vasoula78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 μου εχουν φέρει ενα pc το οποιο ειναι κλειδωμένο με password το οποιο δεν γνωριζουμε δεν με αφηνει να μπω στο bios ουτε σε safe mode επειδή ηταν σε δίκτυο έχει windows 2000 NT πως μπορω να του κάνω format??
toubos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία από τη μητρική και αν δεν πιάσει τότε πρέπει να φλασάρεις το bios.
tolis_01 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία από τη μητρική Ή το jumper-άκι του BIOS. Λογικά θα λέει clear CMOS ή κάτι τέτοιο. edit: με αυτό τον τρόπο θα ξεκλειδώσει το BIOS και όχι τα windows (φυσικά). Έτσι βάλεις στις ρυθμίσεις του ΒΙΟS 1st boot device το CD-ROM και θα κάνεις format.
random Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 οταν βγαλεις τη μπαταρία, βγάλε και το καλώδιο του ρεύματος (ή βαλε off το κουμπι του τροφοδοτικου, αν εχει). περιμενε 1,2,3 λεπτά.
vasoula78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 καταφερα να μπω σαν administrator επειδη ειμαι κ ασχετη το jumper-άκι του BIOS είναι πάνω στη μητρική; παω να κάνω format μέσω promprt κ μου βγάζει το εξης μηνυμα format cannot run because the volume is in use by another process. Format may run if this volume is dismounted first all opened handles to this volume would then be invalid would you like to force a dismount on this volume? αν επιλέξω ναι μου βγάζει το εξης μηνημα cannot lock the drive.The volume is still in use το Pc το έχει παρει μια φίλη απο την εταιρεια που δουλευε.τους τα εδωσαν επειδη έκλεισε κ έχει πανω windows 2000pro NT είναι dell αν βρω τοτο jumper-άκι του BIOS κ το ξεκλειδωσω θα είναι ολα οκ μετα για να κανω format;
gkastros Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 perimene. Format meso command prompt DEN boris na kanis oso trexun ta windows Format tha kanis an valis to CDaki sto drive kai tu pis na butari apo to cd ta ipolipa gnosta........(40 min gioga)
toubos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 vasoula78, μάλλον έχεις χαθεί. Διάβασε προσεκτικά τους οδηγούς εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160562 και μετά συνέχισε.
vasoula78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 αν βγαλω το jumperaki απο τον σκληρο;; εχω κάνει αρκετες φορες format στο δικό μου κ σε αλλα pc αλλα με την προυποθεση οτι εμπαινα στο bios κ εβαζα first boot device το cdrom τον κοιταξα τον οδηγο
tolis_01 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Το jumper-άκι του ΒΙΟS είναι στην μητρηκή (συνήθως κάτω δεξιά). Αν δεν το βρίσκεις βγάλε την μπαταρία για δυο τρια λεπτα και ξαναβάλτηνα.
toubos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 αν βγαλω το jumperaki απο τον σκληρο;;εχω κάνει αρκετες φορες format στο δικό μου κ σε αλλα pc αλλα με την προυποθεση οτι εμπαινα στο bios κ εβαζα first boot device το cdrom τον κοιταξα τον οδηγο Μήπως ξέρεις τον τύπο της μητρικής ή ποιας εταιρίας είναι το bios;
Pink_Panther Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Erotisi, drivers exeis gia oti exei epanw to PC? Gia na min psaxnesai meta to Format... Episis des mipws se kapia fash prin bootaroun ta WIN leei tpt tou styl "Press F8 to select boot device" i kati paromoio, isws de xriazetai na kaneis reset to BIOS.
vasoula78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 το μονο που βρηκα ειναι αυτο ψαχνοντας τον τυπο της μητρικης ειναι αυτο Dell Model NPS-210 AB A Erotisi, drivers exeis gia oti exei epanw to PC?Gia na min psaxnesai meta to Format... Episis des mipws se kapia fash prin bootaroun ta WIN leei tpt tou styl "Press F8 to select boot device" i kati paromoio, isws de xriazetai na kaneis reset to BIOS. γι αυτο ψαχνω να βρω τον τυπο της μητρικης για να βρω drivers:( αν και βρηκα εναν φακελο μεσα στο Pc που ελεγε drivers τποθετω οτι ειναι αυτοι... προσπαθησα με del μόνο κ με f8 που μπαίνεις safe mode θα ξαναδοκιμασω μηπως θελει να πατησω καποιο αλλο κουμπι
vasoula78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 τελικα ολα οκ καταφερα να μπω στο bios με F2! εκανα κ format τελικα το μοντελο ειναι Dell Optiplex GX 270 Series Bios Version A04 ελπιζω να βρω drivers στο site της dell σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.