atheras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 παιδια προσπαθω να εγκαταστησω το vmware server 1.0 σε windows xp (celeron 2.8-512 μνημη)αλλα λιγο πριν την ολοκληρωση μου εμφανιζει μηνυμα οτι το λογισμικο δεν εχει περασει ελεγχο win logo (συμβατοτητας)αρα δεν θα εγκατασταθει.Εγω ομως μεσω του λογαριασμου administrator εχω δωσει το ελευθερο στο να εγκαθιστατε λογισμικο χωρις απαραιτητα την εγκριση της microsoft.Μεχρι τωρα αυτο δουλευε.Τι μπορω να κανω ωστε να παρακαμψω αυτη την απαγορευση ;Ευχαριστω
random Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Aπ όσο ξέρω, οταν προσπαθεις να εγκαταστήσεις drivers που δεν εχουν ελεγχθει απο microsoft, (σε αυτη την περιπτωση προσπαθουν να εγκατασταθουν οδηγοι για τις εικονικες καρτες δικτυου vmware), δίνει δυο επιλογές: - να δεχτεις τη "συσταση" και να σταματήσει η εγκατασταση, - ή να την αφήσεις να συνεχίσει. επέλεξε το 2ο. δεν εχεις 2 επιλογές?
atheras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 εδω ειναι το περιεργο,οτι ΔΕΝ εχω 2 επιλογες οπως συνηθως ...και εχω μπλοκαρει! -με την ευκαιρια αυτη κατι ασχετο με το θεμα μας:random αν εισαι ο ιδιος που ειχες ανεβασει ενα fx extension(insomnia forum) πες μου σε παρακαλω γιατι δεν δουλευει σε 1.5.0.1 ελληνικη εκδοση...-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.