Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μου χαλασε το combo dvd σε ενα HP ze2020ea http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=455618&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us Υπαρχει περιπτωση να βρω στο ελευθερο εμποριο καποιο συμβατο ή μονο στην HP και ποσο περιπου θα κανει ???? Ευχαριστω.:grin: :grin: :grin:
HamerZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δες τα χαρακτηριστικά του χαλασμένου dvd και κυρίως τις διαστάσεις. Έπειτα δες τι υπάρχει στην αγορά (πας χαλαρά για dvd-rw) και παίρνεις όποιο σου ταιριάξει. Σε προηγούμενα θέματα είχα δώσει πληροφορίες πως άλλαξα στο δικό μου xe3-gc της HP το dvd-rom της toshiba με dvd-rw της nec. Μέχρι σήμερα δουλεύει μια χαρά (άλλαξα και δίσκο για να ολοκληρώσω το καλό).
polidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 O filos pio pano ta leei sosta gianni alla an den vris kai tipota pou na teriazei mporis me liga franga parapano na to stileis sto service kai na sto alaxoune me original. Kai i teleftea periptosi sou einai na pas se eksoteriko DVD-RW pou an den sou einai varos stin metafora einai i pio oikonomiki lisi. P.S pare ena Tel stin HP kai rota prota poso kanei to original kai meta analogos pratis
HamerZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Για τον δικό μου μετά από 5-6 χρόνια το dvd-rom του είχε 150$ οπότε δεν άξιζε να το σκεφτώ καν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Για τον δικό μου μετά από 5-6 χρόνια το dvd-rom του είχε 150$ οπότε δεν άξιζε να το σκεφτώ καν. Κατι τετοιο φοβαμαι...Το απογευμα θα ξερω. :o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.