cmelegos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 υπάρχει παιχνίδι που φοράς τπτ και να κινήσε εσύ και να κουνιέται ταυτοχρονα ο χαρακτήρας του παιχνιδιού. Είχα ακούσει κάτι αλλά δεν βρήκα...
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ωραίο ακούγεται!!! Και να υπάρχει αυτό που λες, θα πρέπει να πληρώσει μία περιουσία για να το αποκτήσεις, και νομίζω πως δεν είναι και τόσο χρήσιμο για το PS2. Παλιά είχα ακούσει για έναν μηχανισμό για το Tekken, και έκανες ότι έπαιζες μόνο σου ξύλο, και έκανε και ο χαρακτήρας τις κατάλληλες κινήσεις. Κατι τέτοιο είχα ακούσει και για το Pro Evolution, όπου είχες μία ειδική μπάλα, και ότι έκανες με αυτής, έκανε και ο παίχτης σου. Περασμένα ξεχασμένα όμως!!! Πάντως αν κανείς σας, καμοιά πληροφορία, δεν θα με χαλούσε!
cmelegos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Σε μένα είχαν πει για ένα παιχνίδι που έσπαγες μπαλόνια. Αντε ρε παιδιά φτιάχτε μας τη μέρα
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Εγω εχω ακουσει για μια σανιδα που χρησιμοποιουταν για να παιζεις snowboard games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.