cyberstorm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 exo ta windows xp me sp2 se ena partition kai thelo na valo se ena allo partition ta windows 98 ti prepi n kano ???ektos apo to na dimiourgiso ena partition se fat32 i fat ???? ti einai kalitera ???kai meta na bootaro me ta 98 kai sto cd ti tha dialekso with cd rom support???help me ...
Exiled2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω ότι πρώτα πρέπει να εγκαταστήσεις τα 98 και μετά τα xp
clopier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 an exeis teleftaias texnologias mixanima mi to dokimasis kan. Mpori na mi sou kani egatastasi kan. Bale vmware an thes na testaris diafora !!!
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω και στα 2 που λεει ο clopier. Αν παρολα αυτα θες να το κανεις πρεπει να προσεξεις τα partitions σου. Αν θες να εχεις τα ΧΡ σε ΝTFS πρεπει το πρωτο partition σου να ειναι FAT32 και να βαλεις πρωτα τα 98 εκει και μετα τα ΧΡ. Αν εχεις δισκο SATA δε θα μπορεσεις να περασεις 98 επειδη δεν εχουν οδηγους για αυτα...
temeteron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Έτσι όπως τα λέει ο φίλος asmilon. Αλλά στο VMware έβαλα τα w98 κανονικά και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση των ήχο έχω την soundblaster1024 live βάζω τους drivers αλλά τίποτα μήπως δεν παίζουν με τα 98?
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εχεις κανει εγκατασταση των VMWare Tools? Αυτα αναλαμβανουν να περασουν οτι οδηγο χρειαζεται το εικονικο μηχανημα. Ειναι στο μενου VM->Install VMWare Tools.
temeteron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 τα δοκίμασα αλλά τίποτα. Ποια είναι η τελευταία έκδοση του VMware θα δοκιμασο αυτή αν είναι. Να ρωτήσω άν αλλάξω έκδοση Vmware πρέπει να ξανακάνω εγκαταστάσεις ή φορτώνει κανονικά τα Λειτουργικά ;
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 H τελευταια εκδοση toy VMware Workstation ειναι η 5.5.2 Build 29772 και μπορεις να την βρεις εδω: http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/VMware-Workstation.shtml Φορτωνει κανονικα πιο παλια λειτουργικα, το πολυ να σου βγαλει ενα μηνυμα να ενημερωθουν τα VMWare Tools και θα εισαι οκ ;-)
cyberstorm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 tha ta valo se vmware kai go telika....kai kati allo prota diladi prepei na boun ta windows98 kai meta ta xp???standar????
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αν εχεις και στα 2 partition FAT32 τοτε νομιζω πως μπορεις να γραψεις τα 98 μετα τα ΧΡ και ο boot loader των ΧΡ να κανει τις απαραιτητες αλλαγες, αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια εχω πολυ καιρο να κανω κατι τετοιο... Αλλα απο την στιγμη που προσανατολιζεσαι για το VMWare δε σε απασχολει αυτο, το VMWare δημιουργει εικονικα απομονωμενα λειτουργικα απο το Host συστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.