makis_kom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το laptop. Αλλά μου είπαν ότι οι 17' άρες οθόνες είναι κουραστικές γιατί είναι γύρω στα 24ms! Αληθεύει? Ποια η γνώμη σας? Ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Digital-Entity Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 File to exo auto to laptop me akrivos ta idia xaraktiristika. To laptop einai para poli grigoro kai to eixa parei kai gia ta paixnidia. Min akous ti sou lene (kapoioi profanos asxetoi). Den ksero ean exeis doulepsei laptop me 17" othoni, alla an doulepseis den nomizo na gyriseis ksana se 15"-15,4". Gia auta ta lefta min to skeftesai. To eixa agorasei perisy me kostos 2100 eyro, pos epese etsi??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis_kom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Τελικά μάλλον θα πάρω αυτό το laptop . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac_new Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Τελικά μάλλον θα πάρω αυτό το laptop . kaloriziko fainetai poly kalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis_kom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Τελικά φίλε είναι ακριβώς όπως τα είχες πει. Μετά από ώρες πάνω στον φορητό, και αφού πλέον συνήθισα την 17", οι 15" μου φαίνονται μικρές για δουλειά. Όσο για την καθυστέρηση στην οθόνη δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα στα παιχνίδια ούτε στις απλές εφαρμογές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.