Προς το περιεχόμενο

Ξένες γλώσσες

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσοι απο εμάς δεν γνωρίζουν αγγλικά μια γλώσσα η οποία χρειάζεται τελικά και το καταλαβαίνω όσο μεγαλώνω :) συγκεκριμένα κάποτε είχα κάνει 2-3 χρονιές σε φροντιστίριο αλλα για πρωσοπικούς λόγους σταμάτησα αλλα επιδει ασχολούμε με Internet αρκετά χρόνια γνωρίζω αρκετές λέξεις αλλα δε μπορώ να συννενοηθώ συνήθως βγάζω ακρη απο εγγραφα στα αγγλικά στο περίπου πάντα , γνωρίζεται κάποιο site με μαθήματα αγγλικών? όσα βρήκα δεν είναι ενημερωμένα ή πουλάνε Cd roms σε τρελές τιμές 800 ευρώ + φυσικά θα μου πουν μερικοί γιατί δε πάμε σε μαθήματα ενηλίκων και θα απαντήσω οτι δε βολευουν ωράρια ακόμα και οι τιμές είναι πολυ υψηλές για κάποιους θα ήθελα να ρίξω μια σπίθα αν βρεθούν μερικά άτομα να μας κάνουν μερικά μαθήματα και λεω μερικά για να μην πέσει το βάρος σε εναν τι λέτε?

Δημοσ.

Αν και δε νομίζω οτι μόνος σου θα μπορέσεις να κάνεις κάτι,δοκίμασε καμία απο αυτές τις μεθόδους της linguaphone.Πιστεύω πως έτσι για να μάθεις πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή επιμονή και γενικότερα παρα πολύ θέληση...συν τοις άλλοις θα μάθεις που θα μάθεις δε θα σου χρειαστεί και κάποια πιστοποίηση?Στις μέρες μας είναι αναγκαίο κακο,ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείς!

Δημοσ.

εγω οταν τελειωσα το λυκειο (3 χρονια πριν) ειχα να ασχολειθω με τα αγγλικα απο το γυμνασιο ετσι εκανα 2 μηνες ιδιαιτερα κα πηρα το lower για την πλακα..

Δημοσ.

Άσε τα Linguaphone και τις λοιπές απατεωνιές και ρώτα φίλους και γνωστούς για καλό καθηγητή αγγλικών να κάνεις ιδιαίτερα.

Είναι πολύ πιο αποδοτικό από το φροντιστήριο.

Δημοσ.
Άσε τα Linguaphone και τις λοιπές απατεωνιές και ρώτα φίλους και γνωστούς για καλό καθηγητή αγγλικών να κάνεις ιδιαίτερα.

Είναι πολύ πιο αποδοτικό από το φροντιστήριο.

Συμφωνώ. Έκανα εναμιση χρονο σε φροντιστηριο για να παρω το proficiency και το τελευταίο μισό χρόνο έκανα με άγγλο ιδιαίτερα και το πήρα πολυ χαλαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...