Προς το περιεχόμενο

Γίνε moderator.

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ξέρει, πως μπορείς να γίνεις moderator, ή ακόμη και super moderator???

(Δεν ρωτάω για Administrator, γιατί δεν πρόκειται να μου απαντήσουν ποτέ!!)

Δημοσ.

Πως μπορώ να γίνω owner ??? :D

Savvvas...για να γίνεις moderator πρέπει να ξέρεις να χρησιμοποιείς το Search, άρα καταλαβαίνεις πως απορρίπτεται η αίτησή σου.

Ciao,

Δημοσ.

Τελικά τα fora αποτελούν τη δεύτερη -μακράν της τρίτης- προτίμηση εθελοντικής προσφοράς μετά το δημόσιο. Ο νεποτισμός δίνει και παίρνει για μια θεσούλα.

Θα περνάμε και ΑΣΕΠ σε λίγο! :D

Δημοσ.

Έχοντας υπάρξει στο παρελθόν moderator σε δύο ξένα forums, σου λέω πως δεν αξίζει τον κόπο. Καταλαβαίνω ότι σαν νέο παιδί, σε θολώνει η ελκυστική εικόνα της αίγλης του ρόλου (γκόμενες-webbies©, γλύφτες χρήστες που σε θεοποιούν κλπ, μια bold παπαριά κάτω από το alias σου που δεν έχουν οι πληβείοι), αλλά έχει πολλά αρνητικά.

Εμένα τα μαλλιά μου ασπρίσαν μέσα σε δυο μήνες από τις υποχρεώσεις. Και ποτέ δεν γνώρισα και καμία webbie που να ξέρει να μαγειρεύει. Όλο με ντελίβερι τη βγάζαμε. Τι να το κάνεις το καλό σεξ με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ, άμα είναι να ανεβάσεις τα τριγλυκερίδιά σου;

Τα παραπάνω ισχύουν για τους απλούς moderators. Τώρα για super moderator, που επίσης ρωτάς, φαντάζομαι ότι αρκεί να γυρνάς σε μέρη με ραδιενεργές αράχνες, ευχόμενος να σε δαγκώσει καμία.

Webbie© = νέο είδος γυναίκας, αντίστοιχης με τη groupie

Copyright: Punky 2006

Δημοσ.

Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο antivirus?

Θέλω να τα βρίσκει όλα να είναι ελαφρύ(και...free!)να κάνει γρήγορα scan κλπ κλπ.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρου εντίμου βίου ανθόσπαρτου.

Δημοσ.

antivirus.jpg

ειδικο antivirus για modems / routers

απο τα καλυτερα δεν του περναει τπτ, πολυ ελαφρυ, με γρηγορα scans :D

ειδικη σθνδεση με τη γραμμη τηλεφωνου..

τωρα και σε περιπτερα!

Δημοσ.
Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο antivirus?

Θέλω να τα βρίσκει όλα να είναι ελαφρύ(και...free!)να κάνει γρήγορα scan κλπ κλπ.

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρου εντίμου βίου ανθόσπαρτου.

Ξέρω την απάντηση αλλά δεν σου τη λέω, γιατί δεν ακολούθησες το σωστό φορμάτ στη διατύπωση της ερώτησης :evil:

Κανονικά, έπρεπε να ξεκινάς με τη λέξη: heeeeeeeelp!!!!!!!!

Και αν ήθελες να είσαι ακόμη πιο σωστός, έπρεπε να μας βάλεις και χρονικό όριο μισής ώρας, για να σου απαντήσουμε. Ώστε στο πεντάλεπτο επάνω, να κάνεις και ένα bump, βρίζοντας την επαίσχυντη αδιαφορία μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...