nemesis345 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Deite edo: http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=35302 Tha sas endiaferei!
Eusebius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εμένα οι τύποι μου φαίνονται καραγκιόζηδες και η ιστορία δεν με πείθει: Δεν έδειξαν το ίδιο το exploit να δουλεύει αλλά έδειξαν μόνο ένα βίντεο Δεν λένε στους μοζίλλες ποιο είναι το πρόβλημα Λένε ότι έχουν άλλα 29 και ότι δεν θα πουν ούτε γι' αυτά (btw, η αμοιβή του Μοζίλλα για κάθε τέτοιο bug είναι 500 δολάρια, οπότε, αν είχαν όντως 30 θα τσέπωναν στα γρήγορα 15.000 δολ., αλλά στην ελεύθερη αγορά θα έπιαναν βέβαια πολύ παραπάνω -- αν υποθέσουμε ότι έχουν βρει έστω κι ένα...) Επίσης, λέει ότι ο ένας δουλεύει στην Six Apart. Αυτό με παραξενεύει ακόμα περισσότερο: προσλαμβάνει τέτοιους τύπους η Six Apart? Αν ναι, τώρα που μαθεύτηκε δεν είναι η καλύτερη διαφήμιση...
nemesis345 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Prosopika den gnorizo tin Six Apart, ektos kai an tin jero kai to agnoo! Pantos oson afora gia tin xrisimopoieisei hacker os ergatiko dinamiko se etaireies paragogis logismikou pistepse me den einai katholou psema! O hacker exei analosei parapolles ores ston na diabasei kai na katanoisei kodikes. An iparxei kapoios pou tha brei me tin mia bugs apo ta pio gelia eos ta pio apithana ee tote autos einai enas tetoios tipos! Tora oson afora gia to thema giati den dinoun ta bugs ejo, mia poli apli skepsi einai auti: Eimai enas tipos pou exo enan allo broswer ton opoio prootho. Mathaino protos to ti bugs iparxoun ston Firefox kai brisko poioi ta anakalipsan, kai epeidi den me endiaferei poli i tixi tou mozilla Firefox tous plirono adra gia na min ta apokalipsoun! Senario epistimonikis fantasias alla katholou apithano! Kai istera einai kai to thema tis ideologias pou koubalaei i sigkekrimeni omada! Mporei poli apla oi tipoi na min theloun na ta dosoun gia na kanoun tin plaka tous me osous mporoun, ee kai otan pia barethoun tote tha ta dosoun! Akoma kai i pithanotita ta xrimata na einai liga mprosta sto megethos ton bugs einai mia logiki ejigisi gia to giati den ta dinoun! Skepsou to!
Eusebius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κοίτα, πολλές θεωρίες κυκλοφορούν για τους τύπους. Αυτό που πιστεύω είναι ότι, άμα δεν είσαι καραγκιόζης, δεν λες: Βρήκα ένα, δείτε το στο βίντεο, έχω βρει άλλα 29 και δεν τα δείχνω στους μοζίλλες κι ας με παρακαλάνε κι ας δίνουν αμοιβή, διότι είναι προς το γενικό συμφέρον του ίντερνετ να μην τα ξέρουν. (Κάτι τέτοιες μην τις πω λένε...) Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα... Λες: Βρήκα ένα, δείτε πώς δουλεύει για να πειστείτε ότι δεν λέω *******ς. Και νομίζω [και καλά...] ότι υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες τρύπες... Και περιμένεις να σε πλησιάσουν οι ενδιαφερόμενοι. Η Six Apart είναι η εταιρεία που φτιάχνει το περίφημο Movable Type...
Meraklis56 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 SAN DIEGO--The open-source Firefox Web browser is critically flawed in the way it handles JavaScript, two hackers said Saturday afternoon. και τι γίνεται αν έχουμε το noscript που αφαιρει το javascript?
mihalakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εγώ δουλέυω σε μια πολύ μεγάλη πολυεθνική εταιρία λογισμικού και επειδή είμαι καλός με αυτά τα πράγματα έτσι λίγο που το έχω ψάξει έχω βρει σε όλους τους βροουζερς άπειρες τρύπες αλλά δεν σας τις λέω, έτσι για να ζηλέψετε...Χα να μάθετε.Και αυτοί βρήκαν μόνο 30?και το ανακοινώνουν?δεν ντρέπονται?Δε σας λέω...
Meraklis56 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 mihalakis και εγώ είμαι το ελληνικο bot του bill gates.... Τίποτα πιο προτότυπο δεν βρήκες?Λάθως section φίλε...
thanocaster Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Όσο ο ff δουλεύει άψογα στο δικό μου pc θα παραμείνει εκεί που είναι. Όταν αρχίσω να υποψιάζομαι ότι δεν είναι καλός/σταθερός/ασφαλής/κοντός/ψηλός/του-καράτε-ο-τιμωρός, θα τον σουτάρω χωρίς κανένα καημό. Τόσο απλά.
Eusebius Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 και τι γίνεται αν έχουμε το noscript που αφαιρει το javascript? Το ΝοScript έχει φτιαχτεί γι' αυτό που λες, να σε προστατεύει από τέτοιους κινδύνους, μόνο που πρέπει να βάζεις στη λευκή λίστα σάιτ που χρειάζονται JavaScript και που τα εμπιστεύεσαι: την τράπεζά σου, το Gmail κλπ. Προσωπικά βαριέμαι να ασχολούμαι. Όταν μάθω για τον πρώτο άνθρωπο που έπαθε ζημιά στην πραγματικότητα από τέτοια κόλπα (ελπίζω να μην είμαι εγώ) μπορεί να βάλω NoScript...
Mystirios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Τέτοιου είδους δηλώσεις κρύβουν σκοπιμότητα.Εμένανε ποιός δε μου λέει οτι έχει βαλθεί η MS να κάνει πόλεμο στον fiyafox και διαδίδει φήμες για να μειώσει το αντίπαλο δέος στα μάτια των χρηστών του ίντερνετ.Σε θέμα ασφάλεια δε ξέρω τι γίνεται , αλλα σε θέμα επεκτασιμότητας και ευελιξίας ο ΙΕ απλως είναι χρόνια πίσω απο όπερα και φάγιαφοξ.Επίσης το οτι απο τις τρούπες προσβάλονται όλα τα συστήματα (linux,mac,win) μου φαίνεται κουλό γιατί κάθε λειτουργικό διαφέρει σε πολλά πράγματα
nemesis345 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Mia tripa apla tha boithisei gia na apoktiseis prosbasi se ena sistima! An breis tin tripa tote den einai diskolo na "rijeis" ena olokliro sistima... Pantos apo oso gnorizo oi MS exei xrisimopoiisi hackers gia na lisei dika tis problimata! Tora oson afora problimata asfaleias se enan browser o monos tropos gia na katalabeis kata poso einai asfalis einai na surfareis xoris tin xrisi firewall kai anti-virus (suite i aplo) na meinei kamposei oritsa mesa kai meta na dokimasei na scannarei to sistima gia na dei ti mazepse.. Isos akraia antimetopisei alla einai enas tropos gia dokimaseis tin asfaleia tou browser! Prosopika: 1. Opera 2. Firefox ......... kai oson afora ton IE as to afisoume kalitera!!!! Anyaway pantos as elpisoume gia tous xristes tou Firefox na min dimiourgithei kanena terastio problima..! Apla na eiste pio prosektikoi!
Eusebius Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 http://developer.mozilla.org/devnews/index.php/2006/10/02/update-possible-vulnerability-reported-at-toorcon/ Αυτά! (για τη σοβαρότητα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ...) Πάμε παρακάτω.
nemesis345 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 http://developer.mozilla.org/devnews/index.php/2006/10/02/update-possible-vulnerability-reported-at-toorcon/ Αυτά! (για τη σοβαρότητα των ηλεκτρονικών ΜΜΕ...) Πάμε παρακάτω. Ena exo na po..! Oraios Eusebius... kai mprabo ston mr Mischa o opoios ekane tin dilosi gia na dosei fos! Case closed!!!!! :wink: 8-) :grin: :twisted: :???: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.