Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ;

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που προέκυψε στο PC μου. Το PC μου δεν το σβήνω τα βράδια δηλαδή παίζει συνέχεια όλες τις μέρες χωρίς να σβήσει. Κάποιες μέρες τα βράδια αρχίζει και βγάζει ήχους η μητρική(Σφυράει) σηκώνομαι πατάω κανένα πλήκτρο ή κουνάω το ποντίκι και μετά σταματάει ο ήχος αλλά το λειτουργικό δεν έχει κολήσει όλα δουλεύουν ρολοί. Οι ήχοι είναι οι γνωστοι όπως όταν δεν κάθεται σωστά η κάρτα γραφικών ή η μνήμη. Τι μπορεί να συμβαίνει ξέρεις κανείς ;

Δημοσ.

Mporei na einai logo thermokrasias se kapoio meros ths mutrikhs, xamilos xoros ston skluro an katevazeis kati h kapoio programmataki pou exeis valei kai se proeidopiei gia kati...Pes mas kai pia einai h mutrikh sou!?

Δημοσ.

Ανοιξε το κουτι σου και δοκιμασε να καθαρισεις τα ανεμηστηρακια που εχει απο σκονες που εχουν μαζευτει. Κανε το καλα και παντου οπου εχεις (πχ cpu καρτα γραφικων μητρικη τροφοδοτικο κλπ...)

Δημοσ.

Το σύστημα μου είναι Pentium 4 2.00Ghz και η μητρική MSI 6398 δεν έχω βάλει κανένα πρόγραμμα για να σφυράει. Θα δοκιμάσω να καθαρίσω καλά το κουτί γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα θερμοκρασίας οπως είπατε. Δεν εξηγείτε διαφορετίκά. Ξαφνικά να κάνει ήχους και το λειτουργικό να παίζει μια χαρά

Δημοσ.

Thermokrasia tha einai sigoura...nomiza oti idi tha to eixes koitaksei alla opws mas les twra tha to kaneis...Opote katharise kala apo skonh des ta kalodiakia sou kai perimenoume na mas peis

Δημοσ.

Η msi σφυράει όταν δέν έχουν σωστές στροφές οι ανεμιστήρες. Μήπως πρέπει να αλλάξεις cooler? Για καλό και για κακό......

Δημοσ.

Τελικά δεν είχα χρόνο να καθαρίσω το κουτί αλλά εδώ και μια εβδομάδα δεν μου το κάνει:). Σταμάτησε πολύ περίεργο:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...