CptBill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Παίδες αν και εχω προσπαθησει στο google δεν εχω βρει τίποτα. Παλιότερα το Ε της ελευθεροτυπιας ειχε κανει αφιέρωμα για μια ιστοσελιδα στην οποια υπαρχουν απειρα registrations απο ατομα που ειτε μπορουν να φιλοξενήσουν καποιον που θα ερθει απο το εξωτερικο ή ψάχνουν για φιλοξενια εφοσον οι ίδιοι θα πανε εξωτερικο. Δεν ξερω εαν βγάζω νόημα....
manic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 α ναι νομιζω ξερω http://www.couchsurfing.com αλλα φιλικα 1)ασε της ξενες γκομενες και πιασε καμια ελληνιδα....2) πιστευω ειναι λιγο επικυνδινο να βαζεις καποιον που δεν ξερεις σπιτι σου
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 α ναι νομιζω ξερω www.couchsurfing.com αλλα φιλικα 1)ασε της ξενες γκομενες και πιασε καμια ελληνιδα....2) πιστευω ειναι λιγο επικυνδινο να βαζεις καποιον που δεν ξερεις σπιτι σου αν είναι καλή η γκόμενα σε όλους τους τομείς, δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα!
mihalakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου άσε τις ελληνίδες και πήγαινε σε καμία ξένη... σαν πολύ ψηλά τον έχουν πάρει τον αμανέ...... κατά τα άλλα συμφωνώ με τον manic
manic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου άσε τις ελληνίδες και πήγαινε σε καμία ξένη... σαν πολύ ψηλά τον έχουν πάρει τον αμανέ...... κατά τα άλλα συμφωνώ με τον manic κοιτα για ιταλιδες μεσαααα κι εγω αλλα τωρα για σουηδεζες αγγλιδες και τετοια χαλία, τωρα για να πηδηξει παει οχι για να την παντρευτη οποτε ασε τον αμανε να παει οπου θελει (σορρυ αν παρεξηγηθηκε το παιδι αλλα τωρα εγω μονο για γα***ση θα εφερνα καποιον στο σπιτι μου, τωρα για πολιτισμους, ιστορια αλλων χωρων και να γνωρησει αλλα ηθη και εθημα τα θεωρω λαλακιες παντα μιλαω για εμενα.....)
mihalakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 κοιτα για ιταλιδες μεσαααα κι εγω αλλα τωρα για σουηδεζες αγγλιδες και τετοια χαλία, τωρα για να πηδηξει παει οχι για να την παντρευτη οποτε ασε τον αμανε να παει οπου θελει (σορρυ αν παρεξηγηθηκε το παιδι αλλα τωρα εγω μονο για γα***ση θα εφερνα καποιον στο σπιτι μου, τωρα για πολιτισμους, ιστορια αλλων χωρων και να γνωρησει αλλα ηθη και εθημα τα θεωρω λαλακιες παντα μιλαω για εμενα.....) ρε φίλε Θεός είσαι....μαρέσει που τα λες έτσι χύμα, γιατί κατα βάθος όλοι το ίδιο θέλουμε φαντάζομαι (επίσης χωρίς παρεξήγηση για τον καπτεν). Αλλιώς θα πάμε να μείνουμε με κανέναν αμπχάζιο εκτροφέα κρι κρι να μάθουμε και από ξένο πολιτισμό. Για τον αμανέ οι ελληνίδες τον έχουν πάρει ψηλά. Οι ξένες είναι νορμαλ
manic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 parepiptontos sto site kukloforoun kala koritsia an psa3eis..... ,nai entos eimaste ligo off topic alla enta3ei no problem...... ; )
CptBill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 α ναι νομιζω ξερω http://www.couchsurfing.com αλλα φιλικα 1)ασε της ξενες γκομενες και πιασε καμια ελληνιδα....2) πιστευω ειναι λιγο επικυνδινο να βαζεις καποιον που δεν ξερεις σπιτι σου Μπα, ευχαριστω παντως, αφηνω ολες τις Ελληνιδες σε εσένα, καλη σου τύχη.
manic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μπα, ευχαριστω παντως, αφηνω ολες τις Ελληνιδες σε εσένα, καλη σου τύχη. ti to site einai to megalitero gi auto pu thes den sou aresei????? (aaaaa euxaristo re file alla 5.000.000 pou na tis prolavw pare kai sei kamia:mrgreen: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.