Voorhees Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Θέλω να κάνω Over Clocking στην κάρτα γραφικών μου και θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω. Η κάρτα δεν έχει ανεμιστήρα και μήπως θα ήταν καλύτερα α της αγοράσω πρώτα μια ψήκτρα; Μιλάμε για μια Sapphire X550 256MB.
Voorhees Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κανείς δεν ξέρει; Δεν έχει κάνει κανένας o/c σε κάρτα γραφικών;
tarrasque Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 κατέβασε το Ati Tool και πρόσεχε τις θερμοκρασίες της κάρτας εφόσον δεν έχει ανεμιστηράκι. δε ξέρω πόσο θα κερδίσεις με το overclock της συγκεκριμένης κάρτας αλλά δοκίμασε το και βλέπεις
Voorhees Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Έχω πρόγραμμα. Το TRIXX αλλά δεν ξέρω αν την βάλω στο Full να μην τα τινάξει.
cy{B}er Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Anevase siga siga ta clocks kai parakoloutha sumperifwra kai thermokrasies...Oxi sto full ekei den paei kamoia....den thes na gineis fwnias!Oso gia to TRIXX mou fainete einai to tool gia O/C pou deinei mazi me tis kartes tis h Sapphire...den kserw gia to ti ikanotites sou deinei alla mporw na sou pw gia to AtiTool oti einai ena apo ta kalhtera gia Ati (GPU) kartes..apo ekei mpwreis na vlepeis kai ta temps sou..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.