mentoras99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τον τελευταιο καιρο εχω διαφορα προβληματα στο pc μου. Κατι αναπαντεχα restarts και αλλα περιεργα. Για ιους και λοιπα εχω ελεγξει, ολα καλα. Υποπτευομαι τη μνημη. Εχω δει πολλες μπλε οθονες. Δυστυχως επειδη τα εγκατεστημενα win ειναι ελληνικα, οσα γραφει στην μπλε οθονη ειναι ακαταλαβιστικα. Παρολα αυτα, απο τα πολλα restart ξεχωρισα κατι μηνυματα του στυλ 'page fault in non paged area' και κατι με irq, αν τα θυμαμαι καλα. Δεν θυμαμαι τι ειδους μνημες ειναι εγκατεστημενες, ξερω οτι ειναι διαφορες, δεν ξερω αν τυχον υπαρχει καποια ασυμβατοτητα. Επισης δεν ξερω, χαλανε οι μνημες με την παροδο του χρονου? Ή αν ειναι ελατωμματικη θα το δειξει απο την αρχη? Υπαρχει καποιο προγραμμα να μου δειχνει αν οντως εχω προβλημα με τις εγκατεστημενες μνημες? Τι προτεινετε να κανω για να εξασφαλισω οτι απο μνημες ειμαι ok, και να λυσω το προβλημα?
Exiled2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Για να ελέγξεις τις μνήμες χρησιμοποίησε το memtest. Άστο να τρέξει κάμποση ώρα. Κοίτα και στα events των windows μήπως γράφει για ποιο λόγο κάνει επανεκκινήσεις.
mentoras99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Επειδη το Pc μου εχει χαλασμενο floppy, ασε που δεν εχω και dos σε μορφη boot, υπαρχει κανενας αλλος τροπος για ελεγχο μεσα απο τα windows?
Mystirios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Και κανένα system restore ίσως βοηθήσει. Μου μυρίζει και λίγο conflict. Αν έβαλες κανένα πρόγραμμα / οδηγό πρόσφατα και μετά αρχίσαν τα συμπτώματα , βγάλτο και ξαναβάλτο ή κάνε restore σε ημερομηνία πριν το βάλεις
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μηπως ελεγε κανενα IRQ NOT LESS OR EQUAL ; οποτε δεν παιζει καποιο conflict. Ελεγχε της μνημες σου με το memtest γυρω στις 4-5 ωρες το λιγοτερο... ή αν θες για αρχη τρεχα memtest for windows μεχρι το 300%
samsung Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήση τι χρήση του ram???
Chrisad Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Επειδη το Pc μου εχει χαλασμενο floppy, ασε που δεν εχω και dos σε μορφη boot, υπαρχει κανενας αλλος τροπος για ελεγχο μεσα απο τα windows? το memtest μπορείς να το τρέξεις και από cd image ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CDROM http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip το καις σε ενα δισκακι και μπουταρεις από αυτο. γραφεις "δεν εχω και dos σε μορφη boot" τι ακριβώς εννοείς ?!
mentoras99 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 το memtest μπορείς να το τρέξεις και από cd image ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CDROM http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip το καις σε ενα δισκακι και μπουταρεις από αυτο. γραφεις "δεν εχω και dos σε μορφη boot" τι ακριβώς εννοείς ?! Εννοω οτι δεν πρεπει να μπουταρω σε dos για να χρησιμοποιησω το memtest dos version? Ε, πλεον δεν εχω dos ουτε σε δισκετα ουτε πουθενα, για να μπουταρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.