louben Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Paidia mia erothsh.Egatesthsa ena programma, to apegatesthsa kai meta otan phga na to janaegatasthso de moy zhthse serial(pragma poy shmainei oti ta kelidi einai akomh mesa). Erothma?pos mporo na sbhso ayta ta kleidia(apo th registry mallon). Dokimasa ta adware kai tipota.ME spyware doxtor kano doylia? Thanks
mr siap Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 dokimase to jv16 power tools....idaniko gia sbisimo keys apo registry....
alkisg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να το έχει αποθηκεύσει είτε στο registry, είτε στο c:\documents and settings\username\application data\... είτε, σε περίεργα προγράμματα, στο C:\Windows. Δύσκολο να το βρεις εκ των υστέρων, θα πρέπει να το εγκαταστήσεις σε έναν άλλον Η/Υ με πρόγραμμα παρακολούθησης (π.χ. total uninstaller κτλ) ώστε να δεις που το βάζει.
louben Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να το έχει αποθηκεύσει είτε στο registry, είτε στο c:\documents and settings\username\application data\... είτε, σε περίεργα προγράμματα, στο C:\Windows. Δύσκολο να το βρεις εκ των υστέρων, θα πρέπει να το εγκαταστήσεις σε έναν άλλον Η/Υ με πρόγραμμα παρακολούθησης (π.χ. total uninstaller κτλ) ώστε να δεις που το βάζει. Mporo na balo ek ton ysteron tetoioy eidoys programma(parakoloythishs)?An nai isxyei kai gia ta prohgoymena apps h mono gia ta nea.Kai kati allo esto oti egathisto to jv16 poy leei o filos mr siap> poy jero th sbyno(mh kano kai kamia zhmia)
alkisg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εφόσον τώρα το πρόγραμμα δε ζητάει σειριακό, πάει να πει ότι βρίσκεται ήδη στον Η/Υ σου. Επομένως το πρόγραμμα παρακολούθησης δε νομίζω να το "πιάσει". Γι' αυτό σου είπα για άλλον Η/Υ, ώστε να δεις που το βάζει, και έτσι να ξέρεις που να πας για να το σβήσεις. Αν βάλεις τώρα ένα πρόγραμμα παρακολούθησης και απεγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα, θα σου πει τι βγάζει από το μητρώο και το σύστημα αρχείων. Το jv16 δεν το έχω δουλέψει γιατί ότι χρειάζεται το σβήνω με το χέρι! Πάντως αντίστοιχα καθαριστικά προγράμματα άλλες φορές κάνουν καλό και άλλες (όταν έχουν bugs - αρκετά συχνά) χαλάνε αντί να φτιάχνουν. Τα προτιμούν συνήθως κάποιοι που πιστεύουν ότι αν καθαρίσουν 1 Mb από το μητρώο ο Η/Υ θα πάει πιο γρήγορα... Αυτό γενικά δεν ισχύει, μπορεί να υπάρχει 1 μόνο εγγραφή που να σου προκαλεί καθυστέρηση 1 λεπτού, αλλά μπορεί να υπάρχουν και 1000 που να μη σε καθυστερούν καθόλου. Συμπέρασμα; αν θες βάλ' το, αλλά καθάρισε μόνο αυτά που λέει ότι είναι σίγουρο ότι δε θα σου κάνουν ζημιά... Περίμενε και τη γνώμη κάποιου που να έχει δουλέψει το συγκεκριμένο, εγώ από κάποια άλλα που είχα δοκιμάσει αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να τα προτείνω σε κανέναν άπειρο χρήστη...
louben Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εφόσον τώρα το πρόγραμμα δε ζητάει σειριακό, πάει να πει ότι βρίσκεται ήδη στον Η/Υ σου. Επομένως το πρόγραμμα παρακολούθησης δε νομίζω να το "πιάσει". Γι' αυτό σου είπα για άλλον Η/Υ, ώστε να δεις που το βάζει, και έτσι να ξέρεις που να πας για να το σβήσεις.Αν βάλεις τώρα ένα πρόγραμμα παρακολούθησης και απεγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα, θα σου πει τι βγάζει από το μητρώο και το σύστημα αρχείων. Το jv16 δεν το έχω δουλέψει γιατί ότι χρειάζεται το σβήνω με το χέρι! Πάντως αντίστοιχα καθαριστικά προγράμματα άλλες φορές κάνουν καλό και άλλες (όταν έχουν bugs - αρκετά συχνά) χαλάνε αντί να φτιάχνουν. Τα προτιμούν συνήθως κάποιοι που πιστεύουν ότι αν καθαρίσουν 1 Mb από το μητρώο ο Η/Υ θα πάει πιο γρήγορα... Αυτό γενικά δεν ισχύει, μπορεί να υπάρχει 1 μόνο εγγραφή που να σου προκαλεί καθυστέρηση 1 λεπτού, αλλά μπορεί να υπάρχουν και 1000 που να μη σε καθυστερούν καθόλου. Συμπέρασμα; αν θες βάλ' το, αλλά καθάρισε μόνο αυτά που λέει ότι είναι σίγουρο ότι δε θα σου κάνουν ζημιά... Περίμενε και τη γνώμη κάποιου που να έχει δουλέψει το συγκεκριμένο, εγώ από κάποια άλλα που είχα δοκιμάσει αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να τα προτείνω σε κανέναν άπειρο χρήστη... Tha akoloythiso th symboylh soy thanks
Vatos_locos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 pata start --- run -- grapse regedit pata enter meta pigene sto klidi HKEY_LOCAL_MACHINE k bres tin eteria tou programatos px: -HKEY_LOCAL_MACHINE +Vatos_locos -------> Eteria Post reply ----------> Programa k sbise ta klidia auta (eteria programa) prosoxi an exeis 2 i parapanw programata idia eterias sbise to klidi me to onoma tou programatos P.s Merikes fores mporei na breis kateu8ian to programa xwris to klidi tis eterias elpizw na se boi8isa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.