Προς το περιεχόμενο

ΑΣΥΡΜΑΤΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω στήσει ένα δίκτυο σπίτι μεταξύ δυο υπολογιστών Ad-Hoc(ενός Desktop συστήματος με ενα Laptop). Δίκτυο βλέπω κανονικά όλα ΟΚ. To πρόβλημα είναι πως για να γίνεται ασύρματη επικοινωνία πρέπει πρώτα να ανοίγω το Laptop και μετά to Desktop-PC. Το Desktop-PC το έχω ορίσει ότι μοιράζει το Internet στους άλλους παρόλα αυτά όταν ανάβω το Laptop το πρόγραμμα της ασύρματης κάρτας του Desktop-PC ψάχνει να βρεί σήμα και δεν βρίσκει. Πρέπει το Laptop να είναι αναμένο πρώτο και όταν φορτώνει το Desktop-PC θα βρεί το σήμα. Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Όχι πρέπει πρώτα να ανοίξει το laptop και μετά το desktop. Παραπιπτώντος το Laptop έχει μια σύνδεση αυτόματη με το desktop( Δηλαδή όταν πάω να κάνω το search απο το laptop μου δείχνει το άλλο δίκτυο αλλά είδη συνδεδεμένο ακόμα και αν είναι offline o άλλος).

Δημοσ.

kantou ena refresh, na to dei oti den uparxei h en anagh kantou disconnect monos sou, etsi wste na bgei. logika 8a doulepsei. arkei ka8e fora na to blepei oti einai aposundemeno.an k periergo mou fainetai auto giati k egw exw wireless apo laptop se router k de mou exei kanei tetoia pote.

Δημοσ.

Περίεργο αυτό που συμβαίνει....

Μήπως στις ρυθμίσεις της κάρτας του Desktop υπάρχει κάπου μια επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και αφού δε βρίσκει άλλη κάρτα (όταν το laptop) είναι κλειστό να κλείνει κι αυτή;

Επίσης ελπίζω να μη συνδέεται αλλού το laptop:) Δηλαδή στα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα βλέπεις μόνο 1;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...