JXID Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλημερα σε ολους. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας. Εχω το nero7 και δοκιμασα να το χρησιμοποιησω χθες για να γραψω ταυτοχρονα σε 2 DVD-RW την ιδια ταινια. Παρατηρησα οτι ενω το ειχα βαλει να γραψει 4χ εκανε 33 λεπτα να τελιωσει η εγγραφη με ενα μεγεθος αρχειου 3.5 GB. Μονο του το καθε ενα σε 4χ τα γραφει σε 13 λεπτα. Επισης οταν τα εβαλα να γραφουν και τα 2 μαζι παρατηρησα οτι το buffer level δεν ηταν σταθερο αλλα οταν για το ενα recorder ηταν 98% , στο αλλο ηταν 12% και αυτο γινοταν και στα 2 recorder. Φυσικα τα δισκακια που εβγαλα δεν επαιζαν πουθενα. Σε εναν φιλο μου το ιδιο configuaration δουλευει κανονικα με το buffer level και στα 2 recorder "καρφωμενο" στο 98% μεχρι το τελος της εγγραφης. Σας εχει τυχει κατι τετοι?Ξερετε καποια λυση? Να πω οτι εχω περασει τους τελευταιους drivers για την μητρικη και οτι εχω δοκιμασει 6 διαφορετικα DVD (συσκευες) και 5 διαφορετικες μαρκες δισκακια. Ευχαριστω για την υπομονη σας να διαβασετε.
JXID Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κανεις ρε παιδια?Σε κανεναν δεν εχει τυχει κατι τετοι?Τοσο γκαντεμης ειμαι?
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τι συστημα εχεις και πως εχεις συνδεδεμενα τα DVD-RW και τους δισκους σου?
JXID Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εχω ενα P4 3.2 σε ASUS P5LD2 και εχω 2 SATA δισκους. Τα DVD-RW ειναι και τα 2 πανω στον ιδιο controller Master-Slave.
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δοκιμασε να βαλεις το καθε DVD-RW σε δικο του controller ως master, πιστευω θα δεις σημαντικη βελτιωση...
ppetr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Για αυτό στο κάνει αυτό. Δοκίμασε σε χωριστή ταινία. Βασικά με CD δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όταν βάλεις DVD, αυτά ζητάνε πολλά MB/sec με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να δώσει ο δίσκος.
JXID Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ενταξει παιδια.Τα ξερω αυτα.Στου φιλου μου ομως που εχει ακριβως το ιδιο configuaration γιατι παιζει κανονικα?
ppetr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ε τότε κάτι θα σου κρύβει! Δοκίμασε να τις χωρίσεις σε κάθε περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.