gagino Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω επιτραπεζιο dvd εγγραφής με σκληρο δισκο 80 η 160 GB, μεχρι 400€. το ερωτημα μου δεν αφορα τοσο στις προδιαγραφες οσο στην αξιοπιστια επειδη ταλαιπωρηθηκα πολυ με το προηγουμενο. (εχω ενα LG RH4820V που αφου το ετρεχα 2 χρονια στο service οπου μου αλλαζαν διαφορα και μου ελεγαν οτι φταινε τα δισκακια, μολις εληξε η εγγυηση κατεληξαν οτι ισως φταιει το software του και να περιμενω να βγει αναβαθμιση. -εννοειται οτι δεν εχω ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις αλλιως ισως το αντιμετωπιζα καλυτερα-). επειδη λοιπον εχω καει: ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΑ DVD RECORDER-HD ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΟΛΛΑΕΙ" ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ; ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΦΕ...
narcotic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 KISS MONODROMOS. http://www.kiss-technology.com/?p=hot_news&v=index
gagino Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 KISS MONODROMOS. http://www.kiss-technology.com/?p=hot_news&v=index Κατ'αρχας ευχαριστω. Mπηκα στο site που της Kiss στην αρχη ενθουσιαστηκα (συνδεση με κομπιουτερ ,internet κλπ.) αλλα υποψιαζομαι οτι ειναι πιο πολυπλοκο απο οσο μπορω να χειριστω. Aυτο ομως που με αποτρεπει ειναι πως δεν γραφει σε δισκακια αλλα μονο στον σκληρο. τωρα θα μου πεις να γραφω μεσω κομπιουτερ αλλα προς το παρον ειναι μεγαλη φασαρια αυτο (ουτε καν στο ιδιο δωματιο ειναι). Aπο τα μαγαζια στην Αθηνα -κεντρο- που δινει η Kiss το Πλαισιο και το mgmanager δεν τα εχουν καθολου και το ramshop διαβασα σε ενα forum οτι εχει φρικτη -after sales- εξυπηρετηση. Ψαχνοντας βρηκα συμπαθητικα τα Pioneer dvr 433HS 80GB, Hitachi DS161E 160GB και Toshiba RD-XS34. Ολα γυρω στα 350ευρώ. Μηπως εχει κανεις καποιο απ' αυτα να μας πει την γνωμη του;;;;;
narcotic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ma to kalo einai oti mporeis me ena kalwdio na sindeseis to kiss me to pc sou kai na grafeis etsi tenies i kai na bazeis apo to pc na tis paizei to kiss! skepsou poso boliko einai auto. To exei kollitos mou kai einai KARA euxaristimenos. Skepsou kiolas oti den 8a xreiazetai na grafeis dvd gia na ta metavibazeis sto kiss alla apeu8eias eite mesw kalwdio diktiou i asirmata mesw wifi arkei na exeis ena wifi router. H oli diadikasia einai apisteuta apli na kaneis kati teteio kai polles fores se glitwnei apo arketa leuta k xrono.
delis7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ego exo to Toshiba RD-XS34 sxedon ena xrono kai den exo kanena provlima. ena kalo forum gia na paris mia idea gia to Toshiba RD-XS34 einai auto
gagino Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Ego exo to Toshiba RD-XS34 sxedon ena xrono kai den exo kanena provlima.ena kalo forum gia na paris mia idea gia to Toshiba RD-XS34 einai auto το εχεις αρκετο καιρο; το χρησιμοποιεις πολυ; και τι μερος του σκληρου εχεις συνηθως δεσμευμενο; γιατι εγω να πω την αληθεια το φορτωνω αρκετα. μεταφερω τις VHS μου σε DVD(απειρες!!!!)......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.