Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρεστε για οδηγό αναβάθμισης K750i σε W800i?

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν χθες αναβάθμισα το κινητό μου (k750i) σε w800i. Επίσης του άλλαξα μενού, το Walkman του άλλαξα interface και του έκανα μερικές ακόμα μετατροπές. Και όλα αυτά δωρεάν. Ενδιαφέρεστε να κάνω έναν αναλυτικό οδηγό??? Όσοι ενδιαφέρεστε κάντε ένα reply.Και ένα απλό "ενδιαφέρομαι" φτάνει για να σας καταμετρήσω.:D

Να πω ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Χρειάζεστε μόνο το καλώδιο που ήρθε μαζί με το κινητό. Επίσης η διαδικασία είναι επικίνδυνη αλλά αν ακολουθήσετε τα βήματα δεν πρόκειται να πάθει τίποτα το κινητό.

Αναμένω ενδιαφέρον!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ χθες, έβαλα τα Windows Vista στο κινητό μου, Sharp GX25.

Ενδιαφέρεστε να κάνω ένα αναλυτικό οδηγό?

Σου φάνηκε κάτι περίεργο σε αυτό που είπε ο φίλος?

Κάνε ένα googlάρισμα και θα δεις ότι θα βρεις πολλα αποτελέσματα και οδηγίες και γνώμες για αυτή την αλλαγή.

Ουσιαστικά μια αλλαγή firmware είναι...

Μην είσαι τόσο προκλητικός...

Δημοσ.

@savvvas

Γιατί η ειρωνία στο μήνυμά σου;

Το ότι είναι εύκολο να αλλάξεις το firmware του Κ750 σ' αυτό του W800 είναι γνωστό. Και δεν είναι παράξενο. Μιλάμε για το ίδιο κινητό βασικά. Το πως γίνεται αυτό, μπορεί εύκολα να το βρει, όποιος ψάχνει.

Αν και αντί να ρωτάει ο kostastnt, αν κάποιος θέλει τον οδηγό για το πως θα το κάνει, θα μπορούσε απλά να δώσει τις οδηγίες.

Η ειρωνία πάντως δεν χρειαζόταν.

Δημοσ.

Να η ειρωνία που μας χαρακτηρίζει όλους

Να ρωτήσω φίλε Κώστα μήπως έχει γίνει τίποτα downgrade?Δηλαδή είχα ακούσει οτι δεν γίνεται να έχεις autofocus στο w800(k750).

Αν αληθεύουν είναι κακό

Δημοσ.
Και εγώ χθες, έβαλα τα Windows Vista στο κινητό μου, Sharp GX25.

Ενδιαφέρεστε να κάνω ένα αναλυτικό οδηγό?

Έχω ακούσει επίσης, πως μπορείς μπορείς να εφοδιάσεις το sharp gx25, με έναν 120Gb σκληρό, και να εγκαταστήσεις unix,και μέσω κάποιον emulator, θα μπορείς να παίξεις παιχνίδια του xbox και του ps2. Άκουσα επίσης, πως μπορείς να βάλεις και dvd r/w. Θα γράφει όμως και blu-ray & dvd-hd, αλλιώς θα είναι άχρηστο.

Ά!!! και κάτι άλλο!!! θαυποστηρίζει τα παιχνίδια του xbox 360, xbox 4, xbox 5, wii, wii2,wii3,psp 2, psp3 ,ps3,ps4,ps4,ps5,ps6, & MAME.

Έλεος..

Απλά δεν έχει έτοιμο ρον οδηγό και θέλησε να δει αν υπάρχει αρκετή ανταπόκριση ώστε να μη γράφει τον αναλυτικό οδηγό χωρίς λόγο!

Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι..

Δημοσ.

@savvvas Αν δεν σου αρέσει, απλά μην απαντάς. Απλά ανεβάζεις post με αυτά που γράφεις.

@gfilippas Αν το ζητούσε ένα άτομο δεν θα καθόμουν να το κάνω. Απλά θέλω να δω αν έχουν αρκετοί αυτό το κινητό, γιατί δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πολύ στην Ελλάδα.

Θα ξεκινήσω τώρα τον οδηγό και μόλις τον τελειώσω θα τον ανεβάσω. Η διαδικασία αν γίνει προσεκτικά, είναι ασφαλής. Αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να παέι κάτι στραβά. Ακόμη και αν γίνει αυτό, αν το κινητό το πάτε στην SonyEricsson και είναι εντός εγγύησης το φτιάχνουν σε πέντε λέπτα.

@Meraklis56 Το autofocus δουλεύει μια χαρά. Λογικά θα γίνεται να ξαναπεράσεις το firmware του Κ750ι. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Κι εγώ ενδιαφέρομαι.

Τις προάλλες μάλιστα έψαχνα να βρω πληροφορίες σχετικά,

αλλά δε κατάφερα να βρώ κάτι καλό στα ελληνικά.

Κατάφερα μόνο να βρώ μέσο του gsmforum τα απαραίτητα αρχεία αναβάθμησης αλλα μου φάνηκαν δώρο άδωρο γιατί δε συνοδευόντουσταν απο έναν αναλυτικό οδηγό.

Τέλος καπου διάβασα ότι χάνεται η εγγύηση σε περίπτωση μετατροπής σε w800, γνωρίζεται αν ισχύει;

Φαντάζομαι όχι αν υπάρχει η δυνατότητα να το επαναφέρουμε πάλι σε κ750.

.

Δημοσ.

Νομικά οποιαδήποτε αλλαγή και αν κάνεις στο κινητό (ακόμα και η εγκατάσταση java παιχνιδιών) ακυρώνει την εγγύηση. Αλλά πίστεψε με αν πάθει κάτι το firmware κανένας δεν θα καταφέρει να δει τι έπαθε το firmware.

Δημοσ.

@gfilippas Αν το ζητούσε ένα άτομο δεν θα καθόμουν να το κάνω. Απλά θέλω να δω αν έχουν αρκετοί αυτό το κινητό, γιατί δεν ξέρω αν κυκλοφορεί πολύ στην Ελλάδα.

Αν έχουν αρκετοί το κινητό αυτό;

Η μισή Ελλάδα.

Το best seller της SE.

Εγώ το έχω κάνει ήδη μεσω του DaVinci αλλά φαντάζομαι θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο ο οδηγός.

Δημοσ.

Και εγώ το είχα κάνει μέσω του Davinci αλλά παλιά. Τώρα σας δίνω το τελευταίο firmware και φυσικά στα Ελληνικά. Ο οδηγός είναι κάπου στην μέση. Μόλις γύρισα από καφέ και συνεχίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...