ppetr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Προσπαθώ να αναβαθμίσω την έκδοση 7.2.7.0 με την 7.5.1.1 και η αναβάθμιση κολάει σε ένα αρχείο Nero.msi "που δε βρίσκει σε ένα φάκελο τάδε" ενώ αυτό υπάρχει σε ένα άλλο φάκελο. Όταν "του δείχνω" το αρχείο, βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι αυτό και σταματά η εγκατάταση. Αναφέρομαι στα αρχεία Nero-7.5.1.1_eng.exe και Nero-7.5.1.1_all.exe και ο αριθμός MD5 επιβεβαιώνεται. Κατάφερε κανείς να το αναβαθμίσει; (φοράει xp sp2)
VasKag Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 οσες φορες εχω προσπαθησει για αναβαθμιση ολο και δε βρισκει κατι... uninstall το παλιο, και install το καινουριο... εγγυηση.
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 οσες φορες εχω προσπαθησει για αναβαθμιση ολο και δε βρισκει κατι... uninstall το παλιο, και install το καινουριο... εγγυηση. to idio fisika
VasKag Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 και να προσθεσω οτι επειδη ειναι και κουτοπονηρο, σβηνεις χειροκινητα ΟΤΙ εχει σχεση με ahead,nero απο σκληρο και registry...
ppetr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τελικά με uninstall και install πέρασε κανονικά Όσο για το "CRC failed...", μήπως το αρχείο είναι "χαλασμένο"?
VasKag Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εχω παρατηρησει σε μερικες εκδοσεις nero, παρολο που βγαζει crc-error κατα την αποσυμπιεση, εντουτοις το install γινεται κανονικοτατα... δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.