savvvas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει, πως μπορείς να γίνεις moderator, ή ακόμη και super moderator??? (Δεν ρωτάω για Administrator, γιατί δεν πρόκειται να μου απαντήσουν ποτέ!!)
billpeppas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Πως μπορώ να γίνω owner ??? Savvvas...για να γίνεις moderator πρέπει να ξέρεις να χρησιμοποιείς το Search, άρα καταλαβαίνεις πως απορρίπτεται η αίτησή σου. Ciao,
blueviper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Τελικά τα fora αποτελούν τη δεύτερη -μακράν της τρίτης- προτίμηση εθελοντικής προσφοράς μετά το δημόσιο. Ο νεποτισμός δίνει και παίρνει για μια θεσούλα. Θα περνάμε και ΑΣΕΠ σε λίγο!
SCidER Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 εγω θελω να γινω TERMINATOR να καθαρισω μερικους εδω μεσα
punky Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Έχοντας υπάρξει στο παρελθόν moderator σε δύο ξένα forums, σου λέω πως δεν αξίζει τον κόπο. Καταλαβαίνω ότι σαν νέο παιδί, σε θολώνει η ελκυστική εικόνα της αίγλης του ρόλου (γκόμενες-webbies©, γλύφτες χρήστες που σε θεοποιούν κλπ, μια bold παπαριά κάτω από το alias σου που δεν έχουν οι πληβείοι), αλλά έχει πολλά αρνητικά. Εμένα τα μαλλιά μου ασπρίσαν μέσα σε δυο μήνες από τις υποχρεώσεις. Και ποτέ δεν γνώρισα και καμία webbie που να ξέρει να μαγειρεύει. Όλο με ντελίβερι τη βγάζαμε. Τι να το κάνεις το καλό σεξ με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ, άμα είναι να ανεβάσεις τα τριγλυκερίδιά σου; Τα παραπάνω ισχύουν για τους απλούς moderators. Τώρα για super moderator, που επίσης ρωτάς, φαντάζομαι ότι αρκεί να γυρνάς σε μέρη με ραδιενεργές αράχνες, ευχόμενος να σε δαγκώσει καμία. Webbie© = νέο είδος γυναίκας, αντίστοιχης με τη groupie Copyright: Punky 2006
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο antivirus? Θέλω να τα βρίσκει όλα να είναι ελαφρύ(και...free!)να κάνει γρήγορα scan κλπ κλπ. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρου εντίμου βίου ανθόσπαρτου.
SCidER Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ειδικο antivirus για modems / routers απο τα καλυτερα δεν του περναει τπτ, πολυ ελαφρυ, με γρηγορα scans ειδικη σθνδεση με τη γραμμη τηλεφωνου.. τωρα και σε περιπτερα!
punky Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο antivirus?Θέλω να τα βρίσκει όλα να είναι ελαφρύ(και...free!)να κάνει γρήγορα scan κλπ κλπ. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρου εντίμου βίου ανθόσπαρτου. Ξέρω την απάντηση αλλά δεν σου τη λέω, γιατί δεν ακολούθησες το σωστό φορμάτ στη διατύπωση της ερώτησης :evil: Κανονικά, έπρεπε να ξεκινάς με τη λέξη: heeeeeeeelp!!!!!!!! Και αν ήθελες να είσαι ακόμη πιο σωστός, έπρεπε να μας βάλεις και χρονικό όριο μισής ώρας, για να σου απαντήσουμε. Ώστε στο πεντάλεπτο επάνω, να κάνεις και ένα bump, βρίζοντας την επαίσχυντη αδιαφορία μας.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Συγνώμη το "heeeelllpppp" το ξέχασα Τέσπα,μήπως μπορείτε να μου πείτε και κανά καλό firewall?
manic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156635 koita pou kateli3e auto to threat giati na ginei allo ena lockarisma gia lalakies?? plz ena SEARCH tin hmera kanei tous giatrous twn mod pera (kai olwn ton allon vevaios vevaios....)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ναι σωστά,είναι κρίμα να κλείσει αυτό το thread:roll:
manic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ""ena SEARCH tin hmera kanei tous giatrous twn mod pera (kai olwn ton allon vevaios vevaios....)"" VASIKA auto einai to nohma pou thelw na perasw!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Use The Search Luke, use The Search.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.