Thakyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν,ας κάνω τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο ξανά. Έχω κάνει format στον δικό μου υπολογιστή μια φορά αλλά με βοήθεια που τώρα δεν θα έχω. Θέλω να περάσω τα windows kai sp2. Μπορείται να μου δώσετε κάποιες συμβουλές σχετικά με το τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για την εγκατάσταση; Δεν θέλω να καταστρέψω και ξένον υπολογιστή!!!! Υγ:δεν βρήκα κάτι ανίστοιχο σε άλλο thread αλλά αν υπάρχει κάποιο που δεν πήρα χαμπάρι... show me the way!
toubos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Από το google βρήκα αυτόν τον οδηγό εικονογραφημένο . Καλή επιτυχία.
vag_del Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λινκ http://www.petri.co.il/install_windows_xp_pro.htm
toubos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω λινκ http://www.petri.co.il/install_windows_xp_pro.htm Καλωσόρισες !
x_vagos_x Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Από το google βρήκα αυτόν τον οδηγό εικονογραφημένο . Καλή επιτυχία. Gr8 !!! [ το θέλει ένας φίλος στην αθήνα... ]
Thakyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καιρός να μορφωθούμε και λίγο εμείς οι νεότεροι! Σε καμια βδομάδα θα αρχίσει η εγχείρηση,οπότε προλαβάινω να ενημερωθώ και να ακούσω γνώμες φαντάζομαι!
player74 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 se keno disko setareis to bios na kanei to pc boot apo to cd exontas mesa to cd se vgazei kateuthian stin egkatastasi tvn windows. einai apla ta pragmata. akoloutheis tin poreia (patas f8 gia apodoxi ki epilegeis pou tha egkatastathoun. oi alles epiloges pou tha sou zitisei prin tin oloklirosi einai ki autes aples. an to cd sou perilamvanei to sp2 ok. apla meta tin egkatastasi tha katevaseis tis teleutees enimeroseis (einai polles). an oxi tha katevaseis to sp2 prota kai tha to egatastiseis kai meta tha kaneis tis enimeroseis. se disko pou exei eidi windows mesa mporeis na ksekiniseis thn egkatastash kathos trexoun kai an yparxei dynatotita na kaneis upgrade kai oxi kathari egkatastasi. an dialekseis kathari einai protimotero na exei proigithei format.
Thakyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 [Είναι κάτι με το οποίο δεν έχω ξανασχοληθεί,και γι'αυτό οποιαδήποτε γνώμη σχετική με το ζήτημα θα μου ήταν πολυ χρήσιμη.] player74, ο δίσκος θα είναι κενός. Πρέπει να κάνω από μόνος μου κάποιες ρυθμίσεις στο BIOS?
player74 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 nai na ksekina-kanei boot apo to cd. ksereis na mpaineis sto bios?
Thakyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 kapoia stigmi sto parelthon eixa mpei. Nomizw me to pou ksekinaei to pc pataw F-kati gia na mpei stis perifimes mple selides...
player74 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 i del prepei na soy vgazei pio plikktro patas akrivos me tin ekkinisi to ypologisti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.