Προς το περιεχόμενο

Intracom Netroute 2 - HOL Broadband pack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 8 μήνες χρησιμοποιώ το ADSL router Netroute 2 της Intracom(ηardware revision:Intracom NetTA2 V5 IAD 55XX DSPC19968 FXO PCMCIA, Software revision:559). Τον απέκτησα μετά απο την αγορά ενός πακέτου HOL Βroadband pack 300, και απο όσο είμαι σε θέση να ξέρω ο συγκεκριμένος router έχει διατεθεί στην αγορά μόνο μεσω των πακέτων HOL Βroadband pack. Με τον παραπάνω router αντιμετοπίζω τα εξής προβλήματα:

1) Κάθε φορά που κάνει restart ή κοπεί το ρεύμα χάνει τις ρυθμίσεις του firewall και μόνο αυτές (δεν έχω παρατηρήσει κατι άλλο).

2) Δεν γνωρίζω πώς να εμποδίσω την είσοδο στο router μέσω web interface απο wan. ενοείτε ότι το χρειάζομαι μέσω lan.

3) Κάθε φορά που κάνει restart ή κοπεί το ρεύμα γίνεται reset στο password μέσω ssh και ξαναφορτώνεται το εργοστασικό.

Επίσης δεν γνωρίζω αν υποστηρίζεται PPPoE passthrough και αν ναι πως ενεργοποιήτε, και το βασικότερο απο πού θα κάνω firmware update....

Ελπίζω να μπορεί κάποιοw να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει περάσει πολύς καιρός από το αρχικό post αλλα αν υπάρχει κάποιο μέλος με τον ίδιο ρουτερ 8α με ενδιέφερε η άποψη του

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά πριν από 15-16 μήνες που πήρα κι εγώ το πακέτο της HOL είχα το ίδιο router. Είχε τρομερά πολλά προβλήματα και μου το αντικατέστησαν με ένα FritzBox. Απλά το αναφέρω, δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει με το δικό σου.

Δημοσ.
Με τον παραπάνω router αντιμετοπίζω τα εξής προβλήματα:

1) Κάθε φορά που κάνει restart ή κοπεί το ρεύμα χάνει τις ρυθμίσεις του firewall και μόνο αυτές (δεν έχω παρατηρήσει κατι άλλο).

2) Δεν γνωρίζω πώς να εμποδίσω την είσοδο στο router μέσω web interface απο wan. ενοείτε ότι το χρειάζομαι μέσω lan.

3) Κάθε φορά που κάνει restart ή κοπεί το ρεύμα γίνεται reset στο password μέσω ssh και ξαναφορτώνεται το εργοστασικό.

Επίσης δεν γνωρίζω αν υποστηρίζεται PPPoE passthrough και αν ναι πως ενεργοποιήτε, και το βασικότερο απο πού θα κάνω firmware update....

Ελπίζω να μπορεί κάποιοw να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρο.

Λοιπον ... θα αρχισω αναποδα ...

Το 3 δεν το ειχα ποτε

Το 2 δεν ξερω εαν γινεται αλλα αφου βαζεις δικο σου password τι σε πειραζει? (αν καταλαβα τι εννοεις)

Το 1 ηταν κ για μενα οτι σπαστικοτερο υπηρξε ... εχανε τις ρυθμισεις οποτε γουσταρε

Η λυση για το 1 σε εμενα (πιστευω θα σου λύσει κ το 3) ηταν firmware updgrade ... Τωρα χρησιμοποιώ το 577 (2006/4/12) (για να το βρεις κανε μια αναζήτηση google αφου νομιζω δεν υπαρχει σε καποιο επισημο site)

Δημοσ.

Μετά από μία ώρα, 2 firmware update, 15-20 reboot, 1 frappe ,6 Marlboro απίστευτα νεύρα και τρελή υπομονή.... φαίνεται να δουλεύει.... αν και ήμουν έτοιμος να το στείλω από το παράθυρο.... δεν μπορώ όμως να καταλάβω την απουσία υποστήριξης από την intracom.... είναι δυνατόν να μην μπορείς να βρεις firmware στη σελίδα της και να ψάχνεις στο google...?

Δημοσ.

τι να σου πω ... ευχομαι να παει καλα .... εγω αφου εκανα 1-2 reset αυτο που επρεπε να κανω ηταν να ξαναφτιαξω τη συνδεση με τη HOL γιατι αυτη που ειχα δεν μπορουσε να την κανει dial .... κατα τ'αλλα κι εμενα μια χαρα δουλευει τωρα

Δημοσ.

kai emena to idio mou ekane.... sthn arxh kolouse sto dial kai meta apo factory reset den sygxronize kan.... ksana to firmware aupdate ksanafactory kai meta siga siga arxise na paizei

eythxos tsekara oti krataei epitelous to dnat meta apo reboot :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...