sniper_206 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Πάλι τον πούλο πήραμε στο έπαθλο αλλά δεν ήταν και πολύ σημαντικό πια... Ένα κλαμπ σαντουιτς ήταν το μόνο που έμεινε! Το θέμα είναι ότι αγωνιστήκαμε πολύ δυνατά και στο τσακ έχασε ο Πλάτωνας από τον τούρκο... Πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο αγώνισμα γιατί αν δεν πάρουμε την ασυλία bye bye Παντελή...
2arkoudi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 αντε βρε παιδια μια νικη να παρουμε τα πανω μας!
green_beret Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Το επομενο αγωνισμα απο οσο εδειξε θα ειναι αγωνισμα ερωτησεων. Εχω την αισθηση οτι θα κερδισουμε...
blueviper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Είμαι με τα μπούνια με την Τουρκική ομάδα...ανήκω στο 1% του πληθυσμού και πρέπει να το επιβεβαιώνω συνέχεια! Στα όπλα Αποστόλη, μας παίρνουνε την Πόλη. Πολύ κακομοιριά αυτό το Survivor. Χίλιες φορές να βλέπω τα οπίσθια της Ορθούλας που δεν πουλούσαν κι εθνική πολιτική.
Goacore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Είμαι με τα μπούνια με την Τουρκική ομάδα...ανήκω στο 1% του πληθυσμού και πρέπει να το επιβεβαιώνω συνέχεια! τωρα αυτο πρεπει να μας κανει εκπληξη εμας? χαχα εχω βαρεθει να σε αποκαλω ανθελληνα σε ολα τα ποστς μηνες τωρα και σε ευχαριστω ειλικρινα που κανεις confirm! βεβαια θα προτιμουσες να ηταν αντιπαλος της ελλαδας το ισραηλ η πατριδα σου αλλα τι να κανουμε..βολεψου με τους γειτονες-βαρβαρους για την ωρα
Skia11 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 τωρα αυτο πρεπει να μας κανει εκπληξη εμας? χαχα εχω βαρεθει να σε αποκαλω ανθελληνα σε ολα τα ποστς μηνες τωρα και σε ευχαριστω ειλικρινα που κανεις confirm! βεβαια θα προτιμουσες να ηταν αντιπαλος της ελλαδας το ισραηλ η πατριδα σου αλλα τι να κανουμε..βολεψου με τους γειτονες-βαρβαρους για την ωρα Μάθε να τονίζεις τις λέξεις πρώτα και μετά παίξτο αρχαίος Έλληνας μεγάλε στρατηλάτη Υ.Γ. "Ελλάδα" γράφεται με κεφαλαίο Ε , αλλά που χρόνος για τέτοιες λεπτομέρειες όταν είσαι στο 1000στο βιβλίο του ηγέτη της εξωγήινης φυλής που έφερε στην Ελλάδα την μυστικιστική τέχνη του μουσακά το 23344 π.χ.
blueviper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Skia11...ντροπή να παίζεις με τον πόνο του φουκαρά. Από τότε που του εκμυστηρεύθηκα πως λατρεύω τα σκυλιά, αποφάσισε να γίνει το οικόσιτό μου και με παίρνει στο κατόπι από thread σε thread. Του πετάω κι εγώ τίποτα ψίχουλα να έχει να παίζει και να απασχολείται, μπας και βρει νόημα ύπαρξης. Προβλέπω κι αυτό το thread να το οδηγεί στα δύσβατα του flame η groupie του Λιακόπουλου.
Skia11 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Skia11...ντροπή να παίζεις με τον πόνο του φουκαρά. Από τότε που του εκμυστηρεύθηκα πως λατρεύω τα σκυλιά, αποφάσισε να γίνει το οικόσιτό μου και με παίρνει στο κατόπι από thread σε thread. Του πετάω κι εγώ τίποτα ψίχουλα να έχει να παίζει και να απασχολείται, μπας και βρει νόημα ύπαρξης. Προβλέπω κι αυτό το thread να το οδηγεί στα δύσβατα του flame η groupie του Λιακόπουλου. Εντάξει ρε blue αλλά φέρσου σαν Ευρωπαίος και όταν το βγάζεις βόλτα παίρνε σακουλίτσα και σκουπάκι plz, ty :twisted:
punky Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Τώρα είσαι άδικος, blueviper. Εγώ νομίζω ότι όλα συνδέονται. Πχ, θα ήταν ελληνοπρεπές όλοι οι αυτόχθονες τηλεθεατές να ακούνε αυτόν τον σύμπακτο δίσκο (lol), όταν παρακολουθούν το Survivor. Με song repeat στο "Σμύρνη Έφεσος και Πόλη τις κρατάνε οι Μογγόλοι".
Goacore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Μάθε να τονίζεις τις λέξεις πρώτα και μετά παίξτο αρχαίος Έλληνας μεγάλε στρατηλάτη Υ.Γ. "Ελλάδα" γράφεται με κεφαλαίο Ε , εσυ για να μαθεις εμενα να γραφω εισαι πολυ μικρος! καταλαβες ηλιθιε? τους on-line τζαμπα μαγκες τους βαρεθηκαμε..αντε με το καθε nerd εδω μεσα.. και οσο και να ειρωνευσε η τιμωρια σου θα ειναι να ζεις παντα σε αυτον τον ευλογημενο τοπο, και στις Χριστιανικες γιορτες οταν σου δινουν ευχες να ξυνιζεις τα μουτρα σου οπως το καθε αθεο σκουληκι. Υ.Γ απο αυτη την στιγμη στην λιστα αποκλεισμενων εχουν προστεθει 1)blueviper 2) punky 3)Skia11. οτι μ@λ@κι@ γραψετε απο δω και στο εξης θα ειναι μονο για να ικανοποιησετε το εγω σας και τιποτα παραπανω. σε μενα θα ειναι invisible (οπως αλλωστε ειναι ο καθε ανθελληνας/παραχαρακτης ιστοριας/"ξυπνητζης". Υ.Γ 2 : συμβουλη προς ολους εσας που σας χαρακτηριζει η επαρση και αυτο-προβαλεστε ως μορφωμενοι που και καλα διορθωνετε τους αλλους και εχετε την εντυπωση πως με τον χλευασμο θα καταφερετε κατι : κλειστε το pc βγειτε λιγο στον εξω κοσμο γιατι σας εχει χαζεψει η σαπιλα μεσα στο σπιτι...καταλαβαινω εχετε αναλαβει εργολαβια να κανετε προπαγανδα των πιστευων σας ακομα ακομα και προσυλιτισμο, αλλα τουλαχιστον καντε το με τροπο να μην ειναι τοσο κραχτο το ποσο σας λυπαμε και εγω και ολος ο κοσμος δεν θα θελατε να το μαθετε ποτε..τις 3 τελευταιες μερες που λογομαχω μαζι σας εχω παρει μεχρι τωρα 4 Π.Μ που μου λενε μπραβο καλα τους λες και ειμαστε μαζι σου σας το εχω ξαναπει ρε ανθρωπακια...δεν θα καταφερετε τιποτα..ο κοσμος σας ξερει και σας εχει απομονωσει.. απλα ευχομε να παρετε το πουλο απο την Ελλαδα ολοι σας μιας και η χολερα που αναδυετε απο σας ειναι το κατι αλλο.. καλαβες βλακακο skia11 που θα μου κανεις και μαθηματα? on-line ξυπνητζη? και να ηξερες ποσο μικρος εισαι εσυ για να διορθωσεις εμενα..αλλα δεν πειραζει σε καταλαβαινω! ειναι η νοοτροπια σας αυτη..επειδη ειστε απομονωμενοι χαιρεστε μονοι σας με αυτα που λετε αυτα τα ολιγα προς ολα τα "τερατα" μορφωσεως εδω μεσα τα οποια αντι να προσφερουν κατι στην κοινωνια καθοντε ολη μερα μπροστα σε μια οθονη να πουλανε πνευμα (ετσι νομιζουν)
LL_NEO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 με τη βοήθεια του Χριστού θα τους γαμ.... την ..... που γράφει και ένας τοίχος στα Εξάρχεια...
Lucifer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Είναι καταπληκτικό. Πάντως ρε γκοακορ εβραίος ο ένας, άθεο σκουλήκι ο άλλος, αλλά δε μας λες που ακριβώς διαφωνείς και γενικά, ποιά είναι η θέση σου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 εχω παρει μεχρι τωρα 4 Π.Μ που μου λενε μπραβο καλα τους λες και ειμαστε μαζι σου :wink:α τα παλιοπαιδα, μεχρι εκει φτασανε...
KWSN_Men Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 'Ολα τα κόμπλεξ του κόσμου σε 22 λέξεις. καλαβες βλακακο skia11 που θα μου κανεις και μαθηματα? on-line ξυπνητζη?και να ηξερες ποσο μικρος εισαι εσυ για να διορθωσεις εμενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.