Προς το περιεχόμενο

Yamada 6800x

qspock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση για γερους λυτες:

Απο που μπορει κανεις να παραγγειλει το καινουργιο Divx player της Yamada το Yamada-Chilli DVD-6800X?

Μονο στο http://www.newsell.de/shopUK/ το βρισκω, αλλα επειδη δεν απαντανε στα email μου δεν προχωραω στην παραγγελεια.

Το μοντελο αυτο δεν πωλειται κυριολεκτικα πουθενα αλλου!

Αναγκαστικα ομως παω παλι σε Yamada γιατι θελω ενα 5.1 Divx player με καλη υποστηριξη απο τριτους για firmware. Ουτως η αλλως παλι Yamada (6600) ειχα μεχρι που προσφατα μου χαλασε το τηλεκοντρολ :(

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι οτι χαλασε. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει αντικαταστατης! Βρες μου ενα mediatek με 5.1 και υποστηριξη απο NA και το πηρα! Αλλα που? Τα καινουργια Yamada πωλουνται μονο απο newsell, αλλα αυτους δε τους εμπιστευομαι αφου δεν απαντουν στα μυνηματα μου...

Προβλημα!

Μακαρι εστω να εβρισκα διαθεσιμο τηλεκοντρολ του 6600.

Δημοσ.

Ναι, το ειδα το ποστ, το παιδι ελεγε για το LG το οποιο ομως δε ξερω αν εχει mediatek τσιπακι (αμφιβαλλω) αλλα το βασικο ειναι οτι δεν εχει 5.1 οποτε απορριπτεται.

Το Yamada θελω, μαλιστα το 6800 plus (οχι το απλο 6800) φαινεται καλυτερη κατασκευη (το τηλεκοντρολ για πρωτη φορα φαινεται να ειναι πιο σοβαρο απο τα προηγουμενα της Yamada) καθως και αναφερεται οτι διαθετει και VGA!

Zavlaka απο την στιγμη που ειναι mtk μπορουμε να πονταρουμε σε 1253 support, σωστα?

Αλλα απο οτι φαινεται δεν μπορουμε να πονταρουμε στην αγορα του!

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...