o Dexter
tzinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 gia mena tha htan apogohteush an peksoun to xarti ths diplhs prosopikothtas eidika otan h mia einai psycho kai h allh tha mas bgei super psycho.
robas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εγώ το αποκλείω να είναι ο ίδιος. Κρατάω βέβαια και μια πισινή για καλό και για κακό. Ο λόγος που το αποκλείω είναι γιατί σχεδόν πάντα ο Dex έχει full πρόγραμμα (να φυλάει τα παιδιά της γκόμενας, να παρακαλουθεί τα υποψήφια θύματά του, να είναι στο τμήμα) οπότε λίγο δύσκολο να έχει και χρόνο να κάνει όσα κάνει ο serial killer. Να κάνω και μια πρόβλεψη, πιθανολογώ ότι ίσως να κυνδυνέψει και η αδερφή του.
KaizerSoze Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Me xeftilise to telos tou 4ou...enw se olo to episodeio vrwmage i doylia oti telika o Dexter paizei na exei 2ppli,3pli kati tetoio proswpikothta sto telos eide kapoion allo.An kai akoma elpizw oti mporei na exei exigisi(px na itan sthn fantasia tou) BTW to gomenaki tou Dexter exei kormi sfixto etsi...kai den tou fainotan
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Συνολικά το 4ο ήταν πολύ καλό επειισόδιο. Είχε καλό χιούμορ (αυτές οι φάσεις με τα δώρα του angel ήταν άπαιχτες), ωραίες εκπλήξεις (η ... Lara Croft και τη νέα πρόκληση στο Dexter. Επίσης είδαμε λίγα πράγματα παραπάνω για τον Angel, την αρχηγό και τον μαύρο. Ίσως το μόνο που έλειπε ήταν κάποιο θύμα του Dexter. Να πάρει, είναι φυσιολογικό που μου έλειψε αυτό;
DimitRi_Del Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Arketa kali seira, eida ta 2 prwta. Alla einai poli kafriki-psycho. Tha to parakolouthisw kapoia stigmi.
mamatecuba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 to ksekinisa ki egw...ante na doume ti tha doume kai me auti ti seira....
jim1979 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Kalouli to 5,poly pio koinwniko apo ta alla kai kapou me xalase....Den thelw na ginei kanonikos o Dexter
mamatecuba Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 ρε σεις πρώτα απ όλα ηρεμήστε....γιατί να βρούμε από τα πρώτα επεισόδια ποιός είναι ο δολοφόνος; επίσης ώρες ώρες κι εγώ ταυτίζομαι να το πω...θαυμάζω να το πω...όπως και να το πω τον Dexter γιατί είναι γαμώ τα παιδιά... επίσης επειδή τώρα τελευταία με έχει πιάσει λίγο η Φανή Χαλκιά μου,έχετε παρατηρήσει στα κρεντιτς αρχής που λέει Ντιβέλοπντ για τηλεόραση: James Manos ή κάτι τέτοιο...ρε είμαστε παντού...
tzinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 μαματο και το 6το, ισος το καλυτερο μεχρι τωρα. dexter gets panicked, στριμοχνεται αγρια. Εχει ενδιαφερον ο τροπος που αντιδραει ναι μεν τη γλυτονει εξυπνα και τυχερα, αλλα πραγματικα για λιγο τα χασε και φοβοταν για την ζοη του. Και οσο ειναι με την γκομενα και τα παιδια πιστευο οτι δεν προσποιειται και οτι εχει καποια αισθηματα. Αλλοστε στο τελος λεει, οι μερες μου ειναι μετρημενες οποτε ας τις εκμεταλευτο και παει και παιζει με τα παιδια. Αρα ειναι κατι που τον ευχαριστει
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα τροπή στην ιστορία. Ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά μάλλον τώρα προσπαθούν να ρίξουν τις υποψίες στην αδερφή του Dexter. Σαν να παρατόνισαν την κόντρα και την αντιζηλεία που είχαν όταν ήταν παιδιά Και μάλλον για να γίνεται αυτό τόσο νωρίς, πάει και η αδερφή για απαλλαγή... Πάντως κορυφαίο και αυτό με το σκίτσο. Το παιδί την έσκασε σε όλους... Οσο για τον Dexter, φαίνεται ότι με τις σκέψεις του προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί απο τα πράγματα, να πείσει τον εαυτό του ότι είναι αναίσθητος/απάνθρωπος και δεν τον δεσμεύει τίποτα με κανένα. Αλλά το σχέδιο του να "προσποιείται" τον ευαίσθητο και νορμάλ τύπο σε μόνιμη βάση δεν είναι τόσο στον έλεγχο του όσο θέλει να πιστεύει. Κάποια αισθήματα κατορθώνουν και του ξεφεύγουν κάπου κάπου, είναι σίγουρα ικανός να αγαπήσει, να χαρεί, να λυπηθεί και να φοβηθεί -αν και δείχνει να αντιδρά σαν πρωτάρης σε όλα αυτά-. Αυτές οι "εκλάμψεις" ενισχύονται απο αυτά που γίνονται σε παρόντα χρόνο στη σειρά (η σχέση του με την ξανθιά προχωράει, ο frosty o δολοφόνος τον περιπαίζει, και η αδερφή του πρακτικά έχει σχηματίσει το προφίλ του ως serial killer).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.