mphxths Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα παιδια Οπως λεει και ο τιτλος αυτο που θελω να κανω ειναι να διαχειριζομαι απο μακρυα το emule μεσω του web interface του και οπως καταλαβαινετε το προβλημα εγκειται στο να το "περασω" μεσα απο το adsl router. Το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει τα παντα...και στο προηγουμενο router μου και στο τωρινο μου.Τις αλλες ports του emule τις εχω ανοιξει κανονικα και παιζουν σωστα..αλλα την πορτα του webinterface με τιποτα..μηπως μου διαφευγει κατι ?
nikosdimos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Καλησπερα παιδια Οπως λεει και ο τιτλος αυτο που θελω να κανω ειναι να διαχειριζομαι απο μακρυα το emule μεσω του web interface του και οπως καταλαβαινετε το προβλημα εγκειται στο να το "περασω" μεσα απο το adsl router. Το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει τα παντα...και στο προηγουμενο router μου και στο τωρινο μου.Τις αλλες ports του emule τις εχω ανοιξει κανονικα και παιζουν σωστα..αλλα την πορτα του webinterface με τιποτα..μηπως μου διαφευγει κατι ? Ποιο router έχεις δεν μας είπες όμως.
mphxths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ειχα το usr 9105 και τωρα εχω βαλει ενα 3com officeconnect adsl/wireless...μοντελο δεν θυμαμαι ακριβως... απο οτι ειδα λιγο πολυ τις ιδιες επιλογες δινουν για port forwarding αλλα δεν γινεται κατι για το προβλημα μου...
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ena remote desktop na xirizesai olo to mixanima remotely den sou kanei?
BillT Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ena remote desktop na xirizesai olo to mixanima remotely den sou kanei? για να γινει αυτο απαιτειται η εγκατασταση προγραμματος και στα δυο pc και οπως καταλαβαινεις αυτο δεν ειναι παντα δυνατόν. ενω με το web interface μπορεις ευκολα να δεις τι κανει το μουλαρακι σου στο σπιτι ανοιγωντας απλα ενα browser. φιλε mphxth θα σου προτεινα να κοιταξεις απο την αρχη καποια πραγματα και καπου θα το εντοπισεις το προβλημα. 1)εισαι σιγουρος οτι η ip του pc σου ειναι ρυθμισμενη σωστα απο τις επιλογες tcp/ip της καρτας δικτυου? αν ειναι στο αυτοματο δεν νομιζω να μπορει να παιξει 2) η πορτα που ανοιξες στο router οδηγει στην ip που εχεις βαλει στην περιπτωση 1? 3) εχεις ανοιξει καποιο free λογαριασμο στο dyndns ή στο no-ip ωστε να οδηγει την ip που σου δινει ο Provider σου? αν το router σου δεν υποστηριζει πρεπει να το κανεις με καποιο tool απο το pc σου. αν και νομιζω τα router που ανεφερες υποστηριζουν αυτες τις υπηρεσιες. 4) τι πληκτρολογεις στον browser για να σου εμφανισει το web interface του emule? η διευθυνση θα πρεπει να ειναι της μορφης http://mphxths.dyndns.org:xxxx οπου xxxx ο αριθμος της πορτας και το dyndns.org να ειναι no-ip.org αναλογα με ποια υπηρεσια θα επιλεξεις. φυσικα ολα τα παραπανω γινονται νωριζοντας ανα πασα στιγμη την ip που σου δινει ο provider σου πληκτρολογοντας την στον browser http://yy.yyy.yy.yy:xxxx αλλα αυτο δεν ειναι ευκολο να το ξερεις συνεχεια. αυτα μπορω να σκεφτω για την ωρα. ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 billt den xriazetai na peraseis programma gia to remote desktop.iparxei mesa.
BillT Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 billt den xriazetai na peraseis programma gia to remote desktop.iparxei mesa. εντάξει λάθος διατύπωση. εκτός όμως ότι δεν είναι εγκατεστημένο σε όλα τα λειτουργικά, και αυτό θέλει να τις ρυθμίσεις του με πόρτες, users με password στο pc σου κτλ κτλ. ασε που δεν πιστέυω ότι το remote desktop θα ειναι ποιο γρήγορο αν θέλεις αποκλειστικά να δεις τι κάνει το emule. εδώ μιλάμε για την περίπτωση ανοίγω ένα browser και βλέπω το emule στα γρήγορα. ας μην βγαίνουμε άλλο offtopic όμως και ας περιμένουμε τι θα απανήσει ο φίλος μας.:wink:
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 εντάξει λάθος διατύπωση. εκτός όμως ότι δεν είναι εγκατεστημένο σε όλα τα λειτουργικά, και αυτό θέλει να τις ρυθμίσεις του με πόρτες, users με password στο pc σου κτλ κτλ. ασε που δεν πιστέυω ότι το remote desktop θα ειναι ποιο γρήγορο αν θέλεις αποκλειστικά να δεις τι κάνει το emule. εδώ μιλάμε για την περίπτωση ανοίγω ένα browser και βλέπω το emule στα γρήγορα. ας μην βγαίνουμε άλλο offtopic όμως και ας περιμένουμε τι θα απανήσει ο φίλος μας.:wink: ine allo thema to remote apla to efera san enalaktiki.sorry. apla ine eukolo san programma stin rithmisi.miso lepto thelei.
BillT Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ine allo thema to remote apla to efera san enalaktiki.sorry. apla ine eukolo san programma stin rithmisi.miso lepto thelei. τι sorry βρε. δεν είπες και τίποτα κακό.κουβέντα κάνουμε εννοείται ότι και το remote desktop είναι χρήσιμο, απλά για περιπτώσεις σαν και αυτές του emule χρησιμοποιώ τη λύση που προσφέρει η ίδια η εφαρμογή γιατί μου φαίνεται πιο γρήγρη. ειδικά με τις γραμμές που έχουμε(μετά την υποβάθμιση σε 1024/256)
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 nai auti i anabathmisi gia merikous einai ipobathmisi.toulaxiston pires kalitero upload:P
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 mphxths εχεις δοκιμασει να βαλεις την ΙΡ που εχει το μηχανημα σου (ή την ΝΟ-ΙΡ για μεγαλυτερη ευκολια) μαζι με την πορτα του emule και δε σου επαιξε? Πρεπει δηλαδη σε καποιον browser αλλου μηχανηματος να γραψεις σε αυτη την μορφη xxx.xxx.xxx.xxx:port και θα σε βαλει μεσα, αν εχεις ρυθμισει σωστα τα Port foward και το firewall σου...
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 klise ola ta firewall akoma kai tou router gia arxi.
Ceidkeeper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 to exw kanei sto diko mou router k douleuei jet, exw balei san service tou router na kanei port forward to any: "port tou web emule" pros : any port tou web emule" (to any shmainei tcp h udp call) to port tou web emule 8a to deis sto web interface tou poio einai, bale omws k password ekei. ama exeis problhma akoma pes mas. epishs otan to dokimaseis bale apo to firewall ekei pou exeis to emule na afhnei na kanei server o emule kai local kai sto internet zone. ennoeitai oti meta to kaleis http://ip tou mhxanhmatos me to webemule : port pou tou ebales/ Giwrgos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.