tornado Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλημερα, ψαχνω να βρω εδω και καιρο μια τετοια καρτα αλλα ειμαι συνεχως αναποφασιστος. Θελω να εχει τις εξης προδιαγραφες: 1. Να εχει το τσιπακι που χρειαζεται για Φιλμνετ ασχετα που δεν παιζει. 2. Να μπορω να γραψω οτι παιζει η καρτα και σε τιβι και σε ραδιο στον δισκο μου σαν αρχειο. θα την βαλω να παιζει σε XP και δεν με ενοχλει να ειναι pci Η οτι αλλο. θα ηθελα βεβαια να κυμανθω κατω απο 100 ευρω και ελπιζω να βρω κατι καλο σε αυτο. καποιος που εχει μια παρομοια δοκιμασμενη καρτα και να μου την προτεινει???
kattistt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Οι Pinnacle ειναι καλες οσον αφορα την 1η προδιαγραφη σου που ζητας να εχει η καρτα... δεν ξερω καποια τετοια...
Members gsarig Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω πως για να μπορείς να δεις filmnet πρέπει να έχεις ΒΤ8x8 chipset. Δες π.χ. αυτή τη λίστα: http://www.chris-tv.com/cards.html#bt8x8 Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός όμως, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις καλύτερα τα (πολλά) σχετικά topics που έχουν ανοιχτεί για το θέμα. Η Pinnacle PCTV 310i που έχω εγώ πάντως δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Κατα τα άλλα πιάνει αναλογικά και ψηφιακά κανάλια με καλή ποιότητα, το ίδιο ισχύει και για το ραδιόφωνο.
Ardov Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, καμία νέα λύση δεν θα σε βοηθήσει για να δείς Filmnet (χωρίς ήχο μιλάμε πάντα, δεν υπάρχει πρόγραμμα που να αποκωδικοποιεί και ήχο). Οι μόνες λύσεις είναι εκείνες με BT878 μιας και οι BT848 είναι πλέον πολύ παλιές και μόνο σαν μεταχειρισμένη ίσως βρείς κάποια. Αυτά τα δύο είναι chip. Συνήθως τα είχαν όλες οι κάρτες Pinnacle, Pixelview, Avermedia κλπ. Εγώ θα κοίταζα στην αγορά μεταχειρισμένων για καμια τέτοια καρτούλα μέχρι 15-20 ΕΥΡΩ.
tornado Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 οκ το επιασα το μυνημα, δεν υπαρχει καρτα που να τηρει τις προδιαγραφες που ζηταω η καταλαβα λαθος??? ωραια ας αρχισουμε τις εκπτωσεις..... αν αφαιρεσω το φιλμνετ και μεινω στο να μπορω να γραφω προγραμματα τιβι και ραδιο, υπαρχουν καποιες δοκιμασμενες λυσεις απο ευχαριστημενους χρηστες???? ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις παντως...
Ardov Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεν είπα οτι δεν υπάρχει κάρτα. Είπα ότι στην αγορά μεταχειρισμένων http://www.emarket.gr θα βρείς σίγουρα κάρτα για Filmnet με 15-20 ΕΥΡΩ μεταχειρισμένη. Εγώ θα σου πρότεινα σε καινούρια την Pixelview Playtv MPEG2 η οποία έχει το BT878 και κάνει και για filmnet. Πρόσεξε να είναι ακριβώς αυτό το μοντέλο και όχι κάποιο άλλο. Σιγουρέψου, να κοιτάξεις και το τσιπάκι να λέει BT878(A). Είναι οικονομική και καλή και κάνει και καταγραφή μια χαρά. Δεν είναι όμως υβριδική. Δεν λαμβάνει δηλαδή και τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ.
johnc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Λοιπον...για τις προδιαγραφές που θέλεις δεν παίζει ρόλο μόνο η κάρτα tv/radio αλλά και τα υπόλοιπα όπως περιοχή και υπόλοιπος εξοπλισμός(καλώδια,ενισχυτές,κεραίες)...όλα αυτά για την ποιότητα...τώρα για την εγγραφή πιστευω είναι θέμα software τις περισσότερες φορές...βέβαια εάν δεν είσαι ευχαριστημένος απο το πρόγραμμα της καρτας σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο άλλο...η βασική διαφορά μεταξύ των καρτών είναι το τεράστιο πρόβλημα της συμβατότητας...πρόσφατα σταμάτησα να χρησιμοποιώ μια pixelview λόγω πολλών προβλημάτων με τα XP x64 και VISTA. αυτά για τώρα!
ProDim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα! αφου αφαιρεις το filmnet εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις κατι και σε leadtek.εχει μια ενας φιλος και ειναι πολυ ικανοποιημενος. Τωρα οσο για την εγγραφη βιντεο πρεπει και το pc να ειναι μιας καποιας δυναμικοτητας γιατι αν γραφεις αρκετη ωρα μπορει να αρχισει να χανει frames. εγω με μια παλια crypto που εχω και ειχα γραψει μια φορα περιπου 1:30 προγραμμα αλλα εδειχνε και αλλα ελεγε:???: μεχρι που μετα το 25λεπτο δεν εδειχνε τπτ μονο ελεγε.. ψαξτο παντως και καλες αγορες!
chriskk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ego agorazo thn paraskevi file thn Leadtek PVR2000 meta apo megalh erevna. afto pou epizhto einai tamikrotera provlhmata symvatothtas kai kalo video capture mias kai thelo na kopso palies videokassetes se DVD...
Ardov Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Να πώ και εγώ κάτι για τις Leadtek. Αγόρασα πριν απο 4 χρόνια την TV2000XP Expert της Leadtek. Η εγκατάσταση δεν γινόταν αυτόματα για κανένα λόγο. Μόνο χειροκίνητα. Με το που περνούσα τον πρώτο driver, εμφανίζονταν άλλες 3 συσκευές άγνωστες. Έπρεπε να μαντέψω ποιά είναι η Audio Capture, ποιά η Video Capture και ποιά η Vertical Blanking Input (VBI) capture. Μετά απο 10-15 προσπάθειες τα κατάφερα. Το συνοδευτικό δισκάκι ήταν κακοσχεδιασμένο τελικά. Κατεβάζοντας τον driver απο το διαδίκτυο όλα λύνονταν. Αλλά στη συνέχεια έπρεπε χειροκίνητα να εγκαταστήσω απο το δισκάκι το Main Application, για να μπορώ να χειριστώ την κάρτα και μαζί να εγκατασταθεί ο Nogatech MPEG2 Encoder για καταγραφή video και timeshifting. Το αστείο είναι ότι η Leadtek έλεγε: "We make dreams a reality". Εγώ σε e-mail που τους έστειλα τους είπα "You make dreams a nightmare". (αχ, εγγλέζικες κρυάδες βραδιάτικα :mrgreen: ) Απάντησαν ότι η έκδοση του CD ήταν προβληματική, να τους στείλω διεύθυνση να μου στείλουν updated δισκάκι. Θέλω να πώ, πώς όλες οι κάρτες έχουν κάποιες ασυμβατότητες. Χωρίς να θέλω να αποτρέψω ή να δυσφημίσω τα προϊοντα της Leadtek, η κάρτα τηλεόρασης που έχω πάρει είναι φοβερή με μια λέξη. Και η Leadtek PVR2000 επίσης.
samsung Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έχω κάρτα τηλεόρασης κσι δεν δουλεύει το τηλεχειρηστήριο.Ξερεται τι μπορέι να φτέι??
Ardov Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να φταίνε οι μπαταρίες..... :mrgreen: Λοιπόν, το πιο πιθανό να έχει χαλάσει το μάτι (ενα μικρό καλώδιο που στη μια άκρη έχει ενα μικρό βύσμα που μπαίνει στην κάρτα τηλεόρασης - δες μήπως έχει φύγει απο την κάρτα και βαλ'το ξανά - και στην άλλη άκρη του ένα μικρό μαύρο σφαιρικό αντικείμενο, τον δέκτη υπερύθρων). Ή το τηλεχειριστήριο σου έχει πρόβλημα. Ή δεν έχει μπεί ο driver για την υποστήριξη τηλεχειρισμού. (απίθανο, τσέκαρε τη Διαχείριση Συσκευών για κάποια συσκευή με θαυμαστικό δίπλα).
ProDim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έχω κάρτα τηλεόρασης κσι δεν δουλεύει το τηλεχειρηστήριο.Ξερεται τι μπορέι να φτέι?? Τι μαρκα ειναι η καρτα που εχεις?
tornado Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 μετα απο μια μικρη ερευνα προσανατολιζομαι σε μια αγορα καρτας που να εχει και DVB γυρω στα 50 ευρω. Πλεον παρατησα το φιλμνετ (αφου δεν γινεται) και με απασχολει η καλη ληψη DVB και ραδιο και να μπορω να τα γραφω στο δισκο μου σαν αρχειο. Εαν καποιος εχει καποια αποψη για τα ανωτερω ας την γραψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.