Προς το περιεχόμενο

programma gia ergazomeno

alexandros23ath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα την βοηθειά σας...

Υπάρχει κάποιο έτοιμο πρόγραμμμα σε vb ή Access το οποίο:

Να υπολογίζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ένος εργαζομένου

Πόσες φορές τη μέρα δουλεύει,πόσα ρεπό έχει,πόσα πέρνει κ.α

Επειδή αυτό που σας ζητάω είναι γενικό κάθε προγράμμα που μπορείται να μου δώσετε είναι δεκτό

Σας Ευχαριστώ πολύ και περιμένω βοήθεια σας

Δημοσ.

Δεν πρεπει να υπαρχει αλλά μπορω να στο φιαξω εγω σε αξες. Γραψε μου τα πεδια που θα περικλει και τι θελεις να εμφανιζει. Τιμολογώ 1,5 ευρω το πεδιο, δηλ αν εχει 40 πεδια εχουμε 40 χ 1,5 = 60 ευρωπουλα. περιμενω προταση

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να στο φτιάξω μόνο με 50 ευρώ, ανεξαρτήτων πεδίων, αρκεί φυσικά να κάνει αυτά που λες παραπάνω(εννοείται φυσικά πως κάποιες παραπάνω προσθήκες, στις κάνω δώρο). Μαζί με το πρόγραμμα που θα πάρεις, θα σου βάλω και κανένα δικό μου προγραμματάκι, εντελώς δωρεάν, καθώς ασχολούμαι με προγραμματισμό, και θέλω κάποιος να μου πει τις εντυπώσεις του. Πρέπει φυσικά, να μου γράψεις αναλυτικά τι θέλει να κάνει το πρόγραμμα(για να κάνω και τους υπολογισμούς μου). Στείλε μου τα, με ένα PM ( http://www.insomnia.gr/vb3/private.php?do=newpm&u=43400 )

Δημοσ.

επειδη ειμαι δημοπρατικος τυπος χτυπαω στα 35 ευρω το προγραμμα που θες να σου φτιαξωεναντι του φιλου σαβββα.και δωρεαν παιχνιδι πακετο με ολα τα επιτραπεζια + σουντοκου. γραψε μου

Δημοσ.

Δεν ντρέπεστε, δεν κοκκινίζεται, υποτίθεται ότι στο forum γίνεται μετάδοση της γνώσης,

πλάκα κάνω

πάντος εγω φτίαχνω την εφαρμογή με συννενοήσιμη τιμή (ακομά και κάτω από 35 ευρώ) μαζί με εφαρμογές πλήρως πρακτικές και φτιαγμένες στα μέτρα σου, καθως και τεχνική εξηπηρέτηση μετά την πώληση.

Δημοσ.

Μου δινεις 25 ευρω, δεν σου φτιαχνω το προγραμμα που θες γιατι δεν εχω ιδεα αλλα σου γραφω 2 dvd με μπολικο pr0n.

Δημοσ.

lol cptbill

prepei na ginei sosta to ergo....

alexandros23ath analamvano project manager.

Cplusplas, savvvas, lefi steilte prosfores na kanoume enan diagonismo na doume poios 8a parei to ergo.

8elo to 30% apo auton pou 8a to analavei kai apo alexandro 20 evro gia tis ipiresies mou....kati san to anekdoto me to portofoli :D

Δημοσ.

Λοιπόν, σου προσφέρω το πρόγραμμα που θες φτιαγμένο από τους έμπειρους προγραμματιστές της εταιρίας μου Cplusplas και savvvas, για τα περεταίρω θα μιλήσεις με τον General Manager of Public Relations and Sales Representative, glougr.

Άντε, επειδή είσαι και φίλος όλα μαζί μόνο 110€ και δώρο 2 dvd "με μπολικο pr0n"! :)

Δημοσ.

tsapantzides eiste re 25 35 40 ti lete

posi ora tha fas 1 ora 2

poso xreonete tin ora

poso xreonete tin ora poy katsata kai fagate gia na kserete na ftiaxnete titia programata

min xalate tin agora kratate ena stathero klima :P

Δημοσ.
Παιδιά θα ήθελα την βοηθειά σας...

Επειδή αυτό που σας ζητάω είναι γενικό κάθε προγράμμα που μπορείται να μου δώσετε είναι δεκτό

Σας Ευχαριστώ πολύ και περιμένω βοήθεια σας

apo tosa atoma kanenas de filotimithike na ton boithisei afilokerdos??? To palikari boithia zitise! Logika ama ithele na agorasei kapoio programma tha to elege! :-D

Δημοσ.
xaxaxaxa!!! Ego thelo na me proslavete san Brand Manager stin etaireia sas. Na steilo viografiko?

Nai alla na exeis ypopsin oti dexomaste kathimerina ekatommyria tetoia viografika kai o antagwnismos einai megalos. Tetoio software pou vgazoume logiko einai :)

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα προέχει η δουλειά του alexandros23ath ας γράψει τι θέλει τελικά να κάνει και κοιτάξτε πρώτα την δουλειά και μετά το εμπόριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...