Προς το περιεχόμενο

αναζήτηση ιστοσελίδας - φιλοξενια ατόμων που ερχονται απο εξωτερικο

CptBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες αν και εχω προσπαθησει στο google δεν εχω βρει τίποτα. Παλιότερα το Ε της ελευθεροτυπιας ειχε κανει αφιέρωμα για μια ιστοσελιδα στην οποια υπαρχουν απειρα registrations απο ατομα που ειτε μπορουν να φιλοξενήσουν καποιον που θα ερθει απο το εξωτερικο ή ψάχνουν για φιλοξενια εφοσον οι ίδιοι θα πανε εξωτερικο.

Δεν ξερω εαν βγάζω νόημα....

Δημοσ.

α ναι νομιζω ξερω http://www.couchsurfing.com αλλα φιλικα 1)ασε της ξενες γκομενες και πιασε καμια ελληνιδα....2) πιστευω ειναι λιγο επικυνδινο να βαζεις καποιον που δεν ξερεις σπιτι σου

Δημοσ.
α ναι νομιζω ξερω www.couchsurfing.com αλλα φιλικα 1)ασε της ξενες γκομενες και πιασε καμια ελληνιδα....2) πιστευω ειναι λιγο επικυνδινο να βαζεις καποιον που δεν ξερεις σπιτι σου

αν είναι καλή η γκόμενα σε όλους τους τομείς, δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα!

Δημοσ.

φίλε μου άσε τις ελληνίδες και πήγαινε σε καμία ξένη... σαν πολύ ψηλά τον έχουν πάρει τον αμανέ...... κατά τα άλλα συμφωνώ με τον manic

Δημοσ.
φίλε μου άσε τις ελληνίδες και πήγαινε σε καμία ξένη... σαν πολύ ψηλά τον έχουν πάρει τον αμανέ...... κατά τα άλλα συμφωνώ με τον manic

κοιτα για ιταλιδες μεσαααα κι εγω αλλα τωρα για σουηδεζες αγγλιδες και τετοια χαλία, τωρα για να πηδηξει παει οχι για να την παντρευτη οποτε ασε τον αμανε να παει οπου θελει (σορρυ αν παρεξηγηθηκε το παιδι αλλα τωρα εγω μονο για γα***ση θα εφερνα καποιον στο σπιτι μου, τωρα για πολιτισμους, ιστορια αλλων χωρων και να γνωρησει αλλα ηθη και εθημα τα θεωρω λαλακιες παντα μιλαω για εμενα.....)

Δημοσ.
κοιτα για ιταλιδες μεσαααα κι εγω αλλα τωρα για σουηδεζες αγγλιδες και τετοια χαλία, τωρα για να πηδηξει παει οχι για να την παντρευτη οποτε ασε τον αμανε να παει οπου θελει (σορρυ αν παρεξηγηθηκε το παιδι αλλα τωρα εγω μονο για γα***ση θα εφερνα καποιον στο σπιτι μου, τωρα για πολιτισμους, ιστορια αλλων χωρων και να γνωρησει αλλα ηθη και εθημα τα θεωρω λαλακιες παντα μιλαω για εμενα.....)

ρε φίλε Θεός είσαι....μαρέσει που τα λες έτσι χύμα, γιατί κατα βάθος όλοι το ίδιο θέλουμε φαντάζομαι (επίσης χωρίς παρεξήγηση για τον καπτεν). Αλλιώς θα πάμε να μείνουμε με κανέναν αμπχάζιο εκτροφέα κρι κρι να μάθουμε και από ξένο πολιτισμό. Για τον αμανέ οι ελληνίδες τον έχουν πάρει ψηλά. Οι ξένες είναι νορμαλ

Δημοσ.
α ναι νομιζω ξερω http://www.couchsurfing.com αλλα φιλικα 1)ασε της ξενες γκομενες και πιασε καμια ελληνιδα....2) πιστευω ειναι λιγο επικυνδινο να βαζεις καποιον που δεν ξερεις σπιτι σου

Μπα, ευχαριστω παντως, αφηνω ολες τις Ελληνιδες σε εσένα, καλη σου τύχη.

Δημοσ.
Μπα, ευχαριστω παντως, αφηνω ολες τις Ελληνιδες σε εσένα, καλη σου τύχη.

ti to site einai to megalitero gi auto pu thes den sou aresei?????:( (aaaaa euxaristo re file alla 5.000.000 pou na tis prolavw pare kai sei kamia:mrgreen: :mrgreen: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...