_VIC_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα.. Εδω και κατι μερες αγορασα ενα laptop το ibook g4 ,ειχα ενα παλιο macintosh οπου πριν το πεταξω αντεγραψα κατι αρχεια word που ειχα.Τα κειμενα ηταν γραμμενα στο word 5.1. Οταν αντεγραψα τα κειμενα στο καινουργιο μου laptop δεν μου τα δειχνει με τιποτα,αντι για ελληνικα μου εχει κατι ακαταλαβιστικους χαρακτηρες.Στο laptop αγορασα τα office 2004 αλλα και παλι τιποτα. Μπορει καποιος να με βοηθησει??plz!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Αντιμετωπίζω και γω παρόμοιο πρόβλημα. Έχω ενα Windows 2000 Server SP3 με ενα share στο οποίο αποθηκεύουν χρήστες με mac (OS 9.2) word 5.1 με ελληνικό filename. Τα ελληνικά δεν εμφανίζονται σωστά στα windows. Έχει κανείς καμμία ιδέα/λύση για το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 To mac os 9 (kai prin) exei allo codepage gia ta Ellhnika. Gi auto den ta blepete. Sto ibook dokimase na ta anoikseis me kana Appleworks (nomizo erxetai mazi me to 6.0). Esu me to windoze ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Φαντάζομαι ότι απλά θεωρείται δεδομένη η ασυμβατότητα...σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε να τα ανοίξεις με το textdit. Πήγαινε πρώτα στα preferences του προγράμματος, και στο tag "open & save" βρές την επιλογή για το άνοιγμα των αρχείων και βάλτου ελληνική κωδικοποίηση. Πειραματίσου με τις ελληνικές κωδικοποιήσεις, λογικά με κάποια απο αυτές θα σου ανοίξει τα αρχεία κανονικά. Για τα ονόματα των αρχείων, αν έχεις πάρει τον υπολογιστή σου απο την Rainbow με GR-Update τότε θα βρείς μέσα στο CD ένα προγραμματάκι που λέγεται filenamefixer και το οποίο κάνει τη δουλειά που θέλεις (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου έχουν πεί οι δουλεύει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.