savvvas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Filmnet & Supersport επιτέλους δωρεάν στο PC? Καλά ακούσατε!!! Αν και υπάρχει ήδη ένα παρόμοιο topic, αποφάσισα να φτιάξω ένα νέο, καθώς καθώς μερικοί δυσκολεύονται στο να βγάλουν συμπέρασμα ανάμεσα σε 19 σελίδες+++. Ανάμεσα σε αυτούς, ήμουν και εγώ. Όταν λοιπόν, βρήκα την λύση, αποφάσισα να φτιάξω αυτό το topic, για να διευκολύνω τη ζωή κάποιον, και όχι μόνο! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, αναφέροντας τα πράγματα που θα χρειαστείτε, και θα κοστίσουν γύρω στα 50-70 ευρώ: -Ένα TV-Tuner (κατά προτίμηση εσωτερικό), με ενσωματωμένο το chipset BT878. Μπορείτε να βρείτε τέτοια, ψάχνοντας στο google. Το ποιο φτηνό και κατάλληλο για αυτήν την δουλειά, είναι η PixelView Internal Play TV Pro 2, που κοστίζει γύρω στα 30-40 ευρώ. π.χ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=5562&cat=15 -Το πρόγραμμα CC32XP 3.6.2.8, που θα το βρείτε από εδώ http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php?act=view&id=126. Το πρόγραμμα αυτό, έχει την δυνατότητα να κάνει lock την εικόνα, και να έχει την επιλογή Invert, για να βλέπετε έγρωμα τα κανάλια σας. -Μία κεραία με ενσωματωμένο ενισχυτή σήματος. Μία καλή κεραία, είναι η DVBT με ενσωματωμένο τον ενισχυτή σήματος, αν και νομίζω πως αυτοί που μένουν στην Αθήνα, μπορούν να κάνουν και την δουλεία τους, με μία απλή κεραία. Αυτά λοιπόν τα τρία πράγματα θα χρειαστείτε για να βλέπετε filmnet &supersport από τον υπολογιστή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Για οτιδήποτε απορίες έχετε, μην διστάσετε, και γράψτε στο topic.
iolakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 to problima pou exw einai oti se asxetes faseis i eikona ginetai arnitiko kai prepei na ataw tof4 sinexws mipws exw kanei kati stis rithiseis?exw tin leadtek winfast tv 2000 deluxe exw kataferei na exw statheri eikona alla afto to invert spaei nevra. stis rithmiseis ti bazw?eastern european air chanels?
random Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 μισες δουλειες Αυτά λοιπόν τα τρία πράγματα θα χρειαστείτε για να.... βλέπετε filmnet & supersport και μόνο αυτό. H ακοή ειναι άλλο project εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το συζητάμε. tv tuner, κεραία, "θα κοστίσουν γύρω στα 50-70 ευρώ". βάλε κι ενα ραδιόφωνακι για να ακουν τις μεταδόσεις απο ΕΡΑ οι τσοντες θα ειναι μουγκές. sorry. και απολύτως ΝΟΜΙΜΑ. Pare δώσε τα φώτα σου
SCidER Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 pos borume na doume pio chipset exei i karta tileorasis pu exume egatestimeni? episis de katalava exei kapia sxesi me to MyTv o tropos aftos?
random Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 μηπως ειναι καπου εδώ η καρτα σου? http://www.chris-tv.com/cards.html οχι, δεν εχει σχεση με mytv
teopasxal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 και με τον ηχο; έχουμε και ήχο έτσι; Ή παλί σαν τα filmnet pack Κλπ?
kostas_07 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 και με τον ηχο;έχουμε και ήχο έτσι; Ή παλί σαν τα filmnet pack Κλπ? Όχι, ήχο δυστυχώς δεν έχει...
tom-f Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μήπως εχει δοκιμάσει κανένας να δει filmnet με κάρτα pcmcia σε laptop;Αν ναι πολύ θα ήθελα να μάθω με ποιά.Βλέπεις με το champions leugue υπάρχει χοντρό πρόβλημα.Και εγω ο κακομοίρης εχω μόνο laptop και ετσι φοbάμαι οτι δυσκολα θα βρω κάρτα με το παραπάνω chip σε pcmcia.
stavregos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 yparxei kapoios tropos na vlepoume supersport mesw internet????
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μήπως εχει δοκιμάσει κανένας να δει filmnet με κάρτα pcmcia σε laptop;Αν ναι πολύ θα ήθελα να μάθω με ποιά.Βλέπεις με το champions leugue υπάρχει χοντρό πρόβλημα.Και εγω ο κακομοίρης εχω μόνο laptop και ετσι φοbάμαι οτι δυσκολα θα βρω κάρτα με το παραπάνω chip σε pcmcia. πραγματικά άτυχος φίλε. περίμενε, μήπως σου απαντήσει κανείς άλλος που ξέρει. Και κάτι άλλο τώρα: μπορώ να δω filmnet 2 & supersport 2-3-4-5? Ξέρω πως ίσως λέω κάτι παράλογο, αλλα ήθελα να ήξερα αν υπάρχει τρόπος να τα πιάνεις με κάποιον ενισχυτή. Σκέφτηκα δηλαδή, πως όπως πιάνω τα άλλλα δύο, να πιάνω και αυτά. Ευχαριστώ! yparxei kapoios tropos na vlepoume supersport mesw internet???? Πολλά ζητάς...Αν θέλεις πάντως να δει κάποια άλλα κανάλια, δεν υπάρχει πρόβλημα. (με ένα search στο google, θα καταλάβεις τι λεώ)
tom-f Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεω νομίζω να μπορείς για supersport 2,3,4.... διοτι αυτά εκπέμπονται μόνο δορυφορικά.Το filmnet και supersport 1 τα "πιάνεις" επειδή εκπέμπονται και μπορουν να αποκωδικοποιούνται απο το filmnetbox με χρήση απλής UHF κεραίας.Ετσι λαμβάνεις το σήμα απο την απλή κεραία σου και είσαι οκ.Δεν νομίζω οτι μπορείς απλά να αποκωδικοποιήσεις σήμα απο δορυφόρο.
savvvas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεω νομίζω να μπορείς για supersport 2,3,4.... διοτι αυτά εκπέμπονται μόνο δορυφορικά.Το filmnet και supersport 1 τα "πιάνεις" επειδή εκπέμπονται και μπορουν να αποκωδικοποιούνται απο το filmnetbox με χρήση απλής UHF κεραίας.Ετσι λαμβάνεις το σήμα απο την απλή κεραία σου και είσαι οκ.Δεν νομίζω οτι μπορείς απλά να αποκωδικοποιήσεις σήμα απο δορυφόρο. Σωστός!!! Ξέχασα πως υπάρχει και το παλιό filmnetbox, που έπιανες μόνο το filmnet και το supersport. καταλαβαινω κιόλας, πως γίνεται και πιάνω μόνο αυτά, και όχι κανένα άλλο κανάλι. Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 και απολύτως ΝΟΜΙΜΑ. Pare δώσε τα φώτα σου Είναι ανάγκη να ανοίξουμε τέτοια κουβέντα;
reyad Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ξερουμε αν αυτο κανει? http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=117&cid=52&mid=118&pid=4240
gtr4460 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 to dokimase kanis alos oxi mono enas doulevi giati ego me to cablecrypt epatha megali plaka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.