Ardov Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δεκτές οι απόψεις απο τους φίλους μας, αλλά του αναφέρει πρόβλημα στο Memtest, άρα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή την τροφοδοσία. Επίσης αναφέρει οτι εαν του βάλει δύσκολα tasks το μηχάνημα αργεί πολύ να κολλήσει ξανά. Άρα μου μυρίζεται ασυμβατότητα μνημών με το BIOS. Δεν αποκλείω βέβαια να φταίει και κάτι άλλο. Αλλά προς το παρόν με προβληματίζει το BIOS. Μπές εδώ και βρές το BIOS update για τη μητρική σου: http://download.jetway.com.tw/
harrys23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Έχω ενα pc με επεξεργαστη celeron στα 1,7 καρτα γραφικών ati 9250,768 mb ram,σκληρό 80 gb,καρτα τηλεόρασης και ενα dvd-rw.Τον τελευτέο καιρο το σύστημα κάνει αυτοματες επαννεκινήσεις και κολλάει (δηλαδει νεκρώνει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και δεν κουνιέτε τίποτα).Έβγαλα κάπιες συσκευές πχ.την κάρτα τηλεόρασης και το dvd drive όμως παλι τα ίδια.Έκανα και format αλλα δέν βοήθησε.Επίσης άμα απενεργοποιήσω την αυτοματη επαννεκίνηση μου βγάζει πλέ οθόνη.Το παράξενο είναι οτι αμα αφήσω το pc για κάνα 10 λεπτο στην αρχη χωρίς να κουνήσω τίποτα τότε θα αργήσει να ξανακολλήσει.Τι μπορεί να φταίει ? akrivos ta idio pathaina kai ego ekana format kai tipota allaxa mnimes me ena filo mou dioti to memory test evgaze errors mono pou otan ebgala ola ta hardware eida to skliro kapos san kameno apo kato piga plaisio to kanane ena test mou to antikatastisan kai apo tote ola good ayto den simenei oti ftaiei o skliros sou opos eipan oi prolalisantes mporei na ftene polla se sena mnimi-trofodotiko-akoma kai mitriki!!! tora oson afora to bios uptade sto cd tis mitrikis sou eisos exei arxeio egkatastashs motherboard utility bios h bios uptade to kaneis egkatastasi kai sou kanei mono tou egkatastasi to neo bios ..prosoxi omos prepei na deis ayta pou tha se katevasei na einai idia me to bios sou!!
Draculina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Διαβάζοντας όλο το thread 2 πράγματα μου κάνουν εντύπωση α)τρέχει 1 χαρά με sdram αλλά όχι με ddr β) οταν είναι full load δεν κολλάει!( ειλικρινά φίλε πρώτη φορά το ακούω αυτό) Εσύ έχεις 512+256 ddr έτσι??Και το memtest σου έβγαλε σφάλματα ε? Εβαλες μόνα τους και τα 2 dimms και σου έβγαλε σφάλματα και στα 2?Εχεις ιδιαιτερότητα με τα 2 είδη μνημών συμφωνώ απόλυτα με ardov, κάνε BIOS update πρώτα!! Οι ddr είναι νεότερος τύπος μνημών και πιθανότερα να μην είναι πλήρως υποστηριζόμενες με το παλιό BIOS....
JOKE_Co1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 για νa κάνω το update πρέπει να εγκαταστίσω και το ms-dos ? γίνετε να το κάνω με το free-dos?
JOKE_Co1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 παιδια εκανα bios update και μάλλον το πρόβλημα λυθηκε ακόμα βέβαια δεν εινμαι σίγουρος αλλα εως τωρα δεν εχει κολλήσει!!!!!! ευχαριστω πολύ για την βοήθεια
Ardov Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Φίλε μου το πρόβλημά σου πρέπει λογικά να έχει λυθεί. Άσε τον υπολογιστή αναμμένο για ενα 24ωρο συνεχόμενα, βάλτον να εκτελεί κάποιο ήπιο (επεργαστικά) πρόγραμμα και εαν δεν σου κολλήσει είσαι μια χαρά. Draculina, ευχαριστώ για την υποστήριξη της άποψης περι BIOS update.
passaris91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 egw apo oti exw akousei h mple othoni proerxete otan kapia siskeyh sto pc einai xalasmenh!mporei na proerxete apo skliro mexri kai karta hxou mporei kai drive kai floppy otidipote!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.