Προς το περιεχόμενο

Μαντέψτε!για πρόβλημα σας θέλω...

karaLRS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω, απλα εγω προσωπικα συνηθιζω να αγοραζω κατι προνοωντας στο βαθμο του εφικτου και για τις μελλοντικες μου αναγκες.

Δηλαδη, αν εδινα πχ 65 ευρω για τροφοδοτικο 450αρι, θα επελεγα να δωσω 80 και να παρω κατευθειαν 600αρι.

Δημοσ.
Και παλι αξιζει να δωσεις χρηματα για νεο τροφοδοτικο και να ειναι μονο 450W?

Τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά είναι πολυ καλά και αθόρυβα. Τα 450W είναι αρκετά για το 95% των Η/Υ.

Επίσης υπάρχουν και ανθρωποι που θέλουν να καταναλώνουν όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια για οικονομικούς και περιβαλλοντικούς λόγους και αποτελεί κριτήριο για τις αγορές των εξαρτημάτων η κατανάλωση. 450 μια χαρά είναι.

Δημοσ.
ena trofodotiko akoma kai 600 watt na einai simenei oti to maximum einai toso den simenei oti keei oli tin ora 600 watt toulaxiston oso xero.

Σωστό, αλλά για να το έχεις το χρειάζεσαι και άρα καις οταν χρειαστεί εκεί κοντά. Τώρα αν εχεις 600άρι και το μαχ κατανάλωσής σου είναι 300w΄τότε έχεις κάνει λάθος αγορά.

Δημοσ.

de to theoro lathos agora.exo 420 alla den nomizo na xepernao ta 300.den tha eperna omos 300 trofodotiko a.pote dne xereis ti tha alalxei sto melon.b.giati na douleuei oriaka.c.den tha breis kalo trofodotiko sta 300 watt pleon.d.mexri kai ta 500 aria exoun poli mikri diafora stin timi apo ta 400 aria.sta 10 euro tha kolisoume?

Δημοσ.

THERMALTAKE W0061 TR2 POWER 420W

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412 45ευρώ

THERMALTAKE W0103 TR2 POWER 600W

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700417 100 ευρώ

H διαφορά είναι 55 ευρώ.

Αλλά και 10 ευρώ διαφορά για κάτι που ίσως χρειαστείς στο μέλλον δε καλυπτεί πραγματικές ανάγκες αλλά την ψευδαίσθηση ότι αξιζε τα λεφτά του.

Τώρα βάλε αυτή τη λογική σε ότι αγοράζεις και δες τη διαφορά υπάρχει στα εξοδά σου. Μετά θεώρησε ότι αυτή η λογική υπάρχει σε όλη την κοινωνία. Μετά δες την αυξηση του μισθού σου και βγάλε συμπεράσματά.

Η συζήτησε ξεκίνησε αν θα πρέπει το 350W να γίνει 450w και του προτείνετε 600 για να είναι σίγουρος. Επίσης το 600 δε χωράει στο κουτί του και άρα θα αλλάξει το κουτί.

Δημοσ.

Εγώ με Athlon 64 στα 2.5ghz,X800XT,2 δίσκους και ένα DVD-RW καίω 140watt σε idle μετρημένα και γύρω στα 200w σε παιχνίδια χωρίς την οθόνη..

Έχω ένα Enermax liberty 400w..

Οπότε δεν πιστεύω οτι θα χρειαστώ μεγαλύτερο για αρκετά χρόνια..

Δημοσ.

genikos ligoi trone poli apo to trofodotiko tous.auto pou keei poli reuma einai i karta grafikon an exeis kamia pou pernei ta extra molex .kata ta alla ola ta alla diskoi ktl den trone sxedon tipota gia auto kai oloi blepoume oti trome liga.ego den troo oute 300 watt apo to ups mou px pou exo olokliro pc me apira fan kai ixeia kai scanner ktl

Δημοσ.

karaLRS

kane disable tin karta diktyoy mesw bios ... kai agorase mia pci lan 10/100 me 10 eyrw .

10 eyrw einai ayta .

kai synexise na kaneis ... oti ekanes mexri simera .

internet , paixnidia , mp3 kai videos

meta apo grigoro googlarisma ta provlimata sou exoun na kanoun me TCP/IP

exei egkatestimeno to firewall tis nvidia ? MEEEEEGA LA8OS !!!!

disable / agorase / install win

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...