stavregos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Kserei kaneis ti akrivos ti kanei to netpumper??? efxaristw
ApSiMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Με ένα απλό googlάρισμα....το 1ο αποτέλεσμα τα λέει όλα!!!! http://netpumper.en.softonic.com/ie/22655 Ένα download manager είναι....
stavregos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 einai katharo i oxi(spyware ioi ktl)???
ApSiMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εδώ θα σε γελάσω....δεν το έχω χρησιμοποιήσει κ δεν ξερω να σου πω....πάντως από το site του δεν φάνηκε τπτ τέτοιο (να μου πεις ποτε φαίνεται!) πως και δεν χρησιμοποιείς τπτ κλασικούς download manager όπως DAP,Getright κλπ?
stavregos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 vasika xrisimopoio to antileech plugin kai to grafei kai to netpumper ekei giafto rotisa
tsakonas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 παλια που το χα δοκιμασει (3 χρονια πριν) ειχε adware...τωρα δεν ξερω...φανταζομαι βρηκες καποια σελιδα(οπως κ εγω τοτε) που εχει υλικο να κατεβασεις αλλα μονο με το Netpumper? Αν ναι παω πασο.....σε αναγκαζουν να το βαλεις με το ετσι θελω....αλλιως δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος κατ εμε...απλα βαλε ενα καλο και σωστο manager.
defyho Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασα το Netpumper (free version) πριν 1 χρόνο. Γεμάτο spyware! :evil: Το Ad-Aware μου έβγαλε πάνω από 150(!) αντικείμενα που είχαν σχέση με αυτό. Μακριά του! Για την Pro έκδοση δεν ξέρω.
ApSiMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δοκίμασα το Netpumper (free version) πριν 1 χρόνο. Γεμάτο spyware! :evil: Το Ad-Aware μου έβγαλε πάνω από 150(!) αντικείμενα που είχαν σχέση με αυτό. Μακριά του! Για την Pro έκδοση δεν ξέρω. 150????????????????????????????????????????????????????? OMFG
gtr4460 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 pios o logos na xrisimopiis net pumper den to katalaveno an vris arxio se anti-leech mia lisi ine to plug-in na ise kai isixos i ali li lisi na exis egtatestimeni jvm(java virtual machine)ego net pumper 1/20 mou poutese spam adwer kai toollbar ta opia den mporousa na vgalo kai anagkastika me pigene se format 1/22-xtipouse to ang gia io/apla netpumper ine gia na valis arxia se doenload manager/ousiastika ine manager tis antilinch makria den to-sizito
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.