cyberstorm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ekana prosfata format sto pc mou kai evala ta vasika programs kai otan anoigo to outlook apo to paketo microsoft office 2003 auto evala kolaei ....ti na kano ???
cyberstorm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 kaneis re paidia???na to kano apegatastasi kai na to valo ksana bas kai strosi???
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τι εννοεις κολλαει? Εχεις βαλει to Service Pack 2 του Office 2003 και τα επομενα updates?
cyberstorm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 pos mporo na do an exei perastei to service pack 2 sto microsoft outlook 2003 kai sto link asmilon pou mou edoses exei 2 service packs Αρχεία σε αυτό το στοιχείο λήψης Ακολουθούν συνδέσεις στα ξεχωριστά αρχεία που είναι διαθέσιμα για αυτό το στοιχείο λήψης. Λήψη των καταλληλότερων αρχείων για εσάς. Όνομα αρχείου: Μέγεθος αρχείου Office2003SP2-KB887616-Client-ELL.exe 43.5 MB Λήψη Office2003SP2-KB887616-FullFile-ELL.exe 94.7 MB Λήψη pio apo ta dio ???? to client i to full???? kai kati akoma pos mporo na prostheso ixo sto outlook kai otan erxete ena eiserxomeno minima na xtipaei enas ixos????
asmilon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Απλα πας φιλε μου Βοηθεια->Σχετικα με το Microsoft Office Outlook και θα σου πει... Η διαφορα των 2 εκδοσεων του SP2 ειναι οτι θα χρειαστεις το CD εγκαταστασης του Office για το μικροτερο αρχειο ληψης, οποτε θαα σου προτεινα για την ευκολια σου να κατεβασεις το δευτερο. Αυτο για τους ηχους δεν εχω ιδεα, δεν εχω ασχοληθει πολυ με το Outlook...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.