Ardov Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έχω ήδη αναφέρει και μάλιστα 3 φορές ότι γίνεται να δείς Filmnet, εαν η κάρτα που θα αγοράσεις θα έχει το chip Conexant ΒΤ878Α. Αν θέλεις DVB-T προτείνω την ASUS MyCinema 7131 Hybrid. Πολύ καλή και οικονομική καρτούλα.
samsung Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 To βύσμα είναι στην θέση του. Τώρα αν φτέι το καλώδιο πως θα το καταλάβω???? Η κάρτα μου είναι TV-PVR 883. Και κάτι άλλο όταν κάνω recording δεν έχει ήχο.Τι να κάνω??
ProDim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 για να δεις αν φταιει το τηλεχειριστηριο παρτο και πηγαινε κοντα σε ενα ραδιακι στο οποιο μπορεις να αλλαξεις μπαντα,βαλτο στα μεσαια αντι για τα fm και πατα τα κουμπια αν δουλευει θα ακουσεις ενα βομβο απο το μεγαφωνο του ραδιο!!! (υπαρχουν και κατι σαν πιστωτικες καρτες, στα μαγαζια με ηλεκτρονικα που κανουν αυτη τη δουλεια) Οσο για τον ηχο πηγαινε και κοιτα στο προγραμμα τις καρτας τις ρυθμισεις ωστε να ειναι επιλεγμενη η καρτα ηχου που εχεις.
samsung Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ο ήχος δεν δουλεύει μόνο στο recording. Όταν βλεπω κανονικά τηλεορ. δουλεύει ο ήχος. Το τηλεχειρηστήριο δουλεύει. Για το καλώδιο πως θα το μάθω αν δουλεύει?????
tornado Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 λοιπον, με τουτα και με εκεινα.... σχεδον αποφασισα... (καλο ε???) η πιο καλη καρτα που εχω δει που ταιριαζει στις απαιτησεις μου ειναι αυτη: WinFast DTV2000 H της LEADTEK. Πιανει αναλογικα καναλια, ψηφιακα καναλια, HDTV, και αναλογικο / ψηφιακο ραδιοφωνο. Επισης τα γραφει και στο δισκο σε αντιστοιχα αρχεια και τελος ερχεται και σε μια νορμαλ τιμη παρολο που ειχα υποψη μου οτι θα ακουμπαγα κανα 100ρι ευρα... το λινκ της εταιρειας της καρτας ειναι εδω: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=252&lineid=6&act=2 και το λινκ που πουλειται στην ελλαδα εδω: http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9735 Εσεις θα προτιμουσατε καποια αλλη ισως??? (το φιλμνετ το εβαλα στην ακρη δια παντως) Αντε ουφ.... αν δεν βρω κατι πιο ανταγωνιστικο θα την τσιμπησω... επισης αν (λεμε τωρα) υπαρχει καποιος που την αγορασε θα με βοηθουσε μια γνωμη γιατι απο εβδομαδα θα κινηθω να την αγορασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.