Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση Service Pack 2

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την προσπάθεια μου να εγκαταστήσω το Service Pack 2 μου πετάχτηκε κάποιο error και δεν ξέρω τι να κάνω.. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

servicepackerrorhi0.gif

Δημοσ.

Πιστεύω πως το μήνυμα πιο κατανοητό δεν μπορούσε να γίνει.

Το πειρατικό μας τελείωσε, αγόρασε ένα ΝΟΜΙΜΟ αντίγραφο των Windows από κάποιο κατάστημα πληροφορικής.

Πρωτού προχωρήσεις σε περαιτέρω ερωτήσεις ρίξε μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας του Insomnia.gr τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου στο παρόν forum.

Δημοσ.

billpeppas cool λιγο δεν ειναι απαραιτητο το μηνυμα λαθους να ειναι για πειρατικο λογισμικο, εχει αρκετα αλλα η διαδικασια update σε SP2... Αλλωστε αν ειχε SP1 δε τιθεται θεμα για πειρατικο λογισμικο επειδη δε εχει προστεθει καποια επιπλεον ρουτινα εντοπισμου...

Τι μηνυμα σου εβγαλε stimuli? Εχεις κανει ελεγχο για ιους spyware/adware πριν περασεις το Service Pack 2?

Δημοσ.

Μου μυρίζει spyware...Μήπως τρύπωσε τπτ και δε το κατάλαβες?Γιατι σου λέει να πας σε μια σελίδα που δεν είναι γνωστή.Κανονικά στην microsoft έπρεπε να σε στέλνει,Δοκίμασε να αλλάξεις το κλειδάκι των windows με ένα άλλο και οκ λογικα

Δημοσ.

Είναι καινούργιο spyware. Σε ανακοίνωσή της, η Microsoft ζητάει συγγνώμη από τους χρήστες των Windows και υπόσχεται ότι το επόμενο update του Windows Defender θα ανιχνεύει και θα εξολοθρεύει τη νέα απειλή.

Τί κάνει η νέα μορφή spyware

Η λειτουργία του είναι πολύ σύνθετη και εξελιγμένη, αλλά θα το περιγράψω λίγο απλά, για όσους δεν είναι μύστες στα μυστικά της πληροφορικής: τσεκάρει αν το VLK με το οποίο εγκατέστησες τα corporate XP βρίσκεται στη μαύρη λίστα της MS και δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις το SP 2.

Δημοσ.

Eusebius αυτο ισχυει αν παει να κανει αναβαθμιση απο Windows XP χωρις Service Pack σε Service Pack 1 ή 2. Απο Service Pack 1 σε Service Pack 2 δε εχει προσθεσει καινουρια cdkey...

Υπαρχουν Spyware και ιοι που μπλοκαρουν την εγκατασταση, καθως και bugs για τα οποια ειχε βγαλει update η Microsoft την περιοδο που εβγαλε και το Service Pack 2.

Για αυτο ζητησα τι μηνυμα εβγαλε για να καταλαβουμε περι τινος προκειται...

Δημοσ.

Ρε συ, asmilon, τα ξέρω αυτά, αλλά εδώ το μήνυμα φαίνεται στο σκρήνσοτ. ( Μήπως για κάποιο λόγο δεν σου εμφανίζεται το σκρήνσοτ; )

Service Pack 2 Setup Error

Windows XP Service Pack 2 cannot install.

The product key used to install Microsoft Windows may not be valid. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit http://www.howtotell.com/xpsp2.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη ειλικρινα δε μου εμφανιζει την εικονα ουτε στον firefox που δουλευω, ουτε στον ΙΕ. Τουλαχιστον στον δευτερο ειδα ενα κουτακι με κοκκινο x, οποτε καταλαβα οτι δε εμφανιζεται η εικονα σε μενα :-? Περιεργο δε μου εχει ξανατυχει, μπορει να φταιει η Forthnet :-?

Δημοσ.

Εχεις κανει ελεγχο για ιους spyware/adware; :-P

Σοβαρά τώρα, έπρεπε να το καταλάβω από το πρώτο ποστ ότι δεν βλέπεις το σκρήνσοτ, γιατί δεν έβγαζαν νόημα αυτά που έγραφες. :-)

Δημοσ.
:mrgreen: Eusebius η πλακα ειναι πως απο το imageshack.us βλεπω κανονικα εικονες, ανεβασα και αρκετες σημερα, αλλα η συγκεκριμενη δε λεει να εμφανιστει :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...