nikosdimos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό ο εξωτερικός μου δίσκος (ένας WD Scorpio WD800VE) τον οποίο τον έχω την θήκη Equip External USB 2.0 Aluminum Case 2,5 Silver μου βγάζει αυτό το μήνυμα λάθους όταν προσπαθώ να γράψω διάφορα πράγματα. Αυτό καταλαβαίνω ότι μου δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι άν μπορεί με κάποια εργαλεία να εντοπιστεί πιο συγκεκριμμένα που είναι το πρόβλημα και επίσης αν σκληροί με τέτοιου είδους προβλήματα αντικαθιστούνται από την εκάστοτε εταιρία. Ευχαριστώ
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ακριβώς το ίδιο έκανε μια περίοδο κι εμένα, αλλά σταμάτησε αφού έκανα φορμάτ στον εξωτερικό... Παίδες τα φώτα σας, γιατί και ένας φίλος παθαίνει το ίδιο [ έχουμε και οι δύο το κουτί Saturn της ViPower, αν λέει κάτι αυτό... ]
andreas4067 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 μαγκες, κι εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον εξωτερικο μου δισκο.Αν γνωριζει κατι καποιος,ας μας βοηθησει... thanks!
x_vagos_x Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 [ τουλάχιστον τα άχρηστά μας post ας περιλαμβάνουν και μια χρήσιμη πληροφορία :roll: , όπως πχ το μοντέλο του δίσκου ή του κουτιού ή και τα δύο... :???: ]
nikosdimos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό ο εξωτερικός μου δίσκος (ένας WD Scorpio WD800VE) τον οποίο τον έχω την θήκη Equip External USB 2.0 Aluminum Case 2,5 Silver μου βγάζει αυτό το μήνυμα λάθους όταν προσπαθώ να γράψω διάφορα πράγματα. Αυτό καταλαβαίνω ότι μου δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι άν μπορεί με κάποια εργαλεία να εντοπιστεί πιο συγκεκριμμένα που είναι το πρόβλημα και επίσης αν σκληροί με τέτοιου είδους προβλήματα αντικαθιστούνται από την εκάστοτε εταιρία. Ευχαριστώ Εγώ τελικά και αφού τον έλεγξα με ένα utility της Western Digital είδα ότι είχε bad sectors κάπου στα 65GB και όταν έφτανε εκεί μου έβγαζε το παραπάνω λάθος. Αφού χρησιμοποιώντας το utility "έγραψα" μηδενικά σε όλο τον σκληρό... τον έδωσα πίσω για αλλαγή. Το utility μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.