Προς το περιεχόμενο

Ολοκαίνουριο PC. Πώς να βάλω τα windows?

Thakyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,ας κάνω τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο ξανά. Έχω κάνει format στον δικό μου υπολογιστή μια φορά αλλά με βοήθεια που τώρα δεν θα έχω.

Θέλω να περάσω τα windows kai sp2. Μπορείται να μου δώσετε κάποιες συμβουλές σχετικά με το τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για την εγκατάσταση;

Δεν θέλω να καταστρέψω και ξένον υπολογιστή!!!!

Υγ:δεν βρήκα κάτι ανίστοιχο σε άλλο thread αλλά αν υπάρχει κάποιο που δεν πήρα χαμπάρι... show me the way!

Δημοσ.
Από το google βρήκα αυτόν τον οδηγό εικονογραφημένο :D . Καλή επιτυχία.

Gr8 !!! [ το θέλει ένας φίλος στην αθήνα... ]

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Καιρός να μορφωθούμε και λίγο εμείς οι νεότεροι!

Σε καμια βδομάδα θα αρχίσει η εγχείρηση,οπότε προλαβάινω να ενημερωθώ και να ακούσω γνώμες φαντάζομαι!

Δημοσ.

se keno disko setareis to bios na kanei to pc boot apo to cd

exontas mesa to cd se vgazei kateuthian stin egkatastasi tvn windows.

einai apla ta pragmata. akoloutheis tin poreia (patas f8 gia apodoxi ki epilegeis pou tha egkatastathoun. oi alles epiloges pou tha sou zitisei prin tin oloklirosi einai ki autes aples.

an to cd sou perilamvanei to sp2 ok. apla meta tin egkatastasi tha katevaseis tis teleutees enimeroseis (einai polles). an oxi tha katevaseis to sp2 prota kai tha to egatastiseis kai meta tha kaneis tis enimeroseis.

se disko pou exei eidi windows mesa mporeis na ksekiniseis thn egkatastash kathos trexoun kai an yparxei dynatotita na kaneis upgrade kai oxi kathari egkatastasi. an dialekseis kathari einai protimotero na exei proigithei format.

Δημοσ.

[Είναι κάτι με το οποίο δεν έχω ξανασχοληθεί,και γι'αυτό οποιαδήποτε γνώμη σχετική με το ζήτημα θα μου ήταν πολυ χρήσιμη.]

player74, ο δίσκος θα είναι κενός. Πρέπει να κάνω από μόνος μου κάποιες ρυθμίσεις στο BIOS?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...