thes1os Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Και αυτό απο τους τύπους που τελικά λένε κάνανε humor τελικά... http://www.securityfocus.com/news/11416/1
nemesis345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Tha kano mia erotisi: Ipoteithete o xristis thes1os ekane ena post se auto edo to topic! Pou einai to post tou?
thes1os Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Και αυτό απο τους τύπους που τελικά λένε κάνανε humor τελικά... Αυτό ήταν το post. Εγώ το έβλεπα/βλέπω κανονικά.
Eusebius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω ποιος θέλει πιο πολύ ξύλο: Οι δύο βλάκες, ο άλλος ο βλάκας ο δημοσιογράφος του ******** (δεν γράφω το όνομα μην τους κάνω και διαφήμιση) που το πήρε στα σοβαρά και το έκανε και θέμα ή τα υπόλοιπα ΜΜΕ που το πήραν από κει και το έπαιζαν;;; Και να πω και κάτι άλλο που νομίζω ότι δεν έχει τονιστεί όπως πρέπει στο θρεντ μέχρι τώρα: Μην νομίσει κανείς, επειδή λέμε ότι είναι καλύτερος από τον IE ή επειδή φάνηκε ότι οι δύο βλάκες έκαναν φάρσα, ότι ο Firefox είναι απρόσβλητο πρόγραμμα!
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Σαφως και δεν ειναι φιλε Eusebius, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι κλασεις ανωτερο στην ασφαλεια απο τον Internet Explorer...
Eusebius Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 [...] κλασεις ανωτερο στην ασφαλεια [...] Αυτό δεν θα το έλεγα: * Δεν ξέρω τί σημαίνει * Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην αλήθεια * Νομίζω ότι είναι παραπλανητικό Γενικά, η γνώμη μου είναι ότι δεν κάνει να επικεντρωνόμαστε στην ασφάλεια, γιατί μετά κάποιος μπορεί να νομίσει: α ωραία, τώρα που έβαλα Fx είμαι εντάξει -- δεν χρειάζεται να προσέχω (αν υποθέσουμε ότι πρόσεχε καθόλου πριν) Αυτό που λέω άμα με ρωτάνε είναι: ο Fx είναι μόντέρνο πρόγραμμα, προχωρημένο, απλό, εύχρηστο, φτιαγμένο από ανθρώπους σαν εμάς -- δοκιμάστε το, κι αν δεν σας αρέσει ξαναγυρίστε στον IE. Βέβαια, αν είναι για κανένα μηχάνημα που το συντηρώ εγώ, δεν είμαι τόσο διαλεκτικός -- επιμένω λίγο παραπάνω
asmilon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Eusebius προσωπικα δεν εχω ακουσει ή δει καποιο πραγματικο περιστατικο που να εκμεταλλευεται καποιο κενο ασφαλειας και χρησιμοποιω τον Firefox χρονια. Με τον IE αν μπει οποιοσδηποτε σε καποιο cracking site για παρασειγμα εχει χασει τον ελεγχο του Browser αν οχι του συστηματος του. Αυτο για εμενα ειναι πραγματικο κενο ασφαλειας, με Opera ή Firefox δε προκειται να παθει καποιος κατι. Θεωρητικα μπορει να εχουν αρκετα κενα ασφαλειας, αλλα το θεμα ειναι πως πρακτικα καποιος κακοβουλος μπορει να τα χρησιμοποιησει εναντιον των χρηστων.
nemesis345 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ απλά, δεν υπάρχει πρόγραμμα που να ειναι 100% ασφαλές! Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με την δημιουργία του είναι και οι πρώτοι που ξέρουν πως να το παραβιάσουν! Οι επόμενοι είναι αυτοί που κάθονται και το μελετάνε γιατί έχουν σκοπό να "βλάψουν" είτε το ίδιο το πρόγραμμα έιτε τους χρήστες του! Τώρα όσον αφορά για τους 3 browsers συμφωνώ και με εσένα Eusebius και με εσένα asmilon! Δεν θα αναγκάσεις τον άλλο να χρησιμοποιήσει τον Firefox ή τον Opera γιατί εσένα σε βολεύει! Φυσικά και οι 2 είναι μακρά καλυτεροι του IE και πιο ασφαλείς! Όσον αφορά το θέμα του να επισκεφτείς ένα cracking site προσωπικά μου έτυχε με τον Firefox να αρχίζουν να πετάγονται παράθυρα!! Έχει καιρο που μου έτυχε και ήταν λόγος για να τον αφήσω! Με τον Opera από την άλλη δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα αντίστοιχο πρόβλημα! Το τι θα διαλέξει να χρησιμοποιήσει ο καθένας μας είναι κάτι προσωπικό, συνιστώ βέβαια μακρια από τον IE! Δοκιμάστε και τους 3 και μετά καταλήξτε! Πάντως ακόμα και η ασφάλεια είναι ένα μέσο για να εξελισόμαστε! Αυτά τα ......... λίγα από μένα! []
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.